eşimin eski eşi bela oldu

Ben bir olayina sahit olmustum is icin istanbula gittigimde iki gun arkadasimda kaldim ve gece saat 01.30 gibi tlflar caliyor falan adamin eski eşi aglayarak aramis kiz cok hasta acile kaldiriyoruz diye.. Kiz da universiteye gidiyor yani cocuk ddgil.. Hepimiz korktuk sabahi sabah ettik adam hemen kostu gitti.. sonucsa kiz regl donemindeymis karni agriyormus:-(

Evi basıp seni dövdü mu?? Sikayet etseydim bu ne ya ciddi misin sen?

nasıl döver seni? sen nasıl o evde durursun? nasıl karakola gidip şikayet etmezsin? neden koruma istemezsin? neden darp raporu almazsın? neden uzaklaştırma emri çıkartmazsın?

neden kendini ezdiriyorsun? elin armut mu topluyor.
çirkefe çirkef yaraşır. ya sen onu ezersin ya kocanı bırakır gidersin.

senin kocanda iş yok
bu ne be evi basmalar seni dövmeler yuh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gittim karakola darp raporu aldım şikayetçide oldum bunların hiçbiri korkutmuyor onu evime gizli giriyorum iş yerime gidemiyorum eşimde onu dövdü ama dayak çözüm değil yani ben kavgaya gürültüye alışkın degilim eşim çözecem diyo ama oraya giderek nasıl çözecek gitmese kadın geliyo cocuklar var onları düşünerek kadını tekrar tekrar şikayet edemiyoruz

yok öyle degil hamile oldugumu kadın bilmiyor

Allah sabır versin arkadaşım

O zaman kadını karşına alıcaksın

Diceksin ki sende annesin bende anne adayıyım senin yüzünden bebeğim benden giderse bunun vebalini nasıl ödüceksin de

Belki insafa gelir

İçinde azcık insanlık merhamet kaldıysa

evet ikimizde çok sevdik ben ilk gittiği gün eşyalarımı topladım ve hala eşyalarım kapının önünde gitsem gidemiyorum kalsam bu durumda kalmakta istemiyorum eşimle defalarca konuştum oda ben ne dediysem yaptı benim yanımda konuştu istemiyorum seni benim yeni bir hayatım var diye ama kadın ben senin cocuklarının annesiyim geleceksin tekrar nikah kıyacaksın bana diyor gerçekten laftan sözden anlamıyor eşimde çocuklar yüzünden gidiyor gitmek istediğinden değil gözümle görüyorum nasıl gittiğini istemeye istemeye

koruma talep ettiniz mi? savcılığa dilekçe verin can güvenliğim yoktur hamile olduğum halde hem bana hem bebeğime 2 cana kastetmiştir. koruma istiyorum diye.

çocukları eşşek kadarmış. onları sizin yanınıza çekeceksiniz. çocukları eve çağırın konuşun. karnımda kardeşiniz var deyin. çocuklar sizi kabullenirse kadının bahanesi kalmaz.

koruma talep etmedim hatta uzlaşmak istediğimi söyledim sadece gözü korksun istemiştim ben çocukları yanıma çekmem imkansız özellikle kızı çok anneci beni asla kabullenmez belki biraz daha büyüdüğünde annesi çok dolduruyo inanılmaz yani

ben olsam o kadinin verdigi huzursuzluk yüzünden bosanmazdim o kadina inat bosanmazdim. eger bosanirsan o kadin mutlu olacak ve onun mutlulugu icin bosanacak degilsin dimi? polise sikayet etseniz olmazmi bukadar rahatsiz ediyor madem? bide hamilesin bukadar üzülmen dogru degil ki. esinle aranin bozulmasina izin vermemeye calis.

ben asla boşanmak istemiyorum ama napıcam onuda bilmiyorum eşime kızıyorum bütün sinirimi ondan çıkarıyorum bu kez aramız daha çok bozuluyo anlayışlı olayım sabredeyim diyorum ama yalnız yaşamakta istemiyorum yemek yiyesim gelmiyor bebeğim olacağına sevinemiyorum işe gidemiyorum daha neler neler

canım çockları kullanıosa bişi yapamazsın ii yerden vurmuş. eşin tavrını koysun dicem.bu sefer çocukları doldurcak adama.:18:iki tarafı .... değnek.

Bu işi eşin çözecek çözmezse sen daha çok üzüleceksin.

farkındayım ama nasıl bir tavır takınmalıyım son 10 gündür her yolu denedim bak ne güzel yolunda giden evliliğimiz var bebeğimizde olacak konuş bunu onla rahat bıraksın bizi diyorum tamamkonuşacağım düzelteceğim diyor olmuyor ben daha fazla kalamayacağım burda orda kalıyorsan git kal boşanalım diyorum sen kendini niye üzüyosun halledeceğim diyor ama bu şekilde tartışmayı uzatınca üstüme gelme bıktım bende diyip kızıyo onu üzmek istemiyorum ben arada kalmasını istemiyorum

esine kizma fazla , o kadinin sizi rahatsiz etmesi esinin sucu degil ki , bence sevgini göstermeye calis yinede sogutma kendini allah korusun. mutlu olmaya calisin beraber bi cözüm bulmaya calisin

canım çockları kullanıosa bişi yapamazsın ii yerden vurmuş. eşin tavrını koysun dicem.bu sefer çocukları doldurcak adama.:18:iki tarafı .... değnek.

aynen öyle kızı dengesiz dengesiz mesaj atıyo eşimin telefonu bendeyken bi bakıyorum tamam bana dediğin gibi süpriz yapalım anneme sen yüzük al diye mesaj atıyor çünkü biliyor benim mesajı okuyacağımı amaç bizi kavga ettirmek ya telefon 24 saattir bende sana mesaj atılmıs gibi cevap atıyosun gülsem gülemiyorum ağlasam ağlayamıyorum

20 Yaş Senden Büyük

İkinci Evliliği Adamın

2 Çocuk Ve Bırakmayan Eski Eş

Senin Hamile Olman

Eski Eşin Dayak Atması

Eşinin Orda Bir Hafta Kalması

Elimde Kalıyor Konu Şunu Söyleyim Eşin Halinden Memnun Bence 2 Tane Kadın Onun İçin Savaşıyor Ama Bu Durumun Bu Hale Gelmesinde Sebep Eşin

Adam Kurnaz İkisini de İdare Ediyor Bence Ayrılmalısınız,Kadın Zaten Işık Görmüş Eşinde Ondan Yakasını Bırakmıyor

şehir değiştirme imkanın yokmu? bde neden ayrılmışlar önceden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…