- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi spartacusss
-
yok öyle degil hamile oldugumu kadın bilmiyorolay basli basina bir garip gercekten. O bilmese de esimin beni sevdigini biliyorum ne demek ki?
nasil yani ?
nasıl döver seni? sen nasıl o evde durursun? nasıl karakola gidip şikayet etmezsin? neden koruma istemezsin? neden darp raporu almazsın? neden uzaklaştırma emri çıkartmazsın?
neden kendini ezdiriyorsun? elin armut mu topluyor.
çirkefe çirkef yaraşır. ya sen onu ezersin ya kocanı bırakır gidersin.
yok öyle degil hamile oldugumu kadın bilmiyor
e peki kadın niye boşanmış vakti zamanında eşinden?
veya eşiniz her onun tehditlerine gidip 1 hafta o kadının yanında kalacaksa o zaman kendisi niye yeniden evlendi ve sizin hayatınızda mahvetti?
böyle birşey olamaz yaa.
2 seçeneğin var canım.
ya eşinle oturup konuşacaksın "birdaha o kadının yanına gitmeyeceksin"dersin yada boşanacaksın.
bu arada eşinizle aranızda uçurum kadar yaş farkı var.20 yaş çok fazla be canım.:26:
ikinizde bir birinizi severek mi evlendiniz?
gittim karakola darp raporu aldım şikayetçide oldum bunların hiçbiri korkutmuyor onu evime gizli giriyorum iş yerime gidemiyorum eşimde onu dövdü ama dayak çözüm değil yani ben kavgaya gürültüye alışkın degilim eşim çözecem diyo ama oraya giderek nasıl çözecek gitmese kadın geliyo cocuklar var onları düşünerek kadını tekrar tekrar şikayet edemiyoruz
koruma talep etmedim hatta uzlaşmak istediğimi söyledim sadece gözü korksun istemiştim ben çocukları yanıma çekmem imkansız özellikle kızı çok anneci beni asla kabullenmez belki biraz daha büyüdüğünde annesi çok dolduruyo inanılmaz yanikoruma talep ettiniz mi? savcılığa dilekçe verin can güvenliğim yoktur hamile olduğum halde hem bana hem bebeğime 2 cana kastetmiştir. koruma istiyorum diye.
çocukları eşşek kadarmış. onları sizin yanınıza çekeceksiniz. çocukları eve çağırın konuşun. karnımda kardeşiniz var deyin. çocuklar sizi kabullenirse kadının bahanesi kalmaz.
arkadaşlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım eşimin eski eşi son 2 aydır bütün düzenimizi bozdu bizi ayırmaya çalışıyor ve evliliğimi bitirme derecesine geldim bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz
Bu işi eşin çözecek çözmezse sen daha çok üzüleceksin.
ben asla boşanmak istemiyorum ama napıcam onuda bilmiyorum eşime kızıyorum bütün sinirimi ondan çıkarıyorum bu kez aramız daha çok bozuluyo anlayışlı olayım sabredeyim diyorum ama yalnız yaşamakta istemiyorum yemek yiyesim gelmiyor bebeğim olacağına sevinemiyorum işe gidemiyorum daha neler neler
canım çockları kullanıosa bişi yapamazsın ii yerden vurmuş. eşin tavrını koysun dicem.bu sefer çocukları doldurcak adama.:18:iki tarafı .... değnek.
aynen öyle kızı dengesiz dengesiz mesaj atıyo eşimin telefonu bendeyken bi bakıyorum tamam bana dediğin gibi süpriz yapalım anneme sen yüzük al diye mesaj atıyor çünkü biliyor benim mesajı okuyacağımı amaç bizi kavga ettirmek ya telefon 24 saattir bende sana mesaj atılmıs gibi cevap atıyosun gülsem gülemiyorum ağlasam ağlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?