Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz

Evet doğru bulurum, çünkü o ev çocuğun yaşadığı ev. Kadının yaşadığı ev değil.

Böyle şeylere takılacaksanız çocuklu insanlarla evlenmemelisiniz. Çocul açısından babasının yaşadığı eve gelip, kendi odasını oyuncaklarını vs görmesi çok normal ve iyi bir şey.

Çocuğun sizin evinizde bir odası ve düzeni olmalı ve çocuk size gelmeli babayla olması gereken zamanlarda, sonuçta dışarıda ne kadar vakit geçirilebilir bi noktaya kadar. Ben olsam böyle bi düzen oluştururdum hem çocuğun psikolojisi etkilenmezdi bilirdi ki babasının evi de kendi evi. Sizde zaten evlenirken çocuğun varlığını ve yeri geldiğinde sizinle olabileceğini öngörmüş ve bunu organize edebilecek yetkinliktesiniz diye düşünüyorum.

Ben istemem gitmesini. Dışarda görüşmeleri daha uygun. Sonuçta kadının yaşadığı ev. Hoş değil.

Sizde bir odası olsun. Size gelsin çocuk.

Çocuk annesi evde olmadan duracak yaşta mi? Hastalık ya da ekstra bir durum olmadıkça evde görüşme işine sıcak bakmazdim ben açıkçası. Eski esin evine çocuk icin giden evli bir anne çok nadir görülür ama erkekler öyle değil. Onlara her sey mübah.

Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum

Böyle durumlar cocuk olunca nerdeyse kacinilmaz. Kaldiramayacak yükün altina girmemek lazim. Hani tekrar barisirlar diye korkuyorsaniz bu disarda bulusurken de olabilir

Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Okudum Okudum anlamadım.

Çocuk için hangi eve gidilecek?

Anlayanlar banada anlatın kendimi salak gibi hissettim.

Doğru bulur ve desteklerim, ilk evlendiğimizde çocuklar küçükken çok kez gitmişliği vardır. Çocuk bu hastalanır, ateşlenir, bazen nazlanır eski eş benim konum değil. Beni ilgilendiren çocuğun ihtiyacı olduğu zaman babanın orada olması

Back
X