eşimin eski eşi bela oldu

spartacusss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
38
2
6
35
Eskişehir
arkadaşlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım eşimin eski eşi son 2 aydır bütün düzenimizi bozdu bizi ayırmaya çalışıyor ve evliliğimi bitirme derecesine geldim bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz

2 cocugu var kucuk 15 yaşında yani küçük degiller kadının derdide cocuklar degil gel bizimle yaşa benle tekrar evlen diyor yani takmış eşime kafayı
eşinde bitiyor iş, ama kadın manyaksa çok sorun yaşarsınız
kadının ne zaman beklentısı olmaz eşinden o zaman mutlu olursunuz
zor valla

Ayrinti ver canim arkadasim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrinti lütfen boyle anlaşilmiyor

bizim eşimle aramızda 20 yas fark var tanıştıgımızda 3 yıl önce bosanmıstı aradan 1 yıl geçti biz evlendık kadının benden haberı yoktu 2 ay önce bizi takip etmiş ve evimizi buldu o günden beri çeşitli bahanelerle sürekli eşimi arıyor eve gelmezsen kendimi öldürürüm diyor cocuklarıda alet ediyor esim bir hafta boyunca orda kaldı ve ben bu duruma dayanamıyorum

Olay eşinizde bitiyor. .
Bitmeyecek olsa seni boşamazdı:26: demi
Anlamıyorum neden istenmezken bu ısrar

Allah yardimcin olsun cok zor hele cocuk varsa kadinlar taktiysa adamin pesini birakmiyor. Yakin arkadasim daha yeni bosandi ayni konu nedeniyle.. Kadin gece saati arayip yok cocuk hasta, yok bunalimda yok intihar edecek derken sonunda ayirmayi basardi kavgalarla

keske kendinizden 20 yas buyuk iki cocuklu biriyle evlenmeseydiniz.
Durumunuza cok uzuldum. Esinizde is bitiyor. Bu arada cocuk yapmazsaniz sizin icin daha hayirli olur.

kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
yuhh şaka mı bu?
ben sana şunu söyleyeyım, sorun eşinde
iş buralara kadar geldıyse
gercekten eşinde sorun yolamadın mı kadını

aynen cocuk hasta falan diyor hatta cocuklara mesaj attırıyor babam degilmisin hastayım nolur gel falan ben bile kıyamıyorum git bak diyorum ama bunların hepsi oyun bunuda biliyorum

e peki kadın niye boşanmış vakti zamanında eşinden?
veya eşiniz her onun tehditlerine gidip 1 hafta o kadının yanında kalacaksa o zaman kendisi niye yeniden evlendi ve sizin hayatınızda mahvetti?
böyle birşey olamaz yaa.
2 seçeneğin var canım.
ya eşinle oturup konuşacaksın "birdaha o kadının yanına gitmeyeceksin"dersin yada boşanacaksın.
bu arada eşinizle aranızda uçurum kadar yaş farkı var.20 yaş çok fazla be canım.:26:
ikinizde bir birinizi severek mi evlendiniz?

Bu ne yav?
Evinizi değiştirin arkadaşım gerekirse, eşinin 1 hafta orda kalması ne demek?
Cidden şaka mı bu?
Kadın seni döverken eşin nerdeydi?

Kocan olacak armut niye gidip kalıyo orda boşver morukları kendi haline bırak o adamdan sana yar olursa vallahi e.....şek gibi anırırım gençliğine yazık etme dengini bul.onunla yattı geldi yanına onurlu ol

Eşin nasıl bir hafta boyunca onunla aynı evde kalır ya. Vallahi canım çok zor bir durum. Kadın manyak çıkmış belli, eşinin de ona artık yeni bir hayatı olduğunu ve çocuk haricinde görüşmek istemediğini söylemesi gerek. Hatta söylemekle yetmez uygulamaya koysun. Bu konuda tavrın net olsun. Senin eski eşin böyle birşey yapsa kocan bunu kabullenirmiydi? Hele ki bir hafta birlikte kalmak ne ya.. Seni bu duruma sokmasın..

olay basli basina bir garip gercekten. O bilmese de esimin beni sevdigini biliyorum ne demek ki?

nasil yani ?

kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor

Bunu yeni gördüm. Ne demek seni dövdü Sen nasıl bu duruma izin veriyorsun. Bu kocadan artık sana hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…