Evet haklısınız üstelememek daha iyi olacak. Ben de ağzım açık dinledim eşimi. Eşim yerden kalktığında kadınla aralarında o sinirle ufak bir mücadele geçmiş. Bunlar olurken eşim o adamı unutmuş bileBu ne medeniyetsizlik ya
Kadin da bir erkegi dovmemeli
Ama ben kadin olduguna inanmadim pek döven kisinin
Ancak.esiniz karsilik vermediyse ve kendini korumadiysa bir kadinin bir erkeğe zarar vermesi olasi sanki
Yani en kötü esiniz kadının elini ayağını tutup bukuverse zaten hangi kadin bisey yapabilir ki?
Erkek kuvveti baska bisey gerçekten
Demek esiniz hic karsilik vermemis
Diğer adam napmis ki karşıdan mi bakmış bunlar oldugunda?
Aslinda kamera olan bir yerdeyse ben sizin yerinizde olsam merak eder izlemek.isterdim
eger sikayet etmek istemiyorsa ustelemeyin derim
Evet doğru hata karşılıklı bence deesin olayi kapatmak istiyosa sen hic acma. zaten esin de hatali karsi taraf da. sikayet etsen olay esine de sicrayacak. kabahatini bildiginden de kapatmak istiyo olabilir.
Eşim yerden kalktığında aralarında bir müadele daha geçmiş ne yazık kiözür dilerim ya "yere sermiş kadın" deyince güldüm ben.
Olay tamamen bu mu? Şikayet edin bence de.
Çok güzel olmuşMerhaba benim çevreyle pek paylaşamadığım bir sorunum var. Eşimle ilgili. Eşim bir kadınla kavga edip nerdeyse hastanelik olacak duruma geldi. Sahile bisiklet sürmek için çıkmıştı eve ağzı yüzü şiş bir vaziyette geldi. Ben telaşla noldu diye sordum. Kavga ettiğini söyledi. Ben şikayet edelim diye ısrar edince olayı anlattı. İki kişi bir kadın, bir erkek bisiklet yolunda koştukları için eşimle aralarında tartışma çıkmış. Tartışma büyümüş. Eşim erkek olanın üzerine yürürken kadın araya girip eşimi yere sermiş. Sonra eşim ayağa kalkmış sinirle. Kadınla aralarında kısa bir mücadele geçmiş sonra durum belli. Ben tabi olayı ağzım açık dinliyorum sordum nasıl oldu sonuçta sen bir erkeksin, kadın karateciymiş kesin. Şikayet etmekde ısrar ettim. O istemedi, olayı tamamen unutmak istediğini söylüyor. Ama morali çok kötü birkaç gündür. Ben de konuyu hiç açmıyorum zamanla düzelir diye. Sizce ne yapılabilir ?
Burda şiddeti uygulayan eşim değildi amaKadinin eline saglik.
Siddete karsiyim ama siddet uygulamaya kalkana da elimiz armut toplamaz heralde.
Ilk adamin uzerine yuruyen esinmis kadindan dayak yemese adami dovecekmis esin.Burda şiddeti uygulayan eşim değildi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?