- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi turunculimon
-
Şarkının öylesine paylaşılmış olmasını o kadar istiyorum ki. Ve altından bişey çıkmamasını..
Hayır efkarlanilmaz. Bu bildiğin duygularla alakalı bir durumBende bu yüzden içerledim zaten. Evli barklı adamsın bu neyin efkarıiş için böyle efkarlanılır mı onu anlamaya çalışıyorum
Ederim gelişme olursa yada konuşursakBizide haberdar et konu sahibi.
Elimde değilEfkarlı takiliyordur , şarkı dinlemisse paylasmisdir. Üzmeyin kendinizi .
Hayır efkarlanilmaz. Bu bildiğin duygularla alakalı bir durum
Eşinizin telefonundan o arkadaşına sanki eşinizmiş gibi mesaj atarak!nasıl öğrenicem ne olduğunu ya içim içimi yiyor
Sonrasında bişey çıkmazsa büyük rezillik. Şimdilik takipteyimEşinizin telefonundan o arkadaşına sanki eşinizmiş gibi mesaj atarak!
Sizi çok çok iyi anlıyorum, üzülmenizi de asla istemem...“Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum” şu cümleyi okurken içim çekildi sanki.. Konduramıyorum, kabullenemiyorum, öyle olmamasını diliyorum deli gibi..
Neymiş derdi eski kocanızın
Tam serefsiz. Size de yeni karisina da yazik etmis.Benden boşanamamak + eski sevgiliyi özlemek + yeni şirkette tanıştığı şimdi karısı. Combo yapmıştı şerefssss. Karısı da eski sevgilisinin kopyası bu arada. Çok sevmiş unutamamış. Adı batsın.
Desteğiniz için teşekkür ederim.. umarım yanılgıyla sonuçlanırSizi çok çok iyi anlıyorum, üzülmenizi de asla istemem...ama bir erkeğin parayla ilgili sıkıntılara şu biçimde dertlenmesi bana uzak ihtimal gibi göründü. Üslubum sizi incittiyse ne olur kusura bakmayın, bu konuda tamamen yanılmış olmayı gerçekten çok istiyorum.
Sordum da cevap alamadım. Bişeyim yok diyor sürekli. Şimdi mesajlaştık hatta, yine “yok bişeyim daha kaç kere söylicem” dediBen o paylasimi gördukten sonra dayanamaz sorardım bu ne demek oluyor bilmedigim ne var diye gerekirse tartısirdim..belli bi derdi var kesin.
Benden boşanamamak + eski sevgiliyi özlemek + yeni şirkette tanıştığı şimdi karısı. Combo yapmıştı şerefssss. Karısı da eski sevgilisinin kopyası bu arada. Çok sevmiş unutamamış. Adı batsın.
İlle de bişeyim yok diye diretme aşamasında şuan, ama insan kocasının normalini bilmez mi hissetmez mi bi anormallik olduğunu.. boşlukları dolduramıyorum şuanlık, umarım bişey çıkmaz altından takipteyim belli etmedenHuylandırmadan takip et varsa illa ki çıkar inşallah yoktur ama iyi kokular gelmiyo yaptıklarından üstüne gider şüphelendirirsen tele ya şifre koyar ya temizler bulamazsın
Tam serefsiz. Size de yeni karisina da yazik etmis.
Unutamadiysan evlenme be adam, ne demeye evlenip milletin başını yakiyorsun. Ayy sinir oldum kusura bakmayın yazmadan edemedim. İnşallah çok mutlu olursunuz.Benden boşanamamak + eski sevgiliyi özlemek + yeni şirkette tanıştığı şimdi karısı. Combo yapmıştı şerefssss. Karısı da eski sevgilisinin kopyası bu arada. Çok sevmiş unutamamış. Adı batsın.
eski sevgilisini unutamayan ne diye evleniyor ya, yazık değil mi karşısındaki insana. Yazık olmuş.. Gerçekten tam bir şerefsizmiş. Umarım buna benzer bişeyle karşılaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?