Eşimin eski günlüğünü buldum

O zaman o konuyu hic konusmamaniz lazim. Bu sefer de konusamamaktan sorun yasayabilirsiniz ama. Bilemedim ne fikir verecegimi. Ama tek soyleyebilecegim kendinizi uzmeyin lutfen. Hayat gercekten cok kisa. Boyle seylere kafanizi yordugunuza degmeyecek kadar kisa hem de.

Biliyorum bugünkü Mutluluğa bakmak en doğrusu Haklısınız . Ama elimde olmadan düşünüyorum bazen

Geliyor. Ama bu normal bir durum hafızamı kaybetmediğim sürece. Geçmişimdeki her insanı hatırladığım gibi onu da hatırlıyorum. Ama keşke onunla olsaydım diyormuyum önemki olan bu bence, demiyorum...
Eşimin de öyle dediğini sanmıyorum sadece içinde çok büyük hayal kırıklığı var

Dolaylı yoldan ilgilendiriyor ayrıca yaptığım dığru olmayabilir fakat çopu kişi okurdu eminim
Dolayli yoldan ilgilendirmex
Adam sen yokken ozamn ki duygularini yazmis ne yani ilerde karim sizarda okur diye sansurlumu azaydi
Neyse yasadigi onu yazmis simdi yazmamis ya bos ver ya hic guzel degil bunlar

Severek Ayrılan ve Ömür boyu bu sevgiyi içinde yasayan kişiler yok mu ?
Bilemem.vardir belki.
Iki birey bir birini seviyor mutlu keyifli neseli bir iliski yaşıyorsa neden ayrılsın.
Hadi ayrildi ve omur boyu sevecek diyelim o zaman baska bir insani hayatina almaz.
Ben eski esimden ayrildigimde 1 defa 1 saniye dahi uzulmedim.muthis bir ask yasamistik ama bitmişti bende.
Ama o aci cekti uzuldu mesela mektuplar vs.
Ben ayrilmamdan kisa sure sonra asik oldum yeniden o yillar sonra biri ile birlikte oldu.bazi insan gec hazmeder diye bakiyorum.
Omur boyu birini sevecek olan onun yaninda olur

Karşılık bulamıyorsa sevgisinden yanında olamaz ama

Karşılık bulamıyorsa sevgisinden yanında olamaz ama
Siz cidden bu dusunce ile mi yaklasiyorsunuz esinize ?7 yillik birlikteligim var evlenmeye hazir degilim diye beklettim.ve bir gun olsun eski esimi dusunmedigime o kadar emindir erkek arkadasim.
Karsilik bulamayip hala birini seviyorsa bir insan gidip baskasi ile iliskiye baslamaz.tamamen beyinden atilmasi ile baslar yeni iliski.
Biraz takintilisiniz muhtemelen

Ama hala kırgınlıkları var eski eşine karsı
Olması çok normal değil mi?
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor çünkü. İkinci kez evlenmek ve ortada bi çocuk varken kolay bi şey değil bence.
Yazılanlar arasında onu hala seviyorum unutamıyorum gibi şeyler yazıyor mu?
Hayır. Veya gün içinde bu tarz şeyler seziyor musunuz ?
Hayır.
O zaman hiç ortalığı karıştırmaya gerek yok.
Siz de şu an boşansanız sizin de kırgunlıklarınız üzgünlükleriniz, mutsuzluğunuz olur bu çok normal. Kendinizi eşinizin yerine koyun.
Bunun tamamen geçmesi de size bağlı.
Ona iyi gelecek sadece sizsiniz çünkü sizi tercih etmiş.
Sizin neşeli olup artık önünüze bakmanız lazım

Bende aynı fikirdeyim

Biraz değil çok takıntılıyım ama tuhaf esimin sevgisinden Şüphe duymuyorum sadece eski eşine karsı içinde birtakım Duyguların kaldığını düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…