Eşimin eski eşi rahatsız ediyor ..

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
Uzzunnn zamandır aramaz sormazdi .. bugün aramış başka bir numaradan geri aradım.kim diye o..
Sürekli çocuğuma bakmakmistemiyorum.alin nafaka da istemez deyip duruyor..
Geçen sene alacak olduk o zaman da engel çıkarmıştı vermem çocuğumu diye..
Sırf eşimle muhabbet kurup samimiyet kurmak.adina dönem dönem rahatsız ediyor bu şekilde..
Telefonda ne dediysem söyledim o kadar yüzsüz ki hala aynı şeyi söylüyor..
Zor geliyor sabah kalk okula götür ders çalıştır ilgilen .. yapamadı bunları suslenmekten gezmekten bu arada evli bir adamla sevgili..
Ben tek baisma ev bakıyorum eşim hiç yardım etmez .. kocaman ev sil şupur yemek bulaşık her şey üstümde bir de küçük cocuguma bakıyorum kendime baktım bile.kalmiyor .. öyle ki çalışacaktır sırf çocuktan hep erteledim planım ise girmekti bir iki aya .. ama o çocuk gelirse bunların hepsi imkansız .. paraya ihtiyaç yok otur çocuklara bak diyecekler iyice ..
.. ben daha önce çalışıyordum evlenene kadar ev kızı değilim .. çok canım sıkılıyor evde ama cocuguma mecbur bakıyorum.. öyle zaman geliyor ki gece 4 perde islerim bitiyor uyuyabiliyorum ...
Buyuk iht ise gireceğim ve bakıcı tutacağım bu kosusturmada bir kcuuk çocuğun daha sorumluluğunu almak.istemiyorum .. annesi umrunda olmazken bakmazken.. benim üstüme atmaya çalışıyorlar ..
Eşimin ailesi desen onla samimiler beni hiç sevmezler ..
Bayramları dugunleri bir her şeyleri .. şimdi bu çocuğa annen bakmak istemiyor seni attı da demezler zaten...
Onunla aynı şekilde devam edip yükünü hafifletir beni iyice bunalıma sokacaklar .. bu durumdan çok rahatsızım...eşim almam velayet otursun baksın dedi.. ama kayinbabam Alacagim.diyor .. eşimin izni olmadan velayet alabilir mi ailesi???

Eşinizin eski eşi sizi neden arıyor?
Eşiniz çocuğu almam diyorken kayınpeder ne karışıyor?
Bayramları düğünleri bir derken?
Sizin o kadınla muhatap olma gibi bir mecburiyetiniz yok ki.Ayrıca çocuğun bir günahı yok ama annesi varken o çocuğa siz bakmak zorunda da değilsiniz.Biraz pasif davranmışsınız sanırım.Tepenize çıkmışlar.

Eşiniz istemediği sürece kayınpederinize afedersin .. yemek düşer. He madem öyle alsınlar baksınlar başından beri niye bakmadılarda şimdi kıymete bindi. Yüz verme canım oh valla o yaşasın ben çocuğuna bakayım. Tamam çocuk çocuktur Allahın melekleri ama Allah bize başkasının çocuğuna bakmak haktır dememiş sonuçta. herkes baksın başının çaresine. Sende oralı olma bu kadar baktım ama artık bakamam de tavrını koy.

Bence sizin cicuktan daha büyük problemleriniz var. Evin tüm isini kendinize yüklenmeniz cocuğun tüm isini sizin yapmanız çalışmamanız çalısmamak icin kendinize bahane bulnanız

Back
X