eşimin eski eşi bela oldu

esine kizma fazla , o kadinin sizi rahatsiz etmesi esinin sucu degil ki , bence sevgini göstermeye calis yinede sogutma kendini allah korusun. mutlu olmaya calisin beraber bi cözüm bulmaya calisin

sevgimi gösteriyorum ama bir anda oyuna gelip gidiyor o zaman canavarlaşıyorum şuan orda sabah erkenden gelicek hiçbirşey olmamış gibi davranacak bende bıdı bıdı edicem bıktım inanın hayatım boyunca hiç bu kadar şaşırmamıştım son 10 gündür ne yapacagımı sasırdım

söylediklerin doğru tek birşey haric eşim bu durumdan memnun değil 20 yaş fark evet ama gerçek bir aşk 2.evlılıkse bu herkesin başına gelebilir kimse boşanmak için evlenmiyor ama boşanıldıysada bu tekrar evlenemezsin demek degil 2 cocuk allah bağışlasın herkes evliliğinde çocuk sahibi olmak ister onlarda zamanında istemiş dememkki bende o yüzden hamileyim suan eşim dediğim gibi mecburen orda kalıyo aslında yani kalsa bir dert kalmasa bir dert eski karısından nefret ediyo eşim ama çocuklar yüzünden ona bir yerde katlanmak zorunda gidip kalması yanlış ayrılmalısınız diyorsun ama bu kadar basit olmamalı bekara karı boşamak kolay derlerya suankı durumda benim boşanmam hem zor hem gereksiz

ay inanmiyorum niye gidiyor ya :26: gitmesinden rahatsiz oldugunu , gitmesini istemedigini söylesen?

Boşanma Herkesin Başına Gelebilir Evet Bunda Sorun Yok Ama 20 Yaş Büyük Biri Herzaman Denk Gelmez

Nasıl Tanıştınız Siz Bu Adamla Ve Boşanma Sebebi Nedir,Bunlar Önemli Ayrıntılar

Çocuklu Biriyle Hele de Yaşlıysa Adam Çok Zor Hayat Olur

Eşin Orda Kalmaya Mecbur da Değil Bunu Aklına Sok Eski Eş Bundan Yüz Bulup Bu Kadar Yapıştı Zaten

Boşanmak Basit Değil Evet de Sizin Evlilik Tuhaf Arkadaş

ay inanmiyorum niye gidiyor ya :26: gitmesinden rahatsiz oldugunu , gitmesini istemedigini söylesen?

ya şimdi biz iş yerinnde beraberiz akşam iş yerinden etrafı kollayarak çıkıyoruz eve geliyoruz yemek yiyoruz sonra baslıyo telefonlar calmaya cocuklar kadın sürekli arıyorlar sonra kadın gelmezsen ben gelıyorum diyo ve gitmezse gerçekten geliyo rezillik çıkartıyo arabayı çiziyor lastikleri kesiyor komşulara falan rezil oluyoruz küfür ediyor oda sussun diye döve döve götürüyor gittimide gelmiyor ertesi gün yine aynı

malesef iş yerim var burda oturmuş bir düzen yani anlasmalı boşanmışlar geçinemiyoruz aramızdaki sevgi saygı bitti falan boşanma kağıtları duruyo hala elimde okudukça sinir oluyorum

tüh.bebeğinde olcak yazık sana.pılını pırtını toplayaıp gidebilsen keşke arınmaz yoksa.. elde edincede bırakıverir zaten.işte kadının kadına yaptığıı.hamile olduğunu öğrenincemi başladı ki?

eşinizin bir kelimesine bakar gelmemesi.... yüz buluyor.
ustelik her arandıgında da giden bir adammış.... cocuklarına elbette duskun olsun ama şu yaptıgı hem de 1haftaya yakın orda kalması falan bir degil.

ozledikce cocuklar gelsin sizde kalsın, ne o oyle hergun gitmeler falan. kadın tekrar evlenmis olsa cocuklar ozledikce yine uzun sure orada mı kalacaktı?
nasıl gitmeyecekse simdi de gitmeyecek. bunu ona anlatmanız ve tavrınızı koymanız lazım.

böyle her zaman denk gelmeyen 20 yaş farka aşk diyorum ben ewet çok zorlukları var ama sevince göze batmıyor inan bu benim tercihimdi pişman değilim orda kalmaya mecbur değil tabiki ama keyfinden kalmıyor adam çocuklarını gözardı et diyemem demem zaten böyle bir hayatım var diye anlatmıyorumki bunları size bu durumdan nasıl kurtulabilirim yardımcı olun fikir sunun belki ben sağlıklı düşünemiyorum siz sağlıklı karar vermeme yardımcı olun diye anlatıyorum

valla ben olsam polise sikayet ederdim gercekten , bence yapin bunu delimi ne ya acmayin onun telefonlarini

o kelimeyi duymuştur mutlaka ona söylenenleri bilsen varya şahsen bana 1 kelimesini söylesin arkama bakmam çocuklar gelse ki asla gelmezler bu kez cocuklarımı elimden aldın diye yapacaklarını düşünemiyorum keske kadın tekrar evlensede kurtulsak mesele cocukları özleme değilki özlediği için gitmiyor hergün görebilir sonucta eşim orda kalmak istemiyor adım gibi biliyorum ama nasıl anlatayım baska çare kalmıyor

Adam Baya Kurnazmış Ağzı da İyi Laf Yapıyor Olmalı ki Kendine Çıtır Hatunu Bağlamış Sizin Bu Yaşadıklarınız Zaten AŞK'ınıza Zehir Olmuştur Kusura Bakmayın Ben Buna Aşk Diyemem Aşkınızı Yaşıtlarınızla da Yaşayabilirdiniz Sabırlı Olsaydınız Eğer Ayrıca Bu Kadın Noldu da Böyle Manyaklaştı Anlaşmalı Boşanmışlar Zamanında Sebep de Şiddetli Geçimsizlikmiş Sebeplerini Bilsek Yardımcı Olucaz Ama

hala bilmiyor hamile oldugumu gerekirse gidicem ama bu durumda hiç hoş olmayacak nereye gideyim ailem bilsin istemiyorum

Haklısın Arkadaşım Yüz Bulmasa Bu Kadar Manyaklaşamaz Bişiyler Olmuş Bence, Konu Sahibinin Bilmediği Çok Şey Var...

Hergün Telefonu Açıp Konuşursa Olacağı Odur

O 1 Hafta Neler Neler Olmuştur O Evde:18: Böyle Bir Kadın Tecavüz Bile Eder Adama

yok siz beni anlamaya çalışmak yerine hala böyle yaklaşırsanız olaya bana yardımcı olamazsınız sabırlı olmak ne demek ben 18 yaşında değilim evlenmek için acele etmedim 27 yaşında yetişkin olduğumu düşünüyorum insallah siz asık olacağınız kişiyi kendiniz seçme şansına sahip olursunuz yaşını boyunu posunu istediğiniz gibi seçersiniz

27 Yaş Genç Bi Yaş Arkadaşım,Bu İşin Çözümü Eşinde Bizde Değil Sende Bile Değil Hatta, Rahatsız Olsa Eşin Çoktan Bitmişti Bu İş

eşin ne diyor peki.umursuyormu kadını? çocuklarla arası nasıl?

umursamıyor telefonu bende oluyor genelde gün boyu iş yerinde beraberiz aramaz eşim onu yani hiç aradıgını görmedim kadın çok arar eşimde telefonu kapatır cocuklarla arası iyi ama cocuklar kadının doldurusundan değişti yalan söylemeye başladılar eşimde farkında onlara bu yaptıklarının yanlış oldugunu anlatmam gerek diyo psikolojilerini bozmadan

başka çare kalmıyor diyorsanız o zaman şikayet de etmemeniz gerek, bu durumu kanıksamak sorununuzu çözmez.
hamileyim diyorsunuz, adamı karsınıza alıp gitmeyeceksin diyeceksiniz, bir de uzaklastırma emri cıkarın, kadın geldiginde 1-2kez solugu karakolda alırsa kendine gelir bence. hatta akli dengesizlik var ise cocukları bile alırsınız elinden.
bu tip seylere kalkısmak istemiyorsanız bile biraz goz dagı verin...
bir kadına agır kelimeler kufur vs buna ragmen gelmesi yadırganacak birsey de degil ki, zaten ısrarla arayan eve cagıran kadın bunu da goze almıstır. ama siz veya eşiniz neyi ne kadar goze alıyorsunuz....
en basitinden tasınmayı ilk tercihleriniz arasına alabilirsiniz.

aynen! benim de aklımdan bunlar gecti de konu sahibini telas ettirmemek icin yazmamıstım fakat bazen pencelerimizi cıkartmak icin boyle seyler okumak gerekebiliyor...

kadın baska bir rakibi olunca eski eşini sevdigini anlayıp gorusmeye calısmıs olsa hadi tamam diyecegim 1-2kez aradı ama sonrasında hastalıklı bir hal almıs... cocuklara uzuluyorum arada onların ismi kullanılarak duygu somurusu yapılıyor bir yandan da kadının evde sayabilecegi seyleri dusundukce...

Son düzenleme:
27 Yaş Genç Bi Yaş Arkadaşım,Bu İşin Çözümü Eşinde Bizde Değil Sende Bile Değil Hatta, Rahatsız Olsa Eşin Çoktan Bitmişti Bu İş

tamam ben size yorumlarınız için teşekkür ederim çözün bu meseleyi demedim kimseye ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım diye sordum fikrini beni anlamaya çalışarak ifade eden arkadaşlar var sizinki biraz ağır eleştiri oluyor emin olun probleminiz ne olursa olsun sizin gibi yaklaşan birini sizde tasvip etmezdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…