eşimin eski eşi bela oldu

Kusura bakma canım da eşin 1 hafta o evde kalmış bir şey yapmadığına nasıl emin olabiliyorsun??
Sonuçta kendimi öldürürüm diye diye kocanı evinde kalmaya ikna etmiş öldürürüm kendimi deyip başka bir şeyler yapmadığına nasıl eminsin?
Yazık çocukları için gitsin çocukları var diye diye bir bakmışsın onlar aile olmuş tekrardan sen el kadar bebenle kalırsın ortada
Kimse de çıkıp demez kocana orda da bebeği var git ilgilen diye

Bence bu Pollyanna tavrınızdan kurtulun ortada iyi niyetli bir kişi bile yok
Eşiniz bütün gece koltukta uyuyor kadın da odasında bir şey yapmadan uyuyor inanıyor musunuz ayol buna
Kadın adama benle evlen benim ol diyorsa aynı evin içinde kadın uslu uslu duruyor mudur sizce
Bir daha asla ama asla o evde kalmasına izin verme..
Kadın çocukları bahane ederse de eşin kadına "polise şikayet ederim yaptıkların ağır suç aklı dengenin yerinde mi senin ki öyle saplantılı takılıp kalmışsın
bana dava açarım sen akıl hastanesine gidersin ben de çocukların velayetini alırım bir daha ne çocuklarını ne de dışarıdaki hayatı görebilirsin ara bir daha yapar mıyım yapmaz mıyımm gör" desin.

Kadın kendimi öldürürüm derse de eşin eğer bir daha bu lafı söylersen çok iyi bir avukat tanıdığım var çocukların velayetini alır buradan bulamayacağın bir yere taşınırım göstermem yüzlerini desin..tehdite tehdit etsin bakalım..
Her şey eşinde bitiyor..

Tüm olayı özetlemişsiniz. Yani siz nasıl izin veriyorsunuz . Şahsen ben o durumda olsam büyük konuşmayayım tabi ki ama empati kurmaya çalışıyorum bu şekilde sakin kalmam. Gelip benim hanemde bana vuracak hakaret edecek. Allah ne verdiyse ağzını burnunu dağıtırım . Çocuksa çocuk tabi ki gitsin görsün ama eve girmek nedir yani ? Çıkarsın dışarıda gitsin gezsin görsün ama evlatlarına o kadar da düşkün bir adam gibi gelmedi pek bana bilmiyorum. Burada anlatılmayan şeyler var . Bir de karşı tarafı dinlemek gerekiyor bence. Madem darp var hakaret var gidin şikayet edin eşinizi de o evden çıkarın. Kimse bir erkeği istemediği bir yere zorla götüremez derim (!)

Ya konuyu ilk başta okuyunca direk aklıma Davut Güloğlu geldi
geçenlerde hatırlarsanız hanımlar magazinlerede düşmüştü hani
sevgilisi eski karısının evini mi ne basmışş falan filann..
Bu Davut Güloğlu da karısının alt katında yaşıyormuş hangi kadınla fingirderse fingirdesin evine dönüyormuş
hatta ve hatta bi ara Ece Erkenle nişanlıydılar da adam yinede eski karısıyla görüşüyormuş ve görüşmeyede devam ediyor zaten
karısını hamile bırakmış.. anlicağınız adam baya harem kuruyor...
Gidip eski karısının yanında kalıyor yatağına giriyor yemeğini yiyior orda uyuyor ama diğer taraftan başkalarıylada sevgili oluyor nişanlanıyor vs vs..
Okadar çok benzettim ki bu hikayeyide.. Allah akıl fikir versin yaa böyle hayat mı olur ilişkilere bak

Evet o olayi biliyorum bende.o adamin bir esi var ortada gözükmüyor gidip ondan cocuk yapıyor habire.magazinlerde genc sevgilieri var .sanki adam yokmus gibi bu adamin pesinde herkes

okudum ama artık yeter bu kadar duygu sömürüsü. Kk daki bayanlardan fikir beyan edip sonrada aklı başında kişilerin yorumlarına karşı çıkmak pes yaninukadaranıda. hani 27 yaşında olduğunuzu savunuyordunuz. 1-4-1990 doğum tarihli olan biri? yalanı burda başlıyor artı öğretmen miş miş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…