- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Klostrofobi var ben de iş yerim 25 katlı geçen sene ki bayram arifesinde asansörde kaldık personellerden birinin çocuğuda vardı asansörde ben yerlere yatıp ağlamaya başlayınca çocukta korkup ağlamaya başlamıştı salya sümük çıkardılar bizi ordan ben anında yere yapışıyorum çok fena birşey gerçekten eşiniz tam boğmalık kusura bakmayınEsimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
benim kafamda deli sorular şuan!!! ne bileyim eşim kalpten gitse, miras kalsa, hayat sigortası da var!! ay ne bileyim tuhaf. zaten deprem korkusu var. dede yaşlı ondan da bişiler gelir... bi de 15 dk kalmışsınız. nasıl şaka bu ya?Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Zaten klostrofobim var, eşim böyle bir şey yapsa ve karşımda kahkaha atsa kesinlikle , döverdim onu, elimde olmaz şiddet uygulardım gerçekten.Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Senin yorumların beni benden aliyorValla üzülerek söylüyorum ki eşin bir gerizekalı konu sahibesi, bu şaka mı simdi?? 15 dk yaşlı bir insanı asansörde dikmek şaka mı hem de kalp hastasıysa? O arada ya deprem olsaydı bunu hiç yazmıyorum bile. Bence bir doktora gidip IQ testi getirmesini iste.
Valla ev yok araba benim üstüme ama o da en fazla 200 bin eder deger mi 200 bineBence dedeyi ve kuzenleri öldürüp mirasın tek varisi olmayı ve sizi öldürüp yeni Bi eş almayı planladı ama planları suya düştü.
Ay yok aklimda bir saka var onu yapacağımEşin bir çaydanlık şakasını haketmiş.
Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Giderken eşinizi asansöre itip kapatsaydınız kapısını. Biraz da o kalsın. Öyle şaka mı olur?Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?