Eşimin efkarı

Ayy çok sevindim

Biz boşandık altı ay sonra evlendi. Ben iş buldum sene 2007 maaş 1500 idi! Düşünün şimdiki asgari ücret kadar nerdeyse. Benim bulduğum şirketten biriyle beni aldattı aman ya sekiz senem haram olsun ona. Yeni eşine de iki çocukla sabır dilerim zira çekilmezdi ex kişisi. Hasta

Masallah güçlü durmuşsunuz ne guzel. Amaaaan boşverin kurtulmuşmuşsunuz , zararın neresinden dönseniz kârdır. Şimdi mutluymuşsunuz gerisi önemli değil, ömür boyu mutluluklar dilerim. O da acı bir tecrübe olarak kalmış.

Dik durmam gerekiyordu. Ya ayrılacaktım ya da bir ömür mutsuz olacaktım. Çok ama çok teşekkür ederim. Hepimzin başına inşallah bol bol mutluluk, huzur.

Ara sıra işle alakalı depresif olurdu, fazla sıkıntıya gelemez çok çabuk bunalır. Onun dışında dikkatimi çeken bi durum olmamıştı

Ayy çok sevindim valla, mutluluğu bulmuşsunuz şükür ki..
Evet bir de bebeğim var 9 aylık. Çok da iyi bir baba aslında. Hep yardımcıdır, ilgilidir, destektir. Şimdi o kadar zor geliyor ki tersini düşünmek, birşeylerin tepetaklak olacağını düşünmek..

içmeye giderse o gün telefonuna iyi bakın bayadır da içmiyormuş bi bakarsınız cesaret gelir dökülür..
Bırakın gitsin
Gidecek. Haber verdi akşam dışarı çıkıcam diye, tamam dedim. İnşallah kötü bişeyle karşılaşmam ama eğer varsa yanlış olan bişeyler Rabbim karşıma çıkarır inşallah

Ara sıra işle alakalı depresif olurdu, fazla sıkıntıya gelemez çok çabuk bunalır. Onun dışında dikkatimi çeken bi durum olmamıştı

Diğer depresif zamanlarından ayıran durum paylaşımı ve içme isteği sadece yani.. eşinize böyle bir şeyi ima etmeyin kesinlikle.. takip edin inşallah şüpheler boşa çıkar ki ben öyle hissettim.

Eski sevgilisi de olabilir. Yani siz buraya sadece durgun yazmamıssınız cunku
Oyle bı sarkı sozu sıze yazılmadıysa baskasına yazılmıstır

Diğer depresif zamanlarından ayıran durum paylaşımı ve içme isteği sadece yani.. eşinize böyle bir şeyi ima etmeyin kesinlikle.. takip edin inşallah şüpheler boşa çıkar ki ben öyle hissettim.
Aynen tam olarak öyle. Yok bir şey ima etmedim hiç. İnşallah

nekadar benzer seyler yasamisiz/yasiyoruz :)) umarim tum elinde olmayan sebeblerden oturu bosanan kadinlar senin (ve benim) bu dediklerimizi diyebilir bir gun.

konu sahibi kalbini ferah tut. ustune gitme. nasilsa cikar kokusu. okuzun aklina buzagi getirmene gerek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…