- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Hayır o hiç sorun etmedi. Benim insanlardan uzak durduğumu fark edince böyle söyledi.
Burda yaziyosun esinlede konusuyorsun mantikli cumlelerin var kendini ifade ediyorsun sende at ortaya birkac kelime fikir zamanla alisirsin.Yok ben gulerim aslında
Ay ben gulerim gibi oldu ama insanlar başta çekinir sonra baktılar sessiz sakin diye gözardı edilirim bazen
Okurken gülümsedim :) ben de ortamdayken neye guluyorlar yahu bu kadar ne var bunda gulunecek derim icimden :) yakın arkadaşlarım var okuldan onlarlayken hep gülerim ama aynı şehirde yaşamıyoruz işte. Cok nadir görüşüyoruz onlarla. Peki siz de sessiz mi kalıyorsunuz genelde?Benim gibisin. Esimde bana soğuk nevale der, kızlarım güler yüzlü diye herkes babasına çekmiş diyor ama ben hiç takmiyorum. Kendimi yanında rahat hissettiğim az insan var. Onlar bana yetiyor, geri kalanlarla hep mesafeliyim. İsinamadiklarimin yanında kahkaha atmam hatta çoğu zaman onlar gereksiz yere kahkaha atıyormuş gibi gelir. Esimin iş arkadaşlarıyla nadir mecburiyetten gorusuyorum çünkü farklı dünyaların insanlariyiz :) ama kendi arkadaşlarımın arasinda eğlenceli ve rahatim. Senin sorunun kafa dengi, enerjinin tuttugu birilerini bulamamak onları bulunca onlar sana yetecektir.
Ozamna samiminol canim muhaetvac karsindaki kisiye sorular sor bir konu uzerinden konusun o seni dinlesin sende onu dinle candan bu sekilde araniz sicak olur sonra bir cau icin bulusup gerisi gelirYa dost olmasan geyik yapacak birkaç arkadaş lazım oluyor. Ya da esli toplandığımızda kasmadan rahatça gulebilmek falan..
Evet öyle bir algı yaratıyorum insanlarda. O enerjiyi bulamıyorum malesef kendimde kendi halimdeyim hep.Hmm bence gune hep enerji yay mesafeli olma ama onun da bir ayarı olsun ben hep guler yuzluyum cok cabuk temas kurabılıyorum bu bıraz da enerjınle alakalı bıkkın ,mutsuz,soguk gibi bır algı olusturursan karsı tarafa negatıfe negatıf olurlar.Etkı tepkı meselesi.
Yapamıyorum ben de ve evet asosyalimBence arkadasi olmayan insan asosyal insandir.
Can ciger kuzu sarmasi olun demiyorum.
Bende fazla siki fiki olmayi sevmem. Helede sirlarimi hic anlatmam. 2 tane en samimi dostum var digerleride arkdaslarim. Insan arkdassiz nasil yaparki?
Yanında rahat olduğum 5-6 kişi var galiba. Onların yanında hiç susmam, bensiz hareket etmezler, onlar için kiymetliyim bunu hissedebiliyorum. böyle olunca onların yanında özgüven patlaması yasiyorum, eglenceli ve mutlu bir insana donusuyorum. Onlar dışında genelde sessizimdir. Diyecek lafım olmadığından değil istemedigimden. Bence enerji uyuşması diye birşey var bazılarıyla tutmuyor. Ornegin esimin ailesinin yanında çok konuşmam, gulemem kndimi zorlasamda olmuyor. Bende saldim artık, kasmiyorumOkurken gülümsedim :) ben de ortamdayken neye guluyorlar yahu bu kadar ne var bunda gulunecek derim icimden :) yakın arkadaşlarım var okuldan onlarlayken hep gülerim ama aynı şehirde yaşamıyoruz işte. Cok nadir görüşüyoruz onlarla. Peki siz de sessiz mi kalıyorsunuz genelde?
Aklıma konuşacak konu gelmiyorOzamna samiminol canim muhaetvac karsindaki kisiye sorular sor bir konu uzerinden konusun o seni dinlesin sende onu dinle candan bu sekilde araniz sicak olur sonra bir cau icin bulusup gerisi gelir
Evet ben de sevildigim yerde acayip pozitifim. Sağolun ama biraz torpulenmek istiyorum.Yanında rahat olduğum 5-6 kişi var galiba. Onların yanında hiç susmam, bensiz hareket etmezler, onlar için kiymetliyim bunu hissedebiliyorum. böyle olunca onların yanında özgüven patlaması yasiyorum, eglenceli ve mutlu bir insana donusuyorum. Onlar dışında genelde sessizimdir. Diyecek lafım olmadığından değil istemedigimden. Bence enerji uyuşması diye birşey var bazılarıyla tutmuyor. Ornegin esimin ailesinin yanında çok konuşmam, gulemem kndimi zorlasamda olmuyor. Bende saldim artık, kasmiyorum
Tamam onlarin actigi sohbetlere katil.Sonra aklina takilan basit seyleri karsi tarafa sor dunuada bahsedin laf lafi acar canim zaten .peki kendini begeniyormusun bunuda merak ettim ozguvenin varmi?Aklıma konuşacak konu gelmiyorinsanlar espri yapıp guluyorlar ben anca birisi sohbet açacak öyle dahil olucam
Yolunu bulursan bana da ilet :)Evet ben de sevildigim yerde acayip pozitifim. Sağolun ama biraz torpulenmek istiyorum.
Kiramiyorum kabuğumu sanki ben bir sey deyince saçmalıyo bu diyecekler gibi hissediyorum halbuki kimse oturup memleket meselesi konuşmuyoBurda yaziyosun esinlede konusuyorsun mantikli cumlelerin var kendini ifade ediyorsun sende at ortaya birkac kelime fikir zamanla alisirsin.
Tamam onlarin actigi sohbetlere katil.Sonra aklina takilan basit seyleri karsi tarafa sor dunuada bahsedin laf lafi acar canim zaten .peki kendini begeniyormusun bunuda merak ettim ozguvenin varmi?
Evet öyle bir algı yaratıyorum insanlarda. O enerjiyi bulamıyorum malesef kendimde kendi halimdeyim hep.
Bu sizin yapınızdan kaynaklanan birşey değil bence sadece zamanla önyargılarınız oluşmuş gibi geldi. Bu kadar korunaklı bir yaşama gerek yok bence, biraz akışına bırakın. Eğer önyargıyla yaklaşmazsanız ve dikkatinizi verebilirseniz insanların sohbetinden keyif alabilirsiniz. Keyif aldığınız ortamda da kendiliğinizden açılırsınız zaten.
Herkese gulumserim aslında. Biraz saf bi yanım da var. Kimsenin hakkında kötü düşünmem herkese değer veririm falan. Ben kötü insanlara denk geldim işte. Onlar beni kırdı baya.Kalabalık ortamlara girince acılırsın canım :) Sık sık arkadaslarınla hepsını toplayıp programlar yapın hatta kurslara falan git el sanatları ,dil kursu vs ılgını ne cekıyorsa orda da dostluklar edınebılırsın.Herkes fesat kötü diye dusunme her ınsana tanınma sansı verılmelıdır belkı de cok kafa dengın ınsandır yada hıc değildir bilemeyız ki ayrıca ılla kahkaha atmana yada dıkkat cekmene cok konusmana gerek yok sıcak samımı ol yeter dıye dusunuyorum tebessumlerin bıle guven verır ve içten gelır cevrene :)
Ben kendimi actikca kırıldığım oldu insanlar tarafından. İnsanları idare eden bi yapıya sahibim kimseyi kıramam. Benim üzerimden espri yapılsa cevap veremem mesela. Kendimce kabuk olusturdum çekiniyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Samimi olursam beni kiracaklar sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?