eşimin eski eşi bela oldu

Tek çözüm eşinde.... gitmeyecek, kesinlikle kalmayacak... çocuklarını görmek istediğinde dışarıda buluşacak..

Sen her kim olursa olsun birinden dayak yiyorsun ve eşin bu duruma sessiz kalıyor.. !!

Bu arada nasıl tanıştın eşinle?

Son düzenleme:
Ben de herkes gibi eşinin hatalı olduğunu düşünüyorum.
taviz tavizi doğurur.Eşinin gidip o evde 1 hafta kalması demek,eski karısının eski kocası üzerinde
hükümdarlığını ilan etmesi demektir.Çocuklar paravan bahane burada.
Anlıyorum bu durum çok üzücü senin için,üstelik hamilesin de ama aralarında farklı ilişkiler de yaşanmış olması muhtemel.
Ne olursa olsun can güvenliğinize ve hanenize yapılan bir saldırı var.Çocuklar bu suçu hafifletmez,affettirmez.
Eşin mecburen gidiyor olabilir,istemeden gidiyor olabilir ama gidiyor olması onun bu konuda pasifize olduğunu ve
eski eşinin her türlü terörüne boyun eğeceğini gösterir.
Şikayetinizi yapıniyaklaşmama cezası alsın.Eve her geldiğinde de çağırın polisi gitsin bikaçkere merkeze.
Anlar o zaman.Hata hatayla düzeltilmez.Aksine siz olayı daha da karmaşık hale getirmişsiniz ve eşin eski karısı ile kısa süreli de olsa beraber yaşayarak
işi farklı boyutlara taşımış.Şimdi bu kadın her beyanında bunu herşekilde kullanacaktır.

ben kendi işime evime arabama sahibim ailemdende kalmadı hiçbirisi hepsini çalıştım kazandım krediyle ödüyorum eşim ise aksine evide arabasıda yok eşim benim ofisimin karşısında çalışıyordu öyle tanıştık ailem basta onaylamadı tabiki çok sıkıntılı zamanlar yaşadık ama bir noktadan sonra kabullendiler durumu ve ben yine onların onayıyla evlendim anlayacağınız patron sekreter ilişkiside yaşamadım başıma buyruk ailemi yok sayarakta evlenmedim

Adamda Ev Yok Araba Yok Sende Var Bu Yüzden de Kullandı Seni Demek, Hem Kel Hem Fodul Hemde Amca Of Of

Bir de bir arkadaşın dediği gibi amca yani.
Nesine vuruldunuz sorabilir miyim?

Ne olursa olsun, çocukları bile buna sebep olamaz seni bırakıp
bir hafta orda kalması çok yanlış!

Adamda Ev Yok Araba Yok Sende Var Bu Yüzden de Kullandı Seni Demek, Hem Kel Hem Fodul Hemde Amca Of Of

Aynen. Ve birde ustune ustluk hamileymissin. Uzuldum senin adina.

Evlenmeden once yokmuydu hic bir belirti, esi veya cocuklari tarafinda. Adam cok ustune dustu seni prensesler gibi hissettirdi di mi? Sende canindan cok sevdigini sandin seni, asik oldun deli gibi ve Aileni de zorla ikna ederek (ki napsinlar) evlendin, LOCA nin dedigi gibi bu amcayla.

Yanlis anlama bunlarin hicbiri seni kinamak icin yazilmis seyler deyil. Kocan masum biri deyil, bencil bir insan. Madem eski karisini hizada tutamicakmis, ne diye gencecik kizin basini yakmis. Madem ilk esinden olan cocuklarina babalik yapamiyacakmis dogru duzgun bosanirsa, ne diye bosanmis, bekleseymis madem onlar 18 yasina gelinceye kadar. Kendini ve dogacak cocugunu dusun derim, ve esinin size karsi da sorumluluklari oldugunu hatirlat derim.

Ben Bu Amcayla Konu Sahibine Fena Gıcık Kaptım Arkadaşlar Adam Bulduğu Kadını Hamile Bırakıyor Vazgeçemesinler Diyemi Nedir Adam 2 Tatlı Sözlen Kekliyor İşde Bunları

Adam Dönüp de Bakmıyor Kendine Ben Çifter Çifter Götürüyorum Kadınları Ama Bakacak G.... Varmı Diye Hiç Sormuyor Kendine Neyine Senin Be Amca Bunlar Paran Yok Yaşın Yok Tipi Bilmiyoz

Ya öhh dedim başka birşey demedimm.. yaw bu neeeee...
Birde sakin sakin bu akşam orda kalıyor sabah gelcek diyorsunuz...
Nereye sabah geliyor yaa siz niye alıyorsunuz eve..
Salondaki koltukta mı yatıyor bu adam sanki orda..
Kadın sizi takip edip evinize kadar geliyorsa ayağına kadar gelmiş aynı evde kalacak adamı baştanda çıkarır yatağada sokar ne isterse yapar...
Erkeklerde irade mi var sanki hamile olan karısının yanıbaşından kaldırtıp yanına kadar getirebiliyorsa kadın bu adamı aynı evde her istediğinide yaptırır
Sabahındada size geliyor dimi sonra öğğ yanii

Benimde annem babam boşandı babasız büyüdüm çok şükür ölmedim ölmemde babasızlıktan
Çocuklarında psikolojisi kaymış gitmiş annem benim babamı eve alsa bizim evimize en başta ben kabul etmem zaten..
Bunun ne işi var burda derim birde kızı telefona mesaj atıyor konuştuğumuz gibi sen yüzük al anneme vs vs.. yazık kızın sigorta gitmiş

Cidden ya çok safsın iyi niyetlisin yada başka bişey var bu işin içinde. Hangi kadın kocasının gidipde eski karısının evnide sabahlamasına izin verir.
Sen demiyormusun çocuklarınsa al git dışarda buluş veya al gel kendi evinde gör çocuklarını. Ne demek gidip orda kalmak hala buna nasıl izin verdiğini aklım almıyor. Ve emin ol her arkadaşında söylediği gibi orda eşinle eski karısı arasında başka münasebetler oluyor eminim yani. Eşinin aklında o iş olmadan oraya gitse dahi bir hafta gibi bir sürede o kadın giyinir süslenir kocanın aklını da başından alır yatağada atar mis gibi, sende hamile halinle bir hafta evde yalnız kocanı bekle. Akıl karı değil. Biraz aç gözünü, bırak o kocayı eve almayı telefonla sesini bile duyma bence.. bu nedir ya nasıl bi ilişkidir nasıl bi düzendir. ne rahatlık.

Valla cnm kusura bakmada eşin hiçte mecbur değil orda kalmaya..
Hatta çocukları için bile olsa mecbur değil..
Senin kocan baba değil mi?
Çocuklarına laf geçiremiyor mu?
Diyecek ki, ben oraya gelemem..
Bundan sonra ne zaman isterseniz dışarda görüşücez..
Bu kadar nokta !!
Anlatabildim mi?
Bende bir anneyim ama evlat için bile nefret ettiğim biri ile aynı ewde tekrar yaşamam !!!

bak geneldde herkes aynı şeyi söylüyor konu sahibi. aklın yolu bir. bu adam eski karısının yatağından çıkıp seninkine geliyor. bence bu adama artık dur demenin vakti gelmiş.
eve alma, kadının evinden çıkıp sabah sana geliyor. adam işi biliyor bulmuş yolunu.
kapının kilidini değiştir. giremezsn ahlaksız şey.

Kadın eski eşini avucunun içine almış istediği gibi oynatıyor.. gel diyor gidiyor, kal diyor kalıyor..

Eşin artık o evde kalamayacağını çocuklarına söylesin.. eşinin orada kalmasını sen sorun etmedikten sonra eşinin sorun edeceğini sanmıyorum..

Ben adamin bosandigina inanmadim.sanki siz sirf onla ayni evde jakiyirsunuz gibi..sanki adam evli.jadin bu cesareti baska turlu bulamaz.ben suzinle dost hayati yasadigini dusundum.kadin bosanmadigi icinde evlenemiyorsunuz gibi..ama ven ilsam gakiba bosanirdim.ben eski sevgiliden bile kiskaniyorum.hic gorusmedikleri halde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu yüzden bazı insanların anne baba olması yasaklanmalı

Ailene acıdım açıkçası onları çokm utanmdırmış olmalısın napsınlar senle ulaşamamışlardır bence bu olayı karşı taraftanda dinlemek lazım...memleketde erkekmi kalmadı .2 çocuklu bir adamdan ne bekliyordunuzmüstehak size açıkçası

Mecburiyet diye bir şey yok bence siz öncelikle gözünüzü açmalısınız aşık olabilirsiniz seviyor olabilirsiniz ama eşiniz hiçte masum gelmedi bana kadın kendimi öldürücem diyormuş eşiniz burada öldür banane bu kadar kolay mı diyecek çocuklarına söz geçirecek nasıl baba görmek istiyorlarsa görüşürler dışarıda size de gelebilirler eşiniz eski eşinin yanına gidiyor orada kalıor 1 hafta kardeş kardeş durmuyorlardır herhalde kusura bakmayın üzgünüm hamilesiniz sizi üzmek değil amacım ama bir dur demeniz gerektiği için söylüyorum bunları eşiniz hallederim bende diyor siz bekliyorsunuz böyle hiç bir şey halledilmez halledilmek için beklenmesi saçma

koca koca çocuklarmış birde. çağırdılarmı eve girmeden hadi bakalım çocuklar hastaneyse hastane gezmeyse gezme dertleşmekse onada tmm. hazırlanın aşağıda bekliyorum. asla ve asla eve giremem diyecek nokta

İşte benim anlatmak istediğimde bu !!
Bir babanın lafı geçecek arkadaşş, neymiş o öyle kalma 1 hafta çok saçma..
Bir baba olarak ağırlığını koyamamış çocuklarına ve onların oyuncağı olmuşş !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…