- 3 Nisan 2014
- 36.534
- 149.478
- 798
- Konu Sahibi turunculimon
-
Söz olarak değil de video olarak şarkıyı paylaşmıştı. Herkes biri var falan dedi zaten çoğunluk olarak, benimde iyice içime kurt düştü
konunu ilk okuduğumda birini karşılıksız seviyor gibime geldi fakat eski sevgili mevzusunu görünce fikrim değişti. sanırım evlendiğini falan duyduUmarım bakmaya fırsatım olur, ve birşey varsa silmemiş olur.. Kalbim ağzımdan fırlicak nerdeyse, saat geçmiyor ya deliricem
Ya bende alışkanlık olarak telefon karıştırma huyu vardı zaten, çok sık bakarım nerdeyse hergün ve hiçbişeye rastlamamıştım. Dökümana bakiyim bide, şüphelenmemiştim hiç o yüzden gerek duymamıştım benimki hobi gibi bişeydi ya bakmak kurcalamak hoşuma gidiyodu. Hiç böyle bişey arar gibi bakacağım aklıma gelmezdiilk izlenim o ne yazık ki.
ama biri yok şu anda varmış ve ayrılmışlar gibi duruyor. şu anda hiç iz bulamayabilirsiniz. telefon dökümünü alın bence. geriye dönük.
Kızı aramış mı instagramda diye falan baktım hani ilk harfini yazınca çıkarsa aramıştır diye ama çıkmadı. Kız şuan nişanlı. Ama eşim kendi bitirmişti kızla ilişkisini, yani eğer istese onla evli olurdu ya kız istiyordu çünkükonunu ilk okuduğumda birini karşılıksız seviyor gibime geldi fakat eski sevgili mevzusunu görünce fikrim değişti. sanırım evlendiğini falan duydu
anladım.Kızı aramış mı instagramda diye falan baktım hani ilk harfini yazınca çıkarsa aramıştır diye ama çıkmadı. Kız şuan nişanlı. Ama eşim kendi bitirmişti kızla ilişkisini, yani eğer istese onla evli olurdu ya kız istiyordu çünkü
Sadece eski sevgilisinin nisanlanmasi koymus adama benceİki türlüsü de kötü.. hiçbirini konduramıyorum, yapmaz diyorum sürekli kendi kendime ama bu anlamlandıramadığım şeyler de soru işareti yaratıyor. Off off
Restoran açtı eşim yeni sayılır, işler bi iyi bi kötü ilerliyor ama mekan yeni olduğu için eksiğiydi tadilatıydı osuydu busuydu bitmiyo ve çok yoğun çalışıyo..Eşin ne iş yapıyor. Şu sıralar malum ülkenin hali içler acısı. Gerçekten çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Sana yansıtmadan böyle birşeye takmış olabilir. Hemen içini karartma. Önünü göremeyen bir erkek için böyle bir durum çok olağan. Umarım haklı çıkarım.
Koyması da saçma geliyor bana eğer öyleyse, ne mana yaniSadece eski sevgilisinin nisanlanmasi koymus adama bence
Baska birsey oldugunu sanmiyorum
Yeni işletme açmış bu dönemde üstelik biri sence bukadar sıkıntılı bir dönemde işi gücü boşverip karıkız peşinde koşarmı? Bence insanlara mahçup olma işlerinin iyi gitmeme korkusuyla bunalıma girmiş.Restoran açtı eşim yeni sayılır, işler bi iyi bi kötü ilerliyor ama mekan yeni olduğu için eksiğiydi tadilatıydı osuydu busuydu bitmiyo ve çok yoğun çalışıyo..
Umarım haklı çıkarsınız, diğer ihtimalleri içim almıyor
BilemezsinKoyması da saçma geliyor bana eğer öyleyse, ne mana yani
Olabilir ama benimle paylaşmadığı için emin olamıyorum. Burda da çok kötü senaryo gördük, artık ne düşüneceğimi şaşırdımYeni işletme açmış bu dönemde üstelik biri sence bukadar sıkıntılı bir dönemde işi gücü boşverip karıkız peşinde koşarmı? Bence insanlara mahçup olma işlerinin iyi gitmeme korkusuyla bunalıma girmiş.
Kendi vazgeçtiği biri için yıllar sonra efkârlanması bana hiç mantıklı gelmiyor. Kafama yatmıyor benim.Kızı aramış mı instagramda diye falan baktım hani ilk harfini yazınca çıkarsa aramıştır diye ama çıkmadı. Kız şuan nişanlı. Ama eşim kendi bitirmişti kızla ilişkisini, yani eğer istese onla evli olurdu ya kız istiyordu çünkü
Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum, çok karışık kafamKendi vazgeçtiği biri için yıllar sonra efkârlanması bana hiç mantıklı gelmiyor. Kafama yatmıyor benim.
İyi düşünün iyi olsun. Bana nedense başka biri var gibi gelmiyor. Umarım düşündüğüm gibi çıkar, mutlu olursunuz.Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum, çok karışık kafam
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah öyle olur, tek isteğim bu şuanİyi düşünün iyi olsun. Bana nedense başka biri var gibi gelmiyor. Umarım düşündüğüm gibi çıkar, mutlu olursunuz.
İnşallah, gönlünüzü ferah tutun ortada bir şey yokken üzmeyin kendinizi. Daha hiçbir şey belli değil, belki de boş yere uzuyorsunuz kendinizi.Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah öyle olur, tek isteğim bu şuan
Icki icmesi neyse belki işten dolayi derdi var diyebiliriz ama sarki sozleri hic mantikli gelmedi malesefİki türlüsü de kötü.. hiçbirini konduramıyorum, yapmaz diyorum sürekli kendi kendime ama bu anlamlandıramadığım şeyler de soru işareti yaratıyor. Off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?