• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Aynı şekilde eski hanımının açısından da düşünmeye gayret ettim. Ben sebep olmadım ayrılmalarına. Nişanlamadan sordum eşime. Son bir kez şans verebilirseniz birbirinize çocuk için ben gocunmam dedim. Nihayetinde bir hayat paylaşmamıştık henüz. Eşim zor bir ameliyat gecirdi. Onu ben getirip götürüyorum o şehre. Ben taşıyorum çocuğu. Çocuk suan 5.5 yasında bunun 3 3.5 yaşı da var.. Gelip gittikçe ben ilgileniyorum. Bir kere ahh demedim. Benim eşim benden sonra çocuğuma böyle bakacak birini bulursa yatar kalkar dua ederim. Ben huzur bozulmasın diye kendimi geri çektikçe üstüme üstüme gelindi.

Yok cocugu babasından ayirmisim yok egoluymusum. Herkes yorumlarına bir çeki düzen versin. Beni ban yedim nedense.. Onu da hiç anlayabilmiş degilim

Bir de sürekli o aile dağıldı diyip duruyorsun, eşlerin boşanması aileyi dağıtmaz. Anne baba çocuğuyla ilgilenmeyi bırakırsa aile dağılır, belli sen de bunun peşindesin
Ben sizin yerinizde olsam hamileyken. Bu kadar peşin hükümlü konuşamazdım.

Yok cocugu babasından ayirmisim yok egoluymusum. Herkes yorumlarına bir çeki düzen versin. Beni ban yedim nedense.. Onu da hiç anlayabilmiş degilim

kızı ve babasına yalnız görüşme fırsatı ver aradan çık iki haftada bir sen niye gidiyorsun

Eski eş açısından sorun çocuğun sizi sevip kabullenmesi. Genelde kadınlar veya erkekler çocukların üvey anne veya babayla iyi geçinmesini kabullenemezler.

Bence huzurunuz için tavrınızı bozmayın. Ve evinize mudahil olmasına izin vermeyin. Muhatap olmayın. Ama sizin hatanız her 2 haftada bir çocuğu görmeye eşinizle gitmeyin.Baba kız beraber kalsınlar,vakit geçirsinler.

Ayrıca kapıya kadar çocuğu götürüp bırakmanız hoş değil. Şahsen düşündümde bende olsam istemezdim. Gereği yok. Güzellik konusunda ,kilo konusunda ise elalem için değil kendiniz için güzel olun. Ortada ortak bir bağ var ve bu ömür boyu sürecektir. Hep aynı şeyi söylüyorum. Kadının düşmanı kadındır diye. Çekememezlik bunların başında gelir.

Ne alaka nereye çevirmeye çalışıyorsun konuyu? Canım ayrıca benim çocuğum da var, anneliği de biliyorum, aileyi de biliyorum çok şükür
Takma sen
Kendisi işine gelmeyen hoşuna gitmeyen yorumlara böyle cvp veriyor
Bir çıkış bulamazsa;sen de yaşadığında böyle yap,sende ayrılınca şunu yap diyerek çıkış kapısını buluyor kendince

Kusura bakma da sen kimsin ki cocukla yatiyorsun? Abla desen degil, teyze desen degil.. Sonra da annesi sorunca vay efendim ozel hayat.. ben olsam senin gibi biri varken eve bile gondermem, sabah alsin aksam biraksin derim.. saf kiskanclik ve kotu niyet akiyor her yorumundan.. bir de kilo versem demis, artik nasil guzelse eski es buram buram cekememezlik var.. o kadar yerinizi bilmiyorsunuz ki bunu hatirlatmak 6 yasindaki bebege dusmus, anlayin iste..

Valla officecim ben de aynen bu teşhisi koydum

Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
kesinlikle saklanma....fakat arada bu durumlarda olan cocuga oluyor anneler ve babalar arada cocugu telef edebiliyorlar.
korkudan değil ama sırf o cocuk sıkıntı yaşamasın die susuluyor.
tamam eski eş çocugu kullanıyor.ama inanın siz kararlı ve sert duruş sergilerseniz belli bir süre sonra pes edecektir.

Valla officecim ben de aynen bu teşhisi koydum
Klavye kahramanlığı dedikleri bu sanirim. Benim konuma yorum yapmayabilirsiniz . Illa ki yapmak istiyorsanız kelimelerinize dikkat edin. Her ikiniz de .. Eşiniz tekrar evlenmeye karar verirse kolundan tutar, yeni eşi birlikte secersiniz.

Hanımlar sakin lütfen. Beddua vb kötü üsluplu yorumları da kötü içerik yapın rica ediyorum, kimsenin birine beddua etmeye hakkı yok.

Siz başka bir konunuzun içeriğini sildiğiniz için banlanmıştınız çünkü içerik silmek yasaktır.

Şimdi de maalesef beddua ettiğiniz için uyarı aldınız.

Neden adam çocuğunu görmeye tek başına gitmiyor ?
Bence baş başa vakit geçirmeliler, sizde arada gidersiniz ama her zaman gitmeniz saçma .
Birde çocukla uyumamalisiniz , kendi annesi babası bile uyumamali.

Back
X