Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zahmet etmiş yorum yapmışsın sağol. Siz eşinizden ayrildiginiz da böyle bir yol izleyin . Bana nasıl bi iki laf edebilir ki? Ne hakla..
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Degerlendirdim butun yorumlarinizi.Eşimle konuştuk, rahatsız olduğum durumları degistirmesi icin uygun bir dille mail atacak o hanıma.Iki haftada bir ziyarete değil de ayda bir kere eşim yalnız gidecek. Geldiğin de ben odamda onlar salonda yatacak . onun dışında aynı düzen devam..
ha durdunuz durdunuz çok sevdiğiniz çocuk için bu çözümümü buldunuz, yani çok mu zordu 2 haftada bir gidip senin arabada beklemen, ya da koca çift kişilik yatakta sen tek kişi yatacaksın onlar kanepede 2 kişi mi yatacak, valla bravo
Kusura bakmayın ben neye takıldım esas baba kendine yeni bir hayat kurmus kurabilir 2 haftada bir cocugunu görüyor sadece o da bir iki saat ama bir anne cocugunun herseyinden 7 24 sorumlu.Bence bu daha önemli bir konu sizin bahce kapsında mı arabada mı nerde bekleyeceğinizden.Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
Evet çünkü çoğu kadın evlatları küçük olduğu için onlar büyüyene kadar evlenmemeyi tercih ediyor. Bu da bir fedakarliktir. Evlat için en güzel yaşlarını yalnız geçirebiliyorlar. Ama erkeklerin bir kısmı öyle değil sıfırdan bir hayat kurup devam edebiliyorlar. O yüzden kadın benim çocuğum önemli evlenmedim mesajı veriyor. Ayrılmalarının sebebi siz olmayabilirsiniz ama o kadının sizden bağımsız bir öfkesi olabilir. Aile birliğini devam ettiremediği için kendine veya eski eşine kızgınlık duyuyor olabilir. Size yansıyan çok birseyde göremedim. Biraz empati yapabilirsiniz. Karşınızda belki de hayal kırıklığı içerisinde bulunan bir kadın var daha niye üzerine gidip ben burdayım bak demeye getiriyorsunuz ki.. kızının giyeceği kıyafete bile laf söylüyorsunuz bırakın eskileri giysin annesi baktığına göre kıyafetini de düşünür. 2 haftada 1 gün görmekle yazın bir hafta bakmak çocuk bakmak değildir ki. Hastalığı var gece uyanları var okulu var belli yaşların sendromu var birsuru seyi var da var. Iyi niyetlisiniz ama biraz daha empati biraz daha hoşgörü gösterebilirsiniz masum istekler karsisinda en azindan çocuk içinArkadaşlar açık açık yazmamıştım ama. O hanım ara ara bana laf atıyor. Şöyle ki eşimin kızı geldiğinde ben salonda yatıyorum. Eşim ve kızı yatak odasında yatıyor. Uyku zamanı gelince kiz da gelip salonda benimle yatmak istiyor uyutup yatağa yatırıyorum gece uyanıp yine geliyor. Bi müddet sonra yatak odasında üçümüz uyumaya başladık. O hanım sonradan arayıp saydırıyor.
" Herkes kendi çocuğuna baksın üvey anası ile neden yatırıyorsun ? Ismimle kendince dalga geçiyor adı bumudur sumudur diye değiştirerek (.net yazamıyorum adimi) Kiz bize geldiğin de arıyor. Kızım nerede yatacak sen nerede yatacaksın o kadın nerede yatacak vs gibi. Hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Eşim de hâlâ çocuğu göstermez diye yükselmemeye çalışıyor. Çocuğa kıyafet alıyoruz onların bulunduğu şehirden hepsini iade yapıyor çocuk yine eski kıyafetlerle geliyor. Eşim bu duruma çok üzülüyor. Bakın Eşim 10 bin maaş alıyor kızın annesi 5 bin . Yokluk çekeceği bir durum yok ama maalesef öyle yaşıyor çocuk. Artık ben eşime ısrar ediyorum bu numara bu eşyayı alacağım sor diyorum. Ben iletişime geçemediğim için.(Sırf beğendikleri bişey olsun iade etmesin kız beğendiği şeyleri giysin diye)
Bu sefer de eşime "Sen beni aradığında yanında talibim vardı sen işi bozdun bilerek mi yaptin" diyor. Eşim bana söyledi sok oldum hemen cevap atti esim" kıyafetleri iade etmeyin diye sorduruyor karım . Beğendiklerinizi almak için diye." Bu seferde başlıyor hanım " senin için karin önemli benim.icin çocuğum, benim de taliplerin var ama evlrnmiyom kizim icin" diyor .
Sürekli kendini ve taliplerini hatırlatıyor. Amaç ne..
daha konuyu okur okumaz bu kadının amacını anlamıştım aferin bana![]()
bende kilo aldım falan demesine takıldım ama üstünde durmadım eski eşe ne senin aldığın kilodan yani
Sizi tebrik ediyorum gayet mantıklı şeyler yazdığınız için, konuya verilebilecek en doğru cevaplardan birisi sizin yazdıklarınız...Bende kendimce yorumlamaya çalışacağım. Kesinlikle hicbirinizi yargilayamam.
Anladığım kadarıyla eşiniz değil karşı taraf istemiş bosanmayi . ve siz de eşiniz bekarken tanışıp evlenmişsiniz.
Buraya kadar sorun yok.
Ortada küçücük bi kız çocuğu var. Ve dediğiniz gibi üstündeki yük çok ağır.
Eski eş ne olursa olsun eşinizi cani her istediğinde zırt pırt arayamaz. Neden?
Eşiniz artık bekar değil . ve arama sebebi de ot bk yani. Çocuğunu düşündüğü veya çocuğuyla ilgili olduğu için aradığını sanmıyorum gece saatlerinde. Amaç burda eski kocaya hayati zindan etmek.
Size gelince. Zordur bi çocuğa kendini sevdirmek. Heleki ortada anneanne ve anne etkeni varken. Siz ne güzel hem kendinizi sevdirmissiniz hemde o kücük kalbiyle sizi korumak isteyen kız çocuğunu sevmissiniz.
Bence karşı tarafın amacı sizi de delirtmek. Siz dayanamicak ve muhatap olacaksınız belki bi tartışma yaşayacaksınız sonra ne olacak haklı bile olsanız suçlu siz olacaksınız.
Yani kaç sene geçmiş siz evlenmiş ve düzen kurmussunuz çocukk size alışmış . bence karşı tarafa istediğini vermeyin. Sizi bahçe de görmesi demek amacına ulaşması demek. Hiç gerek var mi böyle birseye. Bence yok. Bırakın karşı taraf kendi calsin kendi oynasın.
Hiçbir kadin istemez çocuğunu eski eşinin karısıyla mutlu görmek veya ayni ortamda düşünmek ama ben sizde çocuğa karşı da eski ese karşı da art niyet görmedim. Sadece sakin olmalı ve bu tur
"Arkadaşların da dediği gibi " ego savaşlarına izin vermeyin.
Siz mutluysaniz çocuk da sizinle mutluysa bence kendini gostermene gerek yok. Hem çocuktan al haberi demişler. Demekki seninle ilgili iyi şeyler söylüyor ki ambargo koymaya çalışıyor.
Karşı taraf için de en hayirlisini diliyorum ama umarım biran önce başkalarının hayatlariyla ilgilenmek yerine kendi hayatına bakar.
İnşallah Hersey gönlünüzce olur .
#not
Eşiniz buna dur demedigi surece siz ne yaparsanız yapın bitmez bu durum. Lütfen sakin olun ve unutmayın yaptığınız hersey attığınız her adım o kücük kız çocuğunu etkileyecek.
Esen kalın..
Sizi tebrik ediyorum gayet mantıklı şeyler yazdığınız için, konuya verilebilecek en doğru cevaplardan birisi sizin yazdıklarınız...