- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi turunculimon
-
Unutamadiysan evlenme be adam, ne demeye evlenip milletin başını yakiyorsun. Ayy sinir oldum kusura bakmayın yazmadan edemedim. İnşallah çok mutlu olursunuz.
Ayy çok sevindimTeşekkür ederim, inanın şimdi çok iyiyim.
Ayy çok sevindim
Masallah güçlü durmuşsunuz ne guzel. Amaaaan boşverin kurtulmuşmuşsunuz , zararın neresinden dönseniz kârdır. Şimdi mutluymuşsunuz gerisi önemli değil, ömür boyu mutluluklar dilerim. O da acı bir tecrübe olarak kalmış.Biz boşandık altı ay sonra evlendi. Ben iş buldum sene 2007 maaş 1500 idi! Düşünün şimdiki asgari ücret kadar nerdeyse. Benim bulduğum şirketten biriyle beni aldattıaman ya sekiz senem haram olsun ona. Yeni eşine de iki çocukla sabır dilerim zira çekilmezdi ex kişisi. Hasta
Masallah güçlü durmuşsunuz ne guzel. Amaaaan boşverin kurtulmuşmuşsunuz , zararın neresinden dönseniz kârdır. Şimdi mutluymuşsunuz gerisi önemli değil, ömür boyu mutluluklar dilerim. O da acı bir tecrübe olarak kalmış.
İlle de bişeyim yok diye diretme aşamasında şuan, ama insan kocasının normalini bilmez mi hissetmez mi bi anormallik olduğunu.. boşlukları dolduramıyorum şuanlık, umarım bişey çıkmaz altından takipteyim belli etmedenNormal davran çaktırma bence konuştuysan zaten gardını alacaktır saklayacağı bişey varsa
Ara sıra işle alakalı depresif olurdu, fazla sıkıntıya gelemez çok çabuk bunalır. Onun dışında dikkatimi çeken bi durum olmamıştıTamam da gökten bir anda eros ok fırlatmış olamaz eşinize.. bir anda böyle keskin efkara bağlaması manasız geldi.. öncesi var miydi? 5 sene flört 2 sene evlilik enteresan doğrusu bir günde bu kadar değişmesi.
Ayy çok sevindim valla, mutluluğu bulmuşsunuz şükür ki..İnşallah. Belki de çok alakasız işle güçle ilgili bir şeydir. Ama ben 2007’ de boşandım, 2012’ de şimdiki eşimle tanıştım. Başıma gelen en güzel şey, öyle mutluyum anlatamam. Yani olur da kötü şeyler de olursa “bu kısmetim değilmiş demek ki kısmetimle ileride karşılaşıcam” diye düşünün.
Çocuk kısmını atladım var mıydı ? O zaman daha farklı olur tabi işler ama özetle tetikte olun ama dik de durun. Zaten adi bir adamsa zamkla yapıştırsanız durmaz.
Kaç kere sordum ama bişey yok diyor sürekliBen olsam hemen ne oluyor hayırdır diye atlardım duramazdım
Gidecek. Haber verdi akşam dışarı çıkıcam diye, tamam dedim. İnşallah kötü bişeyle karşılaşmam ama eğer varsa yanlış olan bişeyler Rabbim karşıma çıkarır inşallahiçmeye giderse o gün telefonuna iyi bakın bayadır da içmiyormuş bi bakarsınız cesaret gelir dökülür..
Bırakın gitsin
Ara sıra işle alakalı depresif olurdu, fazla sıkıntıya gelemez çok çabuk bunalır. Onun dışında dikkatimi çeken bi durum olmamıştı
Canim öncelikle Allah korktuğunla karşlaştirmasin. İçmeye alışık değilse geldiğinde yumurtlar, muhakkak kaçırır bişeyler ağzından. Sen sor bakalım nedir böyle durup dururken içtiren şey.Kaç kere sordum ama bişey yok diyor sürekli
Aynen tam olarak öyle. Yok bir şey ima etmedim hiç. İnşallahDiğer depresif zamanlarından ayıran durum paylaşımı ve içme isteği sadece yani.. eşinize böyle bir şeyi ima etmeyin kesinlikle.. takip edin inşallah şüpheler boşa çıkar ki ben öyle hissettim.
nekadar benzer seyler yasamisiz/yasiyoruz :)) umarim tum elinde olmayan sebeblerden oturu bosanan kadinlar senin (ve benim) bu dediklerimizi diyebilir bir gun.İnşallah. Belki de çok alakasız işle güçle ilgili bir şeydir. Ama ben 2007’ de boşandım, 2012’ de şimdiki eşimle tanıştım. Başıma gelen en güzel şey, öyle mutluyum anlatamam. Yani olur da kötü şeyler de olursa “bu kısmetim değilmiş demek ki kısmetimle ileride karşılaşıcam” diye düşünün.
Çocuk kısmını atladım var mıydı ? O zaman daha farklı olur tabi işler ama özetle tetikte olun ama dik de durun. Zaten adi bir adamsa zamkla yapıştırsanız durmaz.
Geldiğinde sorucam bakalım ama eskiden içerdi o yüzden dağılmaz heralde çokCanim öncelikle Allah korktuğunla karşlaştirmasin. İçmeye alışık değilse geldiğinde yumurtlar, muhakkak kaçırır bişeyler ağzından. Sen sor bakalım nedir böyle durup dururken içtiren şey.
İki türlü de sordum aynı cevabı aldım hepMesajlarla sorma .. yüzyüze sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?