Eşimin erkek gururu, lütfen bir yardım

Merveayk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
14
1
1
35
Merhaba benim çevreyle pek paylaşamadığım bir sorunum var. Eşimle ilgili. Eşim bir kadınla kavga edip nerdeyse hastanelik olacak duruma geldi. Sahile bisiklet sürmek için çıkmıştı eve ağzı yüzü şiş bir vaziyette geldi. Ben telaşla noldu diye sordum. Kavga ettiğini söyledi. Ben şikayet edelim diye ısrar edince olayı anlattı. İki kişi bir kadın, bir erkek bisiklet yolunda koştukları için eşimle aralarında tartışma çıkmış. Tartışma büyümüş. Eşim erkek olanın üzerine yürürken kadın araya girip eşimi yere sermiş. Sonra eşim ayağa kalkmış sinirle. Kadınla aralarında kısa bir mücadele geçmiş, yerden kalktıktan sonra daha kötü darp edilmiş. Ben tabi olayı ağzım açık dinliyorum sordum nasıl oldu sonuçta sen bir erkeksin, kadın karateciymiş kesin. Şikayet etmekde ısrar ettim. O istemedi, olayı tamamen unutmak istediğini söylüyor. Ama morali çok kötü birkaç gündür. Ben de konuyu hiç açmıyorum zamanla düzelir diye. Sizce ne yapılabilir ?

Son düzenleme:
Ay istemsizce güldum kusura bakmayın
hani böyle hep dayak yiyen kadınları duyuyoduk ya niyeyse bi içim rahatladı

Ama eşiniz suclu ya da sucsuzdur bilemem sadece diyorum ya bir kerede biz dövelim'in rahatlaması. Geçmiş olsun buarada

Esiniz istemiyorsa sikayet etmeyin bence. Onu daha cok yaralayabilir. Ama bir de şu var sanırım dövüş sporuyla ilgilenenlerin bunu kullanıp birisine siddet uygulaması suc. Eger yalnıs bilmiyorsam tabi..

Tartak yapan kadın olunca demek gururu incinmiş.Olayi unutmak istemesi.Birkacgundur kötü görünmesi.Adamcagizin haline üzüldüm.Travma olmus resmen.Zamanla geçecektir.Kadin olsa nolur ki.Demek dövüş sporu biliyormuş.Bence sen bir ağzını ara.Soylerse dedigimi söyle ;sonra birak ;destek acısından.Ustunde durursan daha kötü etkilenir.Zamanla unutacaktır.Pek deşeleme.Zaten unutmak istiyormuş.

Bu ne medeniyetsizlik ya
Kadin da bir erkegi dovmemeli
Ama ben kadin olduguna inanmadim pek döven kisinin
Ancak.esiniz karsilik vermediyse ve kendini korumadiysa bir kadinin bir erkeğe zarar vermesi olasi sanki
Yani en kötü esiniz kadının elini ayağını tutup bukuverse zaten hangi kadin bisey yapabilir ki?
Erkek kuvveti baska bisey gerçekten

Demek esiniz hic karsilik vermemis
Diğer adam napmis ki karşıdan mi bakmış bunlar oldugunda?

Aslinda kamera olan bir yerdeyse ben sizin yerinizde olsam merak eder izlemek.isterdim

eger sikayet etmek istemiyorsa ustelemeyin derim

Kime hak verecegimi bilemedim.En iyisi bu olay hic yasanmamis gibi davranmak sanirim

Sikayet etsin ama uzerlerine yurudum diye de eklesin. Sonucta orman kanunlarina gore yasamiyoruz. Siddetin her turlusunu kiniyorum.

Adam tutmustur..eger bisikletteyse dengesi bozulmus olabilirbir darbeyle.

esin olayi kapatmak istiyosa sen hic acma. zaten esin de hatali karsi taraf da. sikayet etsen olay esine de sicrayacak. kabahatini bildiginden de kapatmak istiyo olabilir.

Evet haklısınız üstelememek daha iyi olacak. Ben de ağzım açık dinledim eşimi. Eşim yerden kalktığında kadınla aralarında o sinirle ufak bir mücadele geçmiş. Bunlar olurken eşim o adamı unutmuş bile

Çok güzel olmuş
Sıze bırsey der yada yaparsa hatırlatırsınız ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…