Eşimin efkarı

Söz olarak değil de video olarak şarkıyı paylaşmıştı. Herkes biri var falan dedi zaten çoğunluk olarak, benimde iyice içime kurt düştü

ilk izlenim o ne yazık ki.
ama biri yok şu anda varmış ve ayrılmışlar gibi duruyor. şu anda hiç iz bulamayabilirsiniz. telefon dökümünü alın bence. geriye dönük.

Umarım bakmaya fırsatım olur, ve birşey varsa silmemiş olur.. Kalbim ağzımdan fırlicak nerdeyse, saat geçmiyor ya deliricem
konunu ilk okuduğumda birini karşılıksız seviyor gibime geldi fakat eski sevgili mevzusunu görünce fikrim değişti. sanırım evlendiğini falan duydu

ilk izlenim o ne yazık ki.
ama biri yok şu anda varmış ve ayrılmışlar gibi duruyor. şu anda hiç iz bulamayabilirsiniz. telefon dökümünü alın bence. geriye dönük.
Ya bende alışkanlık olarak telefon karıştırma huyu vardı zaten, çok sık bakarım nerdeyse hergün ve hiçbişeye rastlamamıştım. Dökümana bakiyim bide, şüphelenmemiştim hiç o yüzden gerek duymamıştım benimki hobi gibi bişeydi ya bakmak kurcalamak hoşuma gidiyodu. Hiç böyle bişey arar gibi bakacağım aklıma gelmezdi

konunu ilk okuduğumda birini karşılıksız seviyor gibime geldi fakat eski sevgili mevzusunu görünce fikrim değişti. sanırım evlendiğini falan duydu
Kızı aramış mı instagramda diye falan baktım hani ilk harfini yazınca çıkarsa aramıştır diye ama çıkmadı. Kız şuan nişanlı. Ama eşim kendi bitirmişti kızla ilişkisini, yani eğer istese onla evli olurdu ya kız istiyordu çünkü

anladım.
bu akşam bir şey bulamazsan bile sakin kalıp izlemeye devam et bence, eğer ki farkına varırsa bir şey varsa bile hemen üzerini kapatır

Eşin ne iş yapıyor. Şu sıralar malum ülkenin hali içler acısı. Gerçekten çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Sana yansıtmadan böyle birşeye takmış olabilir. Hemen içini karartma. Önünü göremeyen bir erkek için böyle bir durum çok olağan. Umarım haklı çıkarım.

Restoran açtı eşim yeni sayılır, işler bi iyi bi kötü ilerliyor ama mekan yeni olduğu için eksiğiydi tadilatıydı osuydu busuydu bitmiyo ve çok yoğun çalışıyo..
Umarım haklı çıkarsınız, diğer ihtimalleri içim almıyor

Yeni işletme açmış bu dönemde üstelik biri sence bukadar sıkıntılı bir dönemde işi gücü boşverip karıkız peşinde koşarmı? Bence insanlara mahçup olma işlerinin iyi gitmeme korkusuyla bunalıma girmiş.

Olabilir ama benimle paylaşmadığı için emin olamıyorum. Burda da çok kötü senaryo gördük, artık ne düşüneceğimi şaşırdım

Kendi vazgeçtiği biri için yıllar sonra efkârlanması bana hiç mantıklı gelmiyor. Kafama yatmıyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…