- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Bende evde bunlardan baska bşy bulamadımBenim kocam yazmayı hiç sevmez, zaten yazsa da kendide dahil kimse okuyamaz. O yüzden içim rahat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evde bunlardan baska bşy bulamadımBenim kocam yazmayı hiç sevmez, zaten yazsa da kendide dahil kimse okuyamaz. O yüzden içim rahat![]()
Madem öyle özeline saygı duyacaksın yapacak birşeyin yok aslında.Bende evde bunlardan baska bşy bulamadım
Doğru bşy demiyorum yaptığıma ama bir anda olsu ve bittiGunlugunuzu esiniz okusa ne hissederdiniz?
Bilmiyorum eski hayatını özlüyor mudur diye düşündümEski şeyler yüzünden,hemde sizinle alakası olmayan şeyler ve siz yokken yaşanan bir hayatı,neden kafanıza takıyorsunuz anlayamadım..
Ona ait olan eski eşyalarının içindeMadem öyle özeline saygı duyacaksın yapacak birşeyin yok aslında.
Gözünün önünde tutmasın birde sinir basar![]()
Bilmiyorum eski hayatını özlüyor mudur diye düşündüm
Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?Yapmayın Allah aşkına ya!
Neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz. Kuruntularınızdan vazgeçin yoksa evliliğinizde ciddi sorunlar yaşarsınız. Şuan durduk yere huzursuzluk yataratmaktan başka birşey yapmıyorsunuz..
Olan olmuş fazla kurcalama sen hatalı çıkarsın ki şu anda tek hatalı sensin.Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Komşu kızı???Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?
Zaten ne zaman Konuşmak istesem Tartışma çıkıyorOlan olmuş fazla kurcalama sen hatalı çıkarsın ki şu anda tek hatalı sensin.
İnsanların ilişkileri biter eşin de kırgın ayrılmış iftiraya uğramış silip atmış Allah’a havale etmiş sen neden karışıyorsun ki, kurcalama sakın sakın bu konu hakkında tek kelime etme eşine
Çocuk istemiyorum . Komşu kızı kim ya ????Komşu kızı???Çocuğunuz yoksa acilen çocuk yapın oyalar sizi. Çok kafaya takmışsınız ya
Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştırCok kafaya takiyorsunuz bazi seyleri. Adam esinden bosaninca gunlugunu cope mi atsin yani? Ayrica izinsiz okumaniz da cok yanlis. Adam sizinle evli,eskiye ozlem duysa bosanir gider eskisini alir tekrar hayatina. Duz mantik. Erkekler bizim gibi cetrefilli dusunmuyor
Siiri illa birine yazmis olmasi mi gerekiyor? Oylesine yazmis da olabilir. Veya diyelim birisine yazdi,ama su anda hayatinda o kisi yok. Siz 7-8 sene once birine bir sey hissettiniz mi? O kisi hayatinizda yoksa sizce sorun var mi? Cok takiyorsunuz. Baska mesguliyetler bulsaniz kendinize?Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştır
Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?
Böyle bir ruh haline çocuk asla tavsiye etmem! ASLA!!!Komşu kızı???Çocuğunuz yoksa acilen çocuk yapın oyalar sizi. Çok kafaya takmışsınız ya
Aslında eşimle de aram iyi işim de var ama neden bu aralar böyle oldum anlamıyorumSiiri illa birine yazmis olmasi mi gerekiyor? Oylesine yazmis da olabilir. Veya diyelim birisine yazdi,ama su anda hayatinda o kisi yok. Siz 7-8 sene once birine bir sey hissettiniz mi? O kisi hayatinizda yoksa sizce sorun var mi? Cok takiyorsunuz. Baska mesguliyetler bulsaniz kendinize?