• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Arkadaşlar o hanım benimle alakalı ağıza alınmayacak çok laf etti. Benim derdim ondan güzel yada çirkin olmak degil. Aynı jenerasyon değiliz ki yarisalim. Aldığım kilo 10 20 değil 6 .. ayrıca bahsetmeye çalıştığım sey evlilikle beraber yaşadığım değişimler. Özgüvenim azaldı. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum.
Neden özgüveniniz azaldı? Psikolojinizi bozan sebepler neler?

Burda acilan konularda gordugum ilk esler cefasini cektim sefasini ikinci es yasiyor gibi sacma dusuncelere sahip
Ikinci esler de ilklere karsi sacma sapan bir kompleks icinde
Hem ilk es hem ikinci es olarak size bir tavsiyede bulunuyum , bu hissettiginiz kiskanclik ve kompleks sadece size zarar verir , sizi mutsuz eder omrunuz boyunca
Bu duygulardan kurtulup kendi hayatiniza odaklanin , kucugu de rahat birakin uzmeyin , ufacik yasinda sizden daha olgun davraniyor bari bundan utanin

Ayakta alkisliyorum bu yorumunuzu :KK9::KK36:

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Degerlendirdim butun yorumlarinizi.Eşimle konuştuk, rahatsız olduğum durumları degistirmesi icin uygun bir dille mail atacak o hanıma.Iki haftada bir ziyarete değil de ayda bir kere eşim yalnız gidecek. Geldiğin de ben odamda onlar salonda yatacak . onun dışında aynı düzen devam..

T

Eski eş kişisinin hayatımıza müdahil olma çabaları ,benim onları görmezden gelmeye çalışmam. Eşim üzülmesin diye alttan alma çabalarım yıprattı beni..
Çok mükemmel biri değilim ama ıyi biri o lmaya mutlu olmaya çabalıyorum.

Defalarca kendimi izah etmeye cabalamam takdir bekledigim için değil beni yanlış anladığınızı düşündüğüm için.. Buraya konu açarken beni kırmak isteyecek hanımlar olacağını biliyordum. Ama farklı düşünceler duymaya ihtiyacım vardı.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Degerlendirdim butun yorumlarinizi.Eşimle konuştuk, rahatsız olduğum durumları degistirmesi icin uygun bir dille mail atacak o hanıma.Iki haftada bir ziyarete değil de ayda bir kere eşim yalnız gidecek. Geldiğin de ben odamda onlar salonda yatacak . onun dışında aynı düzen devam..

Bu saatten sonra sizin iyi niyetinize kimse inandıranaz beni. Ya sizle, ya da hiç görsün kızını dimi? O çocuğun babasını görmesi, psikolojisi sizin için biraz önemliyse ben de ne olayım... Sizin egonuz rahatlayacak diye küçücük çocuk zaten 2 haftada bir görebildiği babasını şimdi ayda bir görecek. Umarım içiniz rahattır, ne diyeyim. Çocuğun annesi biliyor da kızıyor bir şeylere, belli.

Bu saatten sonra sizin iyi niyetinize kimse inandıranaz beni. Ya sizle, ya da hiç görsün kızını dimi? O çocuğun babasını görmesi, psikolojisi sizin için biraz önemliyse ben de ne olayım... Sizin egonuz rahatlayacak diye küçücük çocuk zaten 2 haftada bir görebildiği babasını şimdi ayda bir görecek. Umarım içiniz rahattır, ne diyeyim. Çocuğun annesi biliyor da kızıyor bir şeylere, belli.

Aynen katiliyorum. Olan simdiden cocuga oluyor. Bide mail atacakmis beyefendi...

İşte ben ve size diğer kızan kişilerin ne kadar doğru yorum yaptığını ispatladın bu mesajınla....ne diyim egonuzu tatmin için küçücük bir çocuğun psikolojisini alet ediyorsunuz ya ...Allah ıslah etsin sizi

T

Eski eş kişisinin hayatımıza müdahil olma çabaları ,benim onları görmezden gelmeye çalışmam. Eşim üzülmesin diye alttan alma çabalarım yıprattı beni..
Haklısınız.Kolay birsey degil. Sevgi dolu bir kalbiniz var ben buna inaniyorum.Siz herseyin üstesinden gelirsiniz.

Hayret ettim demekki adam tekrar evlenince ilk eşinden olan çocuklarıyla görüşmesi bu sebeple azalıyor. Siz gitmeyin babası iki haftada görüşsün.şimdi bu sorunun böyle çözümlenmesi ne alaka.kız ile babanın görüşmesi miydi sizin sorununuz.eşiniz de ne deyip böyle bir karara vardı hayret doğrusu.bence zaten herşeyin müsebbibi eşinizin iki kadın tarafından paylaşılamıyormuş durumuna girip egosunu tatmin etmek istiyor olması.

Celallenmeyin arkadaşlar çocuğa birşey olduğu yok. Görüşmesinler demiyorum. Iki haftada bir anne bizim bulunduğumuz şehire getirecek. Iki hafta sonrada eşim gidecek. Nihayetinde imkanlar bu kadar sonuçta bu aile dağılmış. 7 24 hem anne hem baba ile birlikte olamaz ya . Bende mi tuhaflık sizde mi bilemedim.

Ya şimdi o eski esin yerine koyun kendinizi,haklı yani ben olsam bende bozulurum.Yani belki yanlış düşünüyor olabilirim ama açıkçası ben istemem karşımda .Hadi diyelim tam tersi oldu kadın sizi çok güleryüzle falan karşıladı ne olacaktı?Gitmeyin sizde belki zoruna gidiyordur yani gerçekten bana göre abes eski eşim de olsa .Hayır sizde de tuhaflık var madem biliyorsunuz rahatsız olduğunu niye hala dibine kadar geliyorsunuz.

Celallenmeyin arkadaşlar çocuğa birşey olduğu yok. Görüşmesinler demiyorum. Iki haftada bir anne bizim bulunduğumuz şehire getirecek. Iki hafta sonrada eşim gidecek. Nihayetinde imkanlar bu kadar sonuçta bu aile dağılmış. 7 24 hem anne hem baba ile birlikte olamaz ya . Bende mi tuhaflık sizde mi bilemedim.
Şu konuşma tarzına bak bir önce
Burda tuhaf biri var o da sensin
Sen işini çok iyi bilen birisin bence
Senin çocuğa zerre ilgin sevgin yok
Kadını kıskanıyorsun her yönden ve
Onun verdiği hırsla abartılı yapmacık gösterişli bir ilgi alaka moduna giriyorsun güya
Baştada söylemiştim sen çok art niyetli birisin gördüğüm kadarıyla
Senin için de zerre iyilik yok o çocuğa
Allah o kadına ve çocuğa yardım etsin
Senden korkulur

Ne icin kendinizi gosterme ihtiyaci hissediyorsunuz onu anlamadim. Neyi ispat ede eksiniz ki? Nispet mi yapmak ki amac? Kadin zaten eski esinin evlendigini biliyor. Kiz da zaten yasanan tatsizliklardan bahsetmis. Daha niye kendinizi gostemeye ugrasiyorsunuz ki, Kizi uzmek pahasina bile olsa....

O yastaki bir cocuk babasini gormek icin taaa okadar yol seyahat ettirilmemeli. Gormesi icin babanin ayagina getirilmemeli. Gidecekde baba gidip gormeli. Siz gitmeyin bu gorusmelerde. Ve unutmayin ki ortada bir cocuk varsa eski de olsa o ciftler cocuklari icin gorusecekler. Bunun diploma toreni var, evliligi var, hastaligi var, ergenlik sorunlari var... var da var.... herseyden onemlisi esiniz eski esten ayrilmissa babaliktan ayrilamaz. Eski esse derdiniz sunu da kafaniza sokun adamin eski esle bir araya gelmesi mumkun olsa idi zaten bosanmazdi.
Bu bosanmis cocuklu tiplerle evlenenletin de adsmin eski esiyle ne alip veremedigi var anlamiyorum. Bu tip konu acan ilk uye degilsiniz ve bosanmis adamlarla evlenenletin tek derdi eski esleri nedense. Adamlar cok iyi de eski esler kotu sanki.

Rahatsız olacak ise oda bir düşünür tartar benim yaptıklarım da onu rahatsız eder mi diye.. Evimin içine karismayacak.Gece aramayacak. Ben elimden gelenin en ıyisimi yapmaya çalışıyorum çünkü. Eşimi oraya götüren getiren benim. Çocuğu yediren içiren uyutan benim. Bir anne düşünmez mi benim kızım oraya gidince mutlu ıyi bakılıyor. Ben de onun hatrina susayım diye. Beni görünce belki kendine gelir. Ben de mutlu olmak istiyorum.
Son bi kac yorumunuza bakiyorum da, hem milletin fikrini sormak icin konu acip hem de "gorunme" diyenlerle cebelleşmek niye? Kararinizi verdiniz madem, o zaman konu açmak niye?
Ayrica, konu iceriginde cocugun ustundeki yuk!ten bahsedip cocuga cok uzuldugunu soylemek ve uzerine cocugu daha cok uzebilecek bi durumda israr etmek?
Neden yani, neden??

Son düzenleme:
Son bi kac yorumunuza bakiyorum da, hem milletin fikrini sormak icin konu acip hem de "gorunme" diyenlerle cebelleşmek niye? Kararinizi verdiniz madem, o zaman konu açmak niye?
Ayrica, konu iceriginde cocugun ustundeki yuk!ten bahsedip cocuga cok uzuldugunu soylemek ve uzerine cocugu daha cok uzebilecek bi durumda israr etmek?
Neden yani, neden??
Çocuğun yükü filan yalan ya, kadının derdi diğer kadınla... Son sayfaları okuduysanız, artık babası çocuğu görmek için ayda 1 gidecekmiş, 2 haftada bir yerine. Konu sahibi çok fena, çocuğu düşündüğü de yok. Ufacık çocuk ağzıyla uyardı da onun hatrına 1 adım geri duramadı ki şu insanlardan, çocuk babasıyla aile olsun, annesinin de kendisinin de huzuru kaçmasın. O çocuktan utanmalı bu saatten sonra.

Çocuğun yükü filan yalan ya, kadının derdi diğer kadınla... Son sayfaları okuduysanız, artık babası çocuğu görmek için ayda 1 gidecekmiş, 2 haftada bir yerine. Konu sahibi çok fena, çocuğu düşündüğü de yok. Ufacık çocuk ağzıyla uyardı da onun hatrına 1 adım geri duramadı ki şu insanlardan, çocuk babasıyla aile olsun, annesinin de kendisinin de huzuru kaçmasın. O çocuktan utanmalı bu saatten sonra.
Okudum malesef..
Adamin eski esiyle annelik mi yaristiriyor nedir? Hani gercekten tek derdi guzel gecinmek ve cocugun iyiligi olan biri şu itişme çabasına girmez, cool olur, dogal olmaya calisir ve mumkun oldugunca diger kadindan uzak durur.. Carpintilara tutulmaz durduk yere, kendimi gostereyim mi diye.. Konu sahibi kendisini onaylamayan kisilerle cebelleşiyor resmen..

Back
X