- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi spartacusss
-
kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
ben kendi işime evime arabama sahibim ailemdende kalmadı hiçbirisi hepsini çalıştım kazandım krediyle ödüyorum eşim ise aksine evide arabasıda yok eşim benim ofisimin karşısında çalışıyordu öyle tanıştık ailem basta onaylamadı tabiki çok sıkıntılı zamanlar yaşadık ama bir noktadan sonra kabullendiler durumu ve ben yine onların onayıyla evlendim anlayacağınız patron sekreter ilişkiside yaşamadım başıma buyruk ailemi yok sayarakta evlenmedim
Adamda Ev Yok Araba Yok Sende Var Bu Yüzden de Kullandı Seni Demek, Hem Kel Hem Fodul Hemde Amca Of Of
söylediklerin doğru tek birşey haric eşim bu durumdan memnun değil 20 yaş fark evet ama gerçek bir aşk 2.evlılıkse bu herkesin başına gelebilir kimse boşanmak için evlenmiyor ama boşanıldıysada bu tekrar evlenemezsin demek degil 2 cocuk allah bağışlasın herkes evliliğinde çocuk sahibi olmak ister onlarda zamanında istemiş dememkki bende o yüzden hamileyim suan eşim dediğim gibi mecburen orda kalıyo aslında yani kalsa bir dert kalmasa bir dert eski karısından nefret ediyo eşim ama çocuklar yüzünden ona bir yerde katlanmak zorunda gidip kalması yanlış ayrılmalısınız diyorsun ama bu kadar basit olmamalı bekara karı boşamak kolay derlerya suankı durumda benim boşanmam hem zor hem gereksiz
ben bu amcayla konu sahibine fena gıcık kaptım arkadaşlarAdam bulduğu kadını hamile bırakıyor vazgeçemesinler diyemi nedir adam 2 tatlı sözlen kekliyor işde bunları
Adam dönüp de bakmıyor kendine ben çifter çifter götürüyorum kadınları ama bakacak g.... Varmı diye hiç sormuyor kendine neyine senin be amca bunlar paran yok yaşın yok tipi bilmiyoz
Valla cnm kusura bakmada eşin hiçte mecbur değil orda kalmaya..
Hatta çocukları için bile olsa mecbur değil..
Senin kocan baba değil mi?
Çocuklarına laf geçiremiyor mu?
Diyecek ki, ben oraya gelemem..
Bundan sonra ne zaman isterseniz dışarda görüşücez..
Bu kadar nokta !!
Anlatabildim mi?
Bende bir anneyim ama evlat için bile nefret ettiğim biri ile aynı ewde tekrar yaşamam !!!
koca koca çocuklarmış birde. çağırdılarmı eve girmeden hadi bakalım çocuklar hastaneyse hastane gezmeyse gezme dertleşmekse onada tmm. hazırlanın aşağıda bekliyorum. asla ve asla eve giremem diyecek nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?