eşimin eski eşi bela oldu

evet birazda işine gelmiş sanki. hiçbir kimse hiçbir kimseyi istemediği bir yerde bir hafta zorla tutamaz evlatları bile olsa. ne yani çocuklar kazamı geçirmiş yatalak hastamı. çok çok mühim bişimi var yok keyfi. çok sinir oldum adama

Bi kere eşimin evi arabasi yoktu benim vardi herseyim var calistim kendim aldim laflarini bi kenara birak.sen ne is yaptin da ailene bile muhtac olmadan tek basina ev araba yaptin 27 yasinda. Egitimin nedir.hayir kimse yapamiyor o yaşta da ondan sordum.inandirici degil kusura bakma.hem bunlara sahip güçlü bir kadin babasi yasindaki adami cekmek bir icin evlenmez kendi bekarmis adam çocuklu bide.kimsede 20 yas büyük bir adamla sirf aşk evliligi yapmaz.belli ki bu adam güçlü konumlu biri.bole biri olmasa seni etkileyemezdi.eski este bakti para gidiyorbaşka kizla nikahi basti eski kocasi bu şekilde elde tutmaya calisiyor.kendisini bosayan genc bir kadinla evlenen adam icin ask acisi cekiyormus hadi canim .onun evinde kalmasinin nedeni onlada iliskisini surduruyor anlamina geliyor.bence bu şekilde devam edin.ne diyeyim siz ikinizde bu adamdan asla vazgecmeyeceksiniz adamda bunu kullanicak....

çocuklar bir yaşa gelmiş. babanın diyeceği şu,benim artık annenizle bir bağım yok. ben evli bir adamım. onunla sadece sizin için diyoloğum var. oda sizin sorunlarınız olıursa vs..
yoksa ben sizde kalamam. eve giremem. bu ahlaklı bir hareket olmaz. sizde bunu artık öğrenin. bir erkek evliyse başka kadının evine giremez.
çocuklar bunu anlayacak kapasitedir.
ya kısacası,bence konu sahibninin sakladığı birşeyler var. nasıl evlendikleri konusu gibii.yada evlilermi ondanda kuşkuluyum.
çünkü hiç bir aklı başında kadın kocasının gidip başka kadının evinde kalmasına izin vermez

Son düzenleme:

Ewett işte benimde dikkatimi o çektiya..
Çcouklar 5 yaşında değil ki..
Kıyamadı gitti dicem.. Kii ozaman bile gitmesi saçma..
Bence konu sahibi biran önce ağırlığını koymalı yoksa bu gidişle bu mutsuzlukla boğulacakk..

Konu sahibinin anlatmadığı durumlar var gibi zira oda farkında o bir hafta kalmada neler olduğunu yada olabileceğini. Bir kadın buna nasıl izin verebilir ?

Konu sahibi affet ama adam harem kurmuş resmen. Ağırlığınım koyman tepkini vermen gerekiyor.

Aklıma gelmemişti ama okuyunca evet bu olabilir . Aksi halde eski eş kapıya gelip rezillik çıkarıyor, adam daha fazla rezalet olmasın diye kalmaya gidiyor.
İyi de kim rezil oluyor , nikahlı , evinde oturan karı-koca mı ?
Niye rezalet uzamasın diye adam eski karısıyla gidip günlerce kalıyor ve hatta adam eski karısında kalmalara devam ediyor.

Nikahın kimde olduğu şüpheli galiba .

Son düzenleme:
ya 5 olsa nolacak. o zaman her 2ci evliliğini yapan erkekler gidip eski karılarında kalsınlar. bu mümkünmü. yaşı kaç olursa olsun bunu çocuklara anlatacaksın. olmadımı çocuk pedegoglarından yardıım alacaksın. yoksa bu çocuklara yarar değil zarar verir. böyle bir durum çünkü zaten normal değil. çocukların psikolojısini iyice bozar bu. ve anormal olan ve değer yargılarının tersi olan bu olayı normalleştirir.

aynen. ben bu işte bir tuhaflık görüyorum. ama konu sahibinin bu garipliği açıklayacağınıda asla düşünmüyorum. çünkü tepkileri az çok biliyordur kkda ki.

Son düzenleme:
Bende spartacusun dost hayati yasadigini dusunuyorum an itibari ile...nikah ilk hanimda sanirim...bunun baska bir aciklamasi yok...kizin herseyi var bu yasta adam 20 yas buyuk iki cocuklu babamdan buyuk amca...bunun baska bir izahi yok..ustune ustelik bir de hamile...yanlis yerdesiniz hanimefendi...

Bende böyle dusundum.cunku konu sahibj celiskili cevaplar veriyor.yani mantiga aykiri bi kere benim param var onun yoktu ama asik oldum vs vs inanmadim asla.20 yas büyük adamdan bahsediyor.ayrica kadin bu cesareti nerden buluyor ev basmalar falan. Hadi herseyi gectim adam nasi kalir o evde.inandirici degil.

Yaşadıkları normal değil ki O da biliyor . Aksi halde bu kadar kayıtsız kalamaz insan .

Yahu sunlara cocuk demeyin kimi yiyor kucugu 15 yasindaymis zaten buyugu allah bilir kac yasindadir...kazik kadar insanlaridan bahsediyo cocuk diye nerdeysekonu sahibiyle yasitlardir:))

Yahu sunlara cocuk demeyin kimi yiyor kucugu 15 yasindaymis zaten buyugu allah bilir kac yasindadir...kazik kadar insanlaridan bahsediyo cocuk diye nerdeysekonu sahibiyle yasitlardir:))

Valla birak 15 i ben 30 yasindayim babam su an boyle birsey yapsa 5 yasindan beter cocukluk yaparim:)))

Maksat metresin canina tak ettirip huzursuz etmek degilmi??

Bak Buda Bi İhtimal Olabilir Saklıyor Bazı Şeyleri Nasıl Tanıştın Diyoruz Ses Yok Kadından Şikayetçi Olamıyor Koruma Talep Edemiyor Açılmış Dava Yok Neden Resmi Nikah Yok Burda Belan Olan Biri Varsa Bizzat Kendisi Ayrıca Şu Amcaya da Eş Demeyelim Bence

Konu sahibi gelip açıklama yapmalı zira böyle suçlar gibiyiz bu yanlış ama tavırları itibari ile de bize gösterdiği bu.

Gelmiyor,Gelemiyor Utanıyor Bence Hoş Gelse de Herşeyi Anlatmıyor ki Çok Açık Var

Gelsin de 27 Yaşında Nasıl Ev Araba Almış Bana da Anlatsın Bi Ben 26 Yaşındayım Bişiye Sahip Değiliz Tek Başına Almış Bide Desteksiz

Ben 30 yaşındayım ev araba nereme ki ? Ailede zenginse demek ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…