- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Kitap okuyorum makaleler falan okuyorum kendime veriyorum gazı ama pratikte basarısızımKarakter bu sanirim degismiyor degisir derseniz ozguveniniz olsun kendinize kisisel gelisim kitaplari okuyun mesela.
Gerektigi yerde böyle olmak isterdim. Kendimi sıkıcı buluyorumYaw en güzelini yapıyorsun işte
Hayır o hiç sorun etmedi. Benim insanlardan uzak durduğumu fark edince böyle söyledi.Karakter gercekten değişmiyor yapmacık olunca da sırıtıyor kıme ne zararın var ki? Eşin de yani bunu mu sorun ediyor.
Ya işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hepEsin elestirisinde haklinolamaz mi biraz daha insanlarla diaolag halinde olsaniz daha iyi olur.tabi basta karakteri iyo kendiside iyi oldugunu dusundugun kisilerle samimi olun
En azindan baskalarinin esprilerine gulumsemek yerine gulun kahkaha atin.Sizin gibi tanidigim var inanin insanin konusasi gelmiyor hep bir kasinti ciddilik :/Kitap okuyorum makaleler falan okuyorum kendime veriyorum gazı ama pratikte basarısızım
Evet eşimle paylaşıyorum zaten çoğu seyimi ama kız arkadaş ta lazımSenin de arkadaşın eşin işte güzel aslında. Darbe yememek için böylesi daha iyi sanki
Anliyorum canim belki senin karakterin bpyledir.Bu sekildemutluysan yoluna devam et esim bana yetiyor ben lendime yetiyorum doyorsan kimseyle samimi olma.Bu devirde kimseye guvenipte samimi olmaya gelmiyor gercektenYa işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hephiç geyik yapamıyorum. Bildigim konularda konuşuyorum sadece.
Yok ben gulerim aslındaEn azindan baskalarinin esprilerine gulumsemek yerine gulun kahkaha atin.Sizin gibi tanidigim var inanin insanin konusasi gelmiyor hep bir kasinti ciddilik :/
Ya dost olmasan geyik yapacak birkaç arkadaş lazım oluyor. Ya da esli toplandığımızda kasmadan rahatça gulebilmek falan..Anliyorum canim belki senin karakterin bpyledir.Bu sekildemutluysan yoluna devam et esim bana yetiyor ben lendime yetiyorum doyorsan kimseyle samimi olma.Bu devirde kimseye guvenipte samimi olmaya gelmiyor gercekten
Böylesini de sıkıcı buluyor insanlarKeşke braz snn gibi olabilsem.. Bnde tam tersi, herkesle samimi olan biriyim. Çok kazığını yedim bu durumun. Ve her defasında değişcem deyp asla değişemedim. Karakter bu. Sen en güzelini yapıysn
Sen her insandan memnun musun? Hayr. Herkesin senden memnun olmasını bekleme bacım.insanlar nankör insanlar fesat.. Sen en güzelini yapıyorsunBöylesini de sıkıcı buluyor insanlar
Cok haklısın aslında. Ama sessiz olunca da kolaylanıyorsun.Sen her insandan memnun musun? Hayr. Herkesin senden memnun olmasını bekleme bacım.insanlar nankör insanlar fesat.. Sen en güzelini yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?