Esimin enistesi

Siz resmen adam gelsin bedava boyasın para falan vermeyelim derdindesiniz ayıp gerçekten saf kocanız iş çıkışı gidip her işlerine koşuyorsa hiç para istemiyorsa bu onun sorunu.Mesleği boyacılık olan ve bu işle evi geçindiren adamın para istemesine takılmanız kocam hiç para istemiyor o da istemesin demeniz çok bencilce değil mi????

Gerçekten üstü varmış

Bizim evde eski, koruma altına alınmış bi ev. Kafama göre her ustayım diyeni sokamıyorum. Biri vardı sürekli bu çatıyla ilgilenmiş evi iyi bilen bi çatıcıydı. Adam rahatsızlandı yaşlı zaten. Artık yapamıyor yerine yenisini de bulamıyoruz işte. Çatıyı tıpatıp aynı yaptırmazsam tadilat yaptıramıyorum. Bi de yanında yine anıt ağaç olarak korunan bi ağaç var. Düzenli budamıyor belediye, dilekçe verdim bi ton yerden izin gerekti. Yetişmedi budama dönemine. O da çatıya çok fazla zarar veriyor. Yağmur yağdı mı o yağmur bizim eve yağıyo. Tam çıldırmalık bi sorun benim bu çatı muhabbeti malesef

O da bir sey mi esim bana dedi ki 200 euro ver ev bir haftaya teslim enayiyiz kizim kendim boyuyorum

500 euro gayet İyi sirketten boyaci cagir hör farki

Bi kere kendimiz boyamıştık, bir hafta kendimize gelemedik. Artık gerekirse kredi çeker boyatırım, başka bi şeye benzemiyo o.

Adamın işi o, bin tane ev boyuyor, vücut alışmış, iş kolayı geliştirmiş adam, seriye takmış. Biz girsek üç günde çıkamayız üstelik eşyalı evse.

Bi kere kendimiz boyamıştık, bir hafta kendimize gelemedik. Artık gerekirse kredi çeker boyatırım, başka bi şeye benzemiyo o.
Benim ev buyuk, o yuzden cok yüksek rakam istiyor boyacilar. Duvar duvar boyuyorum, gerekirse bir hafta suruyor. En zoru tavan boyamak ama
Yeminle bazen Seyit Onbasi gibi hissediyorum kendimi

Benim ev buyuk, o yuzden cok yüksek rakam istiyor boyacilar. Duvar duvar boyuyorum, gerekirse bir hafta suruyor. En zoru tavan boyamak ama
Yeminle bazen Seyit Onbasi gibi hissediyorum kendimi
Bizim arkadaş bir aydır ev boyuyor.

Bizim arkadaş bir aydır ev boyuyor.
Normal ya. Duz duvar degil de girinti cikinti, kestirmeler falan yoruyor insani. Bakinca yaptiklari dumduz is ama fiziksel olarak yorucu.
Bir de benim merdiven kisminda duvarlar iki kat yukseklikte tek duvar. Canim cikti orayı yapana kadar. Keske boyacı manita yapsaymisim o ara

Profesyonel olarak yaptığı bir işten para alması normal. Sizin eşiniz de profesyonel olarak yaptığı işi sağa sola bedava yapıyorsa söyleyin yapmasın aile gelirinizi sağa sola saçıyor o zaman. Ama öyle elinden gelen bir işi yardım olsun diye yapıyorsa kendi tercihi, bisey diyemez karşılık da bekleyemezsiniz.

Ücreti istedi diye laf etmiyor bence eşinin hiç ücret talep etmeden her işlerine koştuktan sonra onun suan para istemesine laf ediyor galiba
Gayette ücreti istedi diye laf ediyor. Eşinin sanmıyorum ki koca evi boyamak gibi işleri öylesine yaptığını. Sapla samanı karıştırmak hanımefendinin yaptığı biraz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…