Eşimin eşek şakası

Klostrofobi var ben de iş yerim 25 katlı geçen sene ki bayram arifesinde asansörde kaldık personellerden birinin çocuğuda vardı asansörde ben yerlere yatıp ağlamaya başlayınca çocukta korkup ağlamaya başlamıştı salya sümük çıkardılar bizi ordan ben anında yere yapışıyorum çok fena birşey gerçekten eşiniz tam boğmalık kusura bakmayın

benim kafamda deli sorular şuan!!! ne bileyim eşim kalpten gitse, miras kalsa, hayat sigortası da var!! ay ne bileyim tuhaf. zaten deprem korkusu var. dede yaşlı ondan da bişiler gelir... bi de 15 dk kalmışsınız. nasıl şaka bu ya?

Hadi iyi niyetli olup, unutup söylemediğini düşünelim ama insanlar asansörden indiklerinde ve dedesinin tansiyonunun çıktığını gorup, sonrasinda oturup gülmesi saçma.
Boyle bir konuya gulebilenin akli melekelerinden şüphe duyardım.
Bilinçli yaptiysa ve gulebiliyorsa, bu daha korkunç.

Çok fena bir intikam planı yapardım. Yaşamadan anlaşılacak şey değil.

İyi niyetli düşünüyorum, şaka yapmak istese böyle bir şaka yapıp dedesini tehlikeye atmaz bence. Muhtemelen asansörün bozuk olduğu unuttu siz de asansörde kalınca dalgaya vurup bu unutkanlığını kapattırmaya çalıştı diye düşünüyorumm.
Umarım düşündüğüm gibidir kasti bir hareket değildir. Eğer gerçekten kasten yaptıysa bunu hiç komik bir şaka değil

Zaten klostrofobim var, eşim böyle bir şey yapsa ve karşımda kahkaha atsa kesinlikle , döverdim onu, elimde olmaz şiddet uygulardım gerçekten.

Senin yorumların beni benden aliyor dangalak, gerizekali ve salak kelimelerini sevmeme sebepsin

Asansör bozuk diye aramışlar.
Unutulacak bir şey değil bence.
Üstelik unutsa kendi de binerdi.
Ya da önden gidin ben asansörü bekleyim filan derdi .

Eve gidince fena kavga ettik unuttum sonra da beni linclersiniz diye korktum korkmam komik geldi ona güldüm dedi.Asansörde 4 kisiydik ben hepimizi tartmaz diye binmedim dedi ama inanmıyorum hala konusmuyoruz da.Benim uzattıgımı düsünüyor kim olsa aynısını yapar iftara anneme gidiyorum sahur yapmadan uyuyup sabah ise gidiyorum o ne yapıyor haberim yok konusmaya kalksa sinirlerim zıplıyor o kadar göresim yok

Eve dönünce önden çıkın, anahtarla hızlıca kapıyı açıp içeri girip, o daha merdivendeyken kapıyı kapatın. Sizin asansörde kaldığınız dakika kadar açmayın. Sonra açıp gülüp şaka böyle olur diyin

Giderken eşinizi asansöre itip kapatsaydınız kapısını. Biraz da o kalsın. Öyle şaka mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…