Eşimin eleştirisi

Hayır o hiç sorun etmedi. Benim insanlardan uzak durduğumu fark edince böyle söyledi.

Hmm bence gune hep enerji yay mesafeli olma ama onun da bir ayarı olsun ben hep guler yuzluyum cok cabuk temas kurabılıyorum bu bıraz da enerjınle alakalı bıkkın ,mutsuz,soguk gibi bır algı olusturursan karsı tarafa negatıfe negatıf olurlar.Etkı tepkı meselesi.

Okurken gülümsedim :) ben de ortamdayken neye guluyorlar yahu bu kadar ne var bunda gulunecek derim icimden :) yakın arkadaşlarım var okuldan onlarlayken hep gülerim ama aynı şehirde yaşamıyoruz işte. Cok nadir görüşüyoruz onlarla. Peki siz de sessiz mi kalıyorsunuz genelde?

Bence arkadasi olmayan insan asosyal insandir.
Can ciger kuzu sarmasi olun demiyorum.
Bende fazla siki fiki olmayi sevmem. Helede sirlarimi hic anlatmam. 2 tane en samimi dostum var digerleride arkdaslarim. Insan arkdassiz nasil yaparki?

Ya dost olmasan geyik yapacak birkaç arkadaş lazım oluyor. Ya da esli toplandığımızda kasmadan rahatça gulebilmek falan..
Ozamna samiminol canim muhaetvac karsindaki kisiye sorular sor bir konu uzerinden konusun o seni dinlesin sende onu dinle candan bu sekilde araniz sicak olur sonra bir cau icin bulusup gerisi gelir

Evet öyle bir algı yaratıyorum insanlarda. O enerjiyi bulamıyorum malesef kendimde kendi halimdeyim hep.

Yanında rahat olduğum 5-6 kişi var galiba. Onların yanında hiç susmam, bensiz hareket etmezler, onlar için kiymetliyim bunu hissedebiliyorum. böyle olunca onların yanında özgüven patlaması yasiyorum, eglenceli ve mutlu bir insana donusuyorum. Onlar dışında genelde sessizimdir. Diyecek lafım olmadığından değil istemedigimden. Bence enerji uyuşması diye birşey var bazılarıyla tutmuyor. Ornegin esimin ailesinin yanında çok konuşmam, gulemem kndimi zorlasamda olmuyor. Bende saldim artık, kasmiyorum

Ozamna samiminol canim muhaetvac karsindaki kisiye sorular sor bir konu uzerinden konusun o seni dinlesin sende onu dinle candan bu sekilde araniz sicak olur sonra bir cau icin bulusup gerisi gelir
Aklıma konuşacak konu gelmiyor insanlar espri yapıp guluyorlar ben anca birisi sohbet açacak öyle dahil olucam

Evet ben de sevildigim yerde acayip pozitifim. Sağolun ama biraz torpulenmek istiyorum.

Aklıma konuşacak konu gelmiyor insanlar espri yapıp guluyorlar ben anca birisi sohbet açacak öyle dahil olucam
Tamam onlarin actigi sohbetlere katil.Sonra aklina takilan basit seyleri karsi tarafa sor dunuada bahsedin laf lafi acar canim zaten .peki kendini begeniyormusun bunuda merak ettim ozguvenin varmi?

Bu sizin yapınızdan kaynaklanan birşey değil bence sadece zamanla önyargılarınız oluşmuş gibi geldi. Bu kadar korunaklı bir yaşama gerek yok bence, biraz akışına bırakın. Eğer önyargıyla yaklaşmazsanız ve dikkatinizi verebilirseniz insanların sohbetinden keyif alabilirsiniz. Keyif aldığınız ortamda da kendiliğinizden açılırsınız zaten.

Tamam onlarin actigi sohbetlere katil.Sonra aklina takilan basit seyleri karsi tarafa sor dunuada bahsedin laf lafi acar canim zaten .peki kendini begeniyormusun bunuda merak ettim ozguvenin varmi?

Ilk tanıştığım herkesten iltifat alırım fiziksel olarak güveniyorum ama enerji olarak hayır malesef

Evet öyle bir algı yaratıyorum insanlarda. O enerjiyi bulamıyorum malesef kendimde kendi halimdeyim hep.

Kalabalık ortamlara girince acılırsın canım :) Sık sık arkadaslarınla hepsını toplayıp programlar yapın hatta kurslara falan git el sanatları ,dil kursu vs ılgını ne cekıyorsa orda da dostluklar edınebılırsın.Herkes fesat kötü diye dusunme her ınsana tanınma sansı verılmelıdır belkı de cok kafa dengın ınsandır yada hıc değildir bilemeyız ki ayrıca ılla kahkaha atmana yada dıkkat cekmene cok konusmana gerek yok sıcak samımı ol yeter dıye dusunuyorum tebessumlerin bıle guven verır ve içten gelır cevrene :)

Ben kendimi actikca kırıldığım oldu insanlar tarafından. İnsanları idare eden bi yapıya sahibim kimseyi kıramam. Benim üzerimden espri yapılsa cevap veremem mesela. Kendimce kabuk olusturdum çekiniyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Samimi olursam beni kiracaklar sanki.

Herkese gulumserim aslında. Biraz saf bi yanım da var. Kimsenin hakkında kötü düşünmem herkese değer veririm falan. Ben kötü insanlara denk geldim işte. Onlar beni kırdı baya.

Evet bu tarz kaygılarınız sizde önyargı oluşturmuş. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız baş edemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bunu aşmanın yolu korkup kaçmak değil. Yüzleşmeniz lazım. Daha fazla üzerine gidin, olayları tolere etme gücünüzü arttırın, acı çekmekten bu kadar korkmayın kısacası. Eğer kırılacağımız varsa kendimiz de kendimizi kırarız hatta bazen ailemiz bile bizi kırabilir.. Yani hayat o kadar da kontrol edilebilir birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…