- Konu Sahibi spartacusss
-
çocukları var mı?
eşinde bitiyor iş, ama kadın manyaksa çok sorun yaşarsınız2 cocugu var kucuk 15 yaşında yani küçük degiller kadının derdide cocuklar degil gel bizimle yaşa benle tekrar evlen diyor yani takmış eşime kafayı
arkadaşlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım eşimin eski eşi son 2 aydır bütün düzenimizi bozdu bizi ayırmaya çalışıyor ve evliliğimi bitirme derecesine geldim bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz
2 cocugu var kucuk 15 yaşında yani küçük degiller kadının derdide cocuklar degil gel bizimle yaşa benle tekrar evlen diyor yani takmış eşime kafayı
Ayrinti lütfen boyle anlaşilmiyor
eşinde bitiyor iş, ama kadın manyaksa çok sorun yaşarsınız
kadının ne zaman beklentısı olmaz eşinden o zaman mutlu olursunuz
zor valla
yuhh şaka mı bu?kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
Allah yardimcin olsun cok zor hele cocuk varsa kadinlar taktiysa adamin pesini birakmiyor. Yakin arkadasim daha yeni bosandi ayni konu nedeniyle.. Kadin gece saati arayip yok cocuk hasta, yok bunalimda yok intihar edecek derken sonunda ayirmayi basardi kavgalarla
kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?