• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

Yahu böyle herşeyi didik didik düşünüyorsanız tedavi olmalısınız..
şiir illa birine mı yazılmalı? Demek ki ruhu şiirsel bir şarkı dinleyip ona duygulanıp şiir yazabilir. Bende bir ara yazıyordum ama bir sahibi yoktu o an ki duygu ruh halime göre.
Nasıl böyle olabiliyorsunuz ya? Şu yazdığınız şey bile insana kafayı yedittirecek cinste. Kendinizle nasıl huzurlu olabiliyorsunuz? Ki değilsiniz eminim.kendinizi mutsuz etmekten başka birşey yapmazsınız hayattan zevk alınacak o kadar şey varken siz gidip böyle şeylere takıp huzursuz ediyorsunuz kendinizi. Size yazık değil mı? Oluruna bıraksan herşey daha güzel olucak. Herşeyi bırak da kendi hayatına mutlu olmaya odaklan!!!
Siz olsanız büyütmez misiniz yani ? Misal bunlar sadece bazı Şeyler

Aslında eşimle de aram iyi işim de var ama neden bu aralar böyle oldum anlamıyorum
Ya iste takinti yapmissiniz yok yere. Ne olduysa oldu gecmis bitmis gitmis. Eskileri kafaya takip mutsuz olmaya ne gerek var? Enerjinizi baska bir seylere verseniz daha mutlu olursunuz. Hayir cemiyetlerine gidin mesela. Mor cati gibi. Kadinlarin ne sebeplerle kocalarindan ayrildiklarini gorun. Oralarda gonullu calisanlara cok ihtiyacimiz var

Ya iste takinti yapmissiniz yok yere. Ne olduysa oldu gecmis bitmis gitmis. Eskileri kafaya takip mutsuz olmaya ne gerek var? Enerjinizi baska bir seylere verseniz daha mutlu olursunuz. Hayir cemiyetlerine gidin mesela. Mor cati gibi. Kadinlarin ne sebeplerle kocalarindan ayrildiklarini gorun. Oralarda gonullu calisanlara cok ihtiyacimiz var
Galiba ben kendimde eksiklik duygusu hissediyorum

Herseyi bilmek iyi degildir bazi seyleri bilmemek lazim bence...benden once birinin ya da birilerinin olma dusuncesi bile beni delirtebilir :) bazen cok kiskanc olabilirim..ama herkesin bi gecmisi vardir.. okumasaydin bu dusunceler olmiycakti..

Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştır

Bir psikolog öneriyorum size gerçekten yok günlüğün içinde boşanma evrakları saklamış birşeyler yazmış yok fatura arkasında şiir yazmış saklamış birden bire nasıl çıktı bunlar ortaya onu da anlamadım bunca zaman çıkmamış da ayrıca 7-8 sene önce diyorsunuz belki beğendi bir yerde gördü yazdı belki o an içinden geldi yazdı belki bir hisle yazdı bakın o zaman hayatında değilmisşniz yani o zaman bu neyin sorunu? benimde evde günlüklerim ve şiir defterlerim var evlenirken getirdim hatıra onlarda lise yıllarından aşık zamanlarda yazdıklarımda var eşim hiç bakmaz bile arada okurum anıları hatırlarım vay neler yazmışım yaa diye o kadar yani ama eşimle mutluyum

Bir psikolog öneriyorum size gerçekten yok günlüğün içinde boşanma evrakları saklamış birşeyler yazmış yok fatura arkasında şiir yazmış saklamış birden bire nasıl çıktı bunlar ortaya onu da anlamadım bunca zaman çıkmamış da ayrıca 7-8 sene önce diyorsunuz belki beğendi bir yerde gördü yazdı belki o an içinden geldi yazdı belki bir hisle yazdı bakın o zaman hayatında değilmisşniz yani o zaman bu neyin sorunu? benimde evde günlüklerim ve şiir defterlerim var evlenirken getirdim hatıra onlarda lise yıllarından aşık zamanlarda yazdıklarımda var eşim hiç bakmaz bile arada okurum anıları hatırlarım vay neler yazmışım yaa diye o kadar yani ama eşimle mutluyum
Bende eşimle mutluyum benşm eşimde benimle mutlu ama merak ettim sadece O şiiri kime yazdı va diye

Herseyi bilmek iyi degildir bazi seyleri bilmemek lazim bence...benden once birinin ya da birilerinin olma dusuncesi bile beni delirtebilir :) bazen cok kiskanc olabilirim..ama herkesin bi gecmisi vardir.. okumasaydin bu dusunceler olmiycakti..
Işte bu konuda kimse beni anlamıyor .

Ben konuyu niye actiginiza anlam veremedim.Akliniza unutamadi mi diye dusuncelerin gelmesinin gunlukle alakasi yok
Siz daha onceden de dusunuyormussunuz gibi geldi bana.

Ben konuyu niye actiginiza anlam veremedim.Akliniza unutamadi mi diye dusuncelerin gelmesinin gunlukle alakasi yok
Siz daha onceden de dusunuyormussunuz gibi geldi bana.
Evet daha önceden de bu gibi Düşüncelerim vardı aslında mutlu bir evliliğim var ama nerede eksik hissediyorum bilmiyorum .

Ne konulacağım ki ... Eski eşini seviyor musun diye sorsam kızar . Kızgın mısın desem evet biraz der yani vereceği Cevapları biliyorum pek çok defa konuştuk
Bencede o zmn kendine guvenin yok??? Esin senle olmak istemeseydi suan evli olmazdiniz.. ayriyetten eski esiyle olacak olsaydi suan ayri olmazlardi.. kuruntu yapiyosun bence.. mutlulugunun tadini cikar ve esegin aklina karpuz kabugu sokma :)

Bencede o zmn kendine guvenin yok??? Esin senle olmak istemeseydi suan evli olmazdiniz.. ayriyetten eski esiyle olacak olsaydi suan ayri olmazlardi.. kuruntu yapiyosun bence.. mutlulugunun tadini cikar ve esegin aklina karpuz kabugu sokma :)
Evet sorunlarım ya kendi içimde ya da ne bilmiyorum

yani napsam da dert üretsem demişsiniz..Hep diyorum,kimse kimsenin sahibi olamıyor bu hayatta ne yazık ki..Belli şeyleri kurcalamamak lazım.Heleki geçmişi asla. Ben olsam sırf üzülmemek için açıp okumazdım bile.Ne diye canımı sıkacam ki.Vay onu çzlüyormuymuş..Napalım yani adamın beyninimi yok edelim.Arada aklına gelse bile sizin dediğiniz gibi 24 saat onu düşünmediğine eminim.

yani napsam da dert üretsem demişsiniz..Hep diyorum,kimse kimsenin sahibi olamıyor bu hayatta ne yazık ki..Belli şeyleri kurcalamamak lazım.Heleki geçmişi asla. Ben olsam sırf üzülmemek için açıp okumazdım bile.Ne diye canımı sıkacam ki.Vay onu çzlüyormuymuş..Napalım yani adamın beyninimi yok edelim.Arada aklına gelse bile sizin dediğiniz gibi 24 saat onu düşünmediğine eminim.
Genel olarak benimle mutlu olduğuma eminim onda bir sıkıntı yok ancak bazen de bu Tür düşüncelere engel olamıyorum iste .

Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .

Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .

Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
orta okuldan beri tuttuğum günlüğüm evimizde kütüphanemizde duruyor. eşime bu defterlerin günlüğüm olduğunu ve okumaması gerektiğini söylemiştim. yıllardır açıp okumadı. yaptığınız saygısızlık bence...
ayrıca güle oynaya niye boşansın adam her boşanan illa ki bir şeye üzülmüştür karşısındakine kırılmıştır.

Back
X