• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

Eski şeyler yüzünden,hemde sizinle alakası olmayan şeyler ve siz yokken yaşanan bir hayatı,neden kafanıza takıyorsunuz anlayamadım..

Bilmiyorum eski hayatını özlüyor mudur diye düşündüm

Yapmayın Allah aşkına ya!
Neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz. Kuruntularınızdan vazgeçin yoksa evliliğinizde ciddi sorunlar yaşarsınız. Şuan durduk yere huzursuzluk yataratmaktan başka birşey yapmıyorsunuz..

Yapmayın Allah aşkına ya!
Neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz. Kuruntularınızdan vazgeçin yoksa evliliğinizde ciddi sorunlar yaşarsınız. Şuan durduk yere huzursuzluk yataratmaktan başka birşey yapmıyorsunuz..
Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?

Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .

Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .

Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Olan olmuş fazla kurcalama sen hatalı çıkarsın ki şu anda tek hatalı sensin.
İnsanların ilişkileri biter eşin de kırgın ayrılmış iftiraya uğramış silip atmış Allah’a havale etmiş sen neden karışıyorsun ki, kurcalama sakın sakın bu konu hakkında tek kelime etme eşine

Olan olmuş fazla kurcalama sen hatalı çıkarsın ki şu anda tek hatalı sensin.
İnsanların ilişkileri biter eşin de kırgın ayrılmış iftiraya uğramış silip atmış Allah’a havale etmiş sen neden karışıyorsun ki, kurcalama sakın sakın bu konu hakkında tek kelime etme eşine
Zaten ne zaman Konuşmak istesem Tartışma çıkıyor

Cok kafaya takiyorsunuz bazi seyleri. Adam esinden bosaninca gunlugunu cope mi atsin yani? Ayrica izinsiz okumaniz da cok yanlis. Adam sizinle evli,eskiye ozlem duysa bosanir gider eskisini alir tekrar hayatina. Duz mantik. Erkekler bizim gibi cetrefilli dusunmuyor

Cok kafaya takiyorsunuz bazi seyleri. Adam esinden bosaninca gunlugunu cope mi atsin yani? Ayrica izinsiz okumaniz da cok yanlis. Adam sizinle evli,eskiye ozlem duysa bosanir gider eskisini alir tekrar hayatina. Duz mantik. Erkekler bizim gibi cetrefilli dusunmuyor
Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştır

Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştır
Siiri illa birine yazmis olmasi mi gerekiyor? Oylesine yazmis da olabilir. Veya diyelim birisine yazdi,ama su anda hayatinda o kisi yok. Siz 7-8 sene once birine bir sey hissettiniz mi? O kisi hayatinizda yoksa sizce sorun var mi? Cok takiyorsunuz. Baska mesguliyetler bulsaniz kendinize?

Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?

Yahu böyle herşeyi didik didik düşünüyorsanız tedavi olmalısınız..
şiir illa birine mı yazılmalı? Demek ki ruhu şiirsel bir şarkı dinleyip ona duygulanıp şiir yazabilir. Bende bir ara yazıyordum ama bir sahibi yoktu o an ki duygu ruh halime göre.
Nasıl böyle olabiliyorsunuz ya? Şu yazdığınız şey bile insana kafayı yedittirecek cinste. Kendinizle nasıl huzurlu olabiliyorsunuz? Ki değilsiniz eminim.kendinizi mutsuz etmekten başka birşey yapmazsınız hayattan zevk alınacak o kadar şey varken siz gidip böyle şeylere takıp huzursuz ediyorsunuz kendinizi. Size yazık değil mı? Oluruna bıraksan herşey daha güzel olucak. Herşeyi bırak da kendi hayatına mutlu olmaya odaklan!!!

Siiri illa birine yazmis olmasi mi gerekiyor? Oylesine yazmis da olabilir. Veya diyelim birisine yazdi,ama su anda hayatinda o kisi yok. Siz 7-8 sene once birine bir sey hissettiniz mi? O kisi hayatinizda yoksa sizce sorun var mi? Cok takiyorsunuz. Baska mesguliyetler bulsaniz kendinize?
Aslında eşimle de aram iyi işim de var ama neden bu aralar böyle oldum anlamıyorum

Back
X