Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Kendi aile dinamiklerine bağlı olarak değişir ama ben sizin bahsettiğiniz durumlarda olup giden insanlar tanıdım. Olması gereken de o. Ortada bir çocuk var ve iki tarafta bunu bilerek evleniyor.
Ne güzel böyle oluyorsa.
Ama erkeklerin hatrı sayılır kısmının bu konularda kadinlar kadar anlayışlı olmadığını, olmak zorunda birakilmadiklarini düşünüyorum.

Eğer arada çocuk varsa eski eşiyle her daim görüşmek durumunda eşiniz. Bence ortada yanlış bir şey yok. Orası çocuğunun yaşadığı ev. Çocuğunun evine gitmesi gayet doğal
Olmaz bence..çocuğun annesiyle önceden karı-kocalar..bi sürü paylaşımları var,geçmişleri var,illahaki aynı evde bunları hatırlayacaklar...of yaaa ne zor işler,çocuk için zaten zor,yeni eş için de kolay değil..

Benim acimdan sorun olmazdi, kac yasinda olursa olsun cocuk cocuktur. Ustelik eminim ki ilk es de bayilmiyordur eski esini gormeye.

İsik takilmasi falan da son derece makul sebep, bu eylemi disarda yapamayacagina gore 🤷🏼‍♀️

Ne bileyim ya benim eski esim geliyor, yeni esi hic problem etmiyor

eski eskidir bence. zaten eski olmasa sizinle evli olmazdı.eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin huzurunuzu kaçırmayın yok yere

Ne güzel böyle oluyorsa.
Ama erkeklerin hatrı sayılır kısmının bu konularda kadinlar kadar anlayışlı olmadığını, olmak zorunda birakilmadiklarini düşünüyorum.
Bu ikili ilişkilerinin dinamikleri. Ortada bir çocuk varsa menfaati korunması gerekenin karşıdaki eş değil cocuk olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın da eşine karşı koymalı. Ya da buna saygı durabilecek medenilikte biriyle evlenmeliyiz bence. Ama maalesef ülkemiz koşullarında çok fazla yobaz insan var.

Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Ben çok problem etmezdim, yukarıda bir hanimefendi demiş cocuk yokken gitse sıkıntı ama cocuk varken çocuk icin gidilmesini problem olarak görmüyorum. Ne olacak bir anda aşka gelip birbirlerinin üzerine mi atlayacaklar? Yanlarında çocukları var, bence siz de bunlari düşünüp kendinizi üzmeyin.

Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Baştan boşanmış ve çocuklu bir adamla evlenirken bunu kabul etmissiniz zaten şimdi boşuna huzursuzluk çıkarıp adamı da yormayın diğer kadın maalesef her zaman hayatınız da olucak

Biraz rahat olun boşverin. Onu sevseydi onunla olurdu, onla olmak isterse size söylemeden de görüşür olur zaten. Kendinizi üzerek, yasaklar koyarak bir şeyleri engelleyemezsiniz.

Bazı yorumlar şaka gibi. Evet hemen yatakta falan bulurlar birbirlerini. Çünkü sokakta gorusseler akıllarına sevişmek gelmez. Ama evde olunca ev oda yatak diye hemen çağrışım yapabilir 🤦🏼‍♀️

😂😂😂 Kolay gelsin.
Okudum ve mal gibi kaldım

Bu şaka olmalı

Gitmeli mi gitmemeli konusunda kararsız kaldım ama gitmese daha iyi hastalık olmadığı sürece tabii ki sizin evinize gelsin baş başa baba oğul kalmak isterlerse siz dışarı çıkarsınız geç gelirsiniz veya ailenize kalmaya gidersiniz ya da sizi isterlerse birlikte vakit de geçirebilirsiniz çocuk baba bizim eve gel diye ısrar etmiş de olabilir çok zor durumlar valla bilemedim en iyi siz bilirsiniz eski eşiyle durumları nasıl ayrılalı ne kadar oldu nasıl karaktere sahipler biz sadece yazdıklarınıza göre değerlendiremeyiz.

Bunda bi tuhaflik yok bence. Ben 2 tane priz degistirtmek icin elektrikci bulamadim. Zamaninda avize degisimi icin bile gelmemislerdi. Kucuk isleri sallamiyolar. Ayni zamanda cocuga aldigim demonte dolabin kurulumu icinde cagirdim. Ben hayatta yapamazdim
Ama senin durumun farklı eski eş evli değil evli olsa montaj için kabul etmezdin

Eşime onun üstünden sordum, yani ben senin 2. Eşin olsam ilk eşinin evine gider miydin diye.

Sen eski eşinin evine git istemezdim dedi.

Bak yine konu bana döndü ben onun üstünden örneklerken. Boyum kısa sinirim tepeme kolay çıkıyor günün kavgası belli oldu...

Olmaz bence..çocuğun annesiyle önceden karı-kocalar..bi sürü paylaşımları var,geçmişleri var,illahaki aynı evde bunları hatırlayacaklar...of yaaa ne zor işler,çocuk için zaten zor,yeni eş için de kolay değil..

Geçmişteki paylaşımları hatırlamak için aynı ev şart değil ki. Zaten hafıza sorunu yoksa kimse kimseyle yaşadığını unutmaz. Bir şekilde devam edememişler ki ayrılmışlar. Böyle düşünen insan çocuklu biriyle evlenmemeli işte. Çocuklu adamla evlenmek demek eski eşin bir ömür hayatında olması demek. Buna yapılacak hiçbir şey yok. Kolay bir durum değil göze alamayan evlenmemeli o yüzden

Ama senin durumun farklı eski eş evli değil evli olsa montaj için kabul etmezdin

Dolabi o aldi, sepete atsrken montaj için odeme yapsaydi cagirmazdim. 600tl dolap, 200tl montaj mi olur dedi. Kendim asla yapamazdim, dolapta çivi deligi yoktu, 20 tane delik acmak gerekiyodu. Babam yok, abim yok, yapcak kimse yok. cocukla ilgili biseyse isterim, oda yapabiliyosa yapar, yapmak istemiyosa baska yolunu bulsun. Ben cok takilmiyorum boyle seylere

Dolabi o aldi, sepete atsrken montaj için odeme yapsaydi cagirmazdim. 600tl dolap, 200tl montaj mi olur dedi. Kendim asla yapamazdim, dolapta çivi deligi yoktu, 20 tane delik acmak gerekiyodu. Babam yok, abim yok, yapcak kimse yok. cocukla ilgili biseyse isterim, oda yapabiliyosa yapar, yapmak istemiyosa baska yolunu bulsun. Ben cok takilmiyorum boyle seylere
Bence senden kopamamış montajı ben yaparım hem biraz daha yanlarında olurum demiştir 😃yoksa 200 tl bir montaj için çok değil hani

Bence senden kopamamış montajı ben yaparım hem biraz daha yanlarında olurum demiştir 😃yoksa 200 tl bir montaj için çok değil hani
Dolabın üçte biri ya niloya. 5000 TL ürüne 200 TL sırıtmaz ama dolabın neredeyse yarısı kadar montaj ödenmez. Ben de ödemem 🤷🏿‍♀️

Eşime onun üstünden sordum, yani ben senin 2. Eşin olsam ilk eşinin evine gider miydin diye.

Sen eski eşinin evine git istemezdim dedi.

Bak yine konu bana döndü ben onun üstünden örneklerken. Boyum kısa sinirim tepeme kolay çıkıyor günün kavgası belli oldu...
Kaç mesajdır anlatmak istediğim. 🤣🤣
Sizin gitmenizi istemezmiş ama ben giderim ya da gitmem dememiş. 🙄

Back
X