Eşimin efkarı

“Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum” şu cümleyi okurken içim çekildi sanki.. Konduramıyorum, kabullenemiyorum, öyle olmamasını diliyorum deli gibi..
Sizi çok çok iyi anlıyorum, üzülmenizi de asla istemem... ama bir erkeğin parayla ilgili sıkıntılara şu biçimde dertlenmesi bana uzak ihtimal gibi göründü. Üslubum sizi incittiyse ne olur kusura bakmayın, bu konuda tamamen yanılmış olmayı gerçekten çok istiyorum.

Neymiş derdi eski kocanızın

Benden boşanamamak + eski sevgiliyi özlemek + yeni şirkette tanıştığı şimdi karısı. Combo yapmıştı şerefssss. Karısı da eski sevgilisinin kopyası bu arada. Çok sevmiş unutamamış. Adı batsın.

Huylandırmadan takip et varsa illa ki çıkar inşallah yoktur ama iyi kokular gelmiyo yaptıklarından üstüne gider şüphelendirirsen tele ya şifre koyar ya temizler bulamazsın

Tam serefsiz. Size de yeni karisina da yazik etmis.

Desteğiniz için teşekkür ederim.. umarım yanılgıyla sonuçlanır

eski sevgilisini unutamayan ne diye evleniyor ya, yazık değil mi karşısındaki insana. Yazık olmuş.. Gerçekten tam bir şerefsizmiş. Umarım buna benzer bişeyle karşılaşmam

Huylandırmadan takip et varsa illa ki çıkar inşallah yoktur ama iyi kokular gelmiyo yaptıklarından üstüne gider şüphelendirirsen tele ya şifre koyar ya temizler bulamazsın
İlle de bişeyim yok diye diretme aşamasında şuan, ama insan kocasının normalini bilmez mi hissetmez mi bi anormallik olduğunu.. boşlukları dolduramıyorum şuanlık, umarım bişey çıkmaz altından takipteyim belli etmeden

Tamam da gökten bir anda eros ok fırlatmış olamaz eşinize.. bir anda böyle keskin efkara bağlaması manasız geldi.. öncesi var miydi? 5 sene flört 2 sene evlilik enteresan doğrusu bir günde bu kadar değişmesi.

Tam serefsiz. Size de yeni karisina da yazik etmis.

Şerefsiz evet ama yeni karısını seviyor bence. Facebook profiline baktığımda aşkla baktığını görmüştüm, bana bir kere öyle aşkla bakmadı mesela. Hoş daha nişanlıyken “mecburiyetten evleniyorum bunca sene çıktık” diyen adamla evlenme ısrarım yüzünden ona da çok kızamıyorum....

Unutamadiysan evlenme be adam, ne demeye evlenip milletin başını yakiyorsun. Ayy sinir oldum kusura bakmayın yazmadan edemedim. İnşallah çok mutlu olursunuz.

eski sevgilisini unutamayan ne diye evleniyor ya, yazık değil mi karşısındaki insana. Yazık olmuş.. Gerçekten tam bir şerefsizmiş. Umarım buna benzer bişeyle karşılaşmam

İnşallah. Belki de çok alakasız işle güçle ilgili bir şeydir. Ama ben 2007’ de boşandım, 2012’ de şimdiki eşimle tanıştım. Başıma gelen en güzel şey, öyle mutluyum anlatamam. Yani olur da kötü şeyler de olursa “bu kısmetim değilmiş demek ki kısmetimle ileride karşılaşıcam” diye düşünün.

Çocuk kısmını atladım var mıydı ? O zaman daha farklı olur tabi işler ama özetle tetikte olun ama dik de durun. Zaten adi bir adamsa zamkla yapıştırsanız durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…