- Konu Sahibi Madamgonca
-
bekarken bile insanlar severek ayrılık yaşar ama unutulur bunu bu kadar dert etmeyinSanki hayatta severek ayrıldı gibi bir soru işsareti var kafamda
Bence insanlar hayatlarında gercekten sevdiği kişileri Ömür boyu unutamazlarbekarken bile insanlar severek ayrılık yaşar ama unutulur bunu bu kadar dert etmeyin
O zaman o konuyu hic konusmamaniz lazim. Bu sefer de konusamamaktan sorun yasayabilirsiniz ama. Bilemedim ne fikir verecegimi. Ama tek soyleyebilecegim kendinizi uzmeyin lutfen. Hayat gercekten cok kisa. Boyle seylere kafanizi yordugunuza degmeyecek kadar kisa hem de.Sizi çok takdir ediyorum :))
Bana eski Eşiyle ilgili birşey söylese ben hemen rahatsız olmaya başlıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum ama bunda benimde kendime güvensizliğim var eşimin de hatası var bence ya da belki de yok ben büyütürüm ama ne zaman bu konu açılsa Tartışma çıkıyor aramızda
Biliyorum bugünkü Mutluluğa bakmak en doğrusu Haklısınız . Ama elimde olmadan düşünüyorum bazenO zaman o konuyu hic konusmamaniz lazim. Bu sefer de konusamamaktan sorun yasayabilirsiniz ama. Bilemedim ne fikir verecegimi. Ama tek soyleyebilecegim kendinizi uzmeyin lutfen. Hayat gercekten cok kisa. Boyle seylere kafanizi yordugunuza degmeyecek kadar kisa hem de.
Geliyor. Ama bu normal bir durum hafızamı kaybetmediğim sürece. Geçmişimdeki her insanı hatırladığım gibi onu da hatırlıyorum. Ama keşke onunla olsaydım diyormuyum önemki olan bu bence, demiyorum...Peki eskiden aşık olduğunuz kişi şimdi aklınıza geliyor mu ?
Eşimin de öyle dediğini sanmıyorum sadece içinde çok büyük hayal kırıklığı varGeliyor. Ama bu normal bir durum hafızamı kaybetmediğim sürece. Geçmişimdeki her insanı hatırladığım gibi onu da hatırlıyorum. Ama keşke onunla olsaydım diyormuyum önemki olan bu bence, demiyorum...
Sevgi biter.sevgi bitincede iliski biter.ve sonra insan yeniden severVe insan sevdiği bir insanı ilerde sevmemezlik yapamaz ki
Dolayli yoldan ilgilendirmexDolaylı yoldan ilgilendiriyor ayrıca yaptığım dığru olmayabilir fakat çopu kişi okurdu eminim
Ama şu da var eşim eski eşine karsı hala hafif kırgın gibiDolayli yoldan ilgilendirmex
Adam sen yokken ozamn ki duygularini yazmis ne yani ilerde karim sizarda okur diye sansurlumu azaydi
Neyse yasadigi onu yazmis simdi yazmamis ya bos ver ya hic guzel degil bunlar
Severek Ayrılan ve Ömür boyu bu sevgiyi içinde yasayan kişiler yok mu ?Sevgi biter.sevgi bitincede iliski biter.ve sonra insan yeniden sever
O kirginlik gecmez bence kimsede eski yasananlarj unutmazAma şu da var eşim eski eşine karsı hala hafif kırgın gibi
Bilemem.vardir belki.Severek Ayrılan ve Ömür boyu bu sevgiyi içinde yasayan kişiler yok mu ?
Of neden buna bu kadar takıldım bilmiyorumO kirginlik gecmez bence kimsede eski yasananlarj unutmaz
Ama bitmesi gerekiyormus ki bitmis
Simdi sen varsin
Ona kirginligj normal
Karşılık bulamıyorsa sevgisinden yanında olamaz amaBilemem.vardir belki.
Iki birey bir birini seviyor mutlu keyifli neseli bir iliski yaşıyorsa neden ayrılsın.
Hadi ayrildi ve omur boyu sevecek diyelim o zaman baska bir insani hayatina almaz.
Ben eski esimden ayrildigimde 1 defa 1 saniye dahi uzulmedim.muthis bir ask yasamistik ama bitmişti bende.
Ama o aci cekti uzuldu mesela mektuplar vs.
Ben ayrilmamdan kisa sure sonra asik oldum yeniden o yillar sonra biri ile birlikte oldu.bazi insan gec hazmeder diye bakiyorum.
Omur boyu birini sevecek olan onun yaninda olur
Bu kafa ile devam edin yakında sizin için de çok seviyordum ama paranoyak çıktı boşandım diye günlüğüne yazar.Zaten ne zaman Konuşmak istesem Tartışma çıkıyor
Ay Allah korusun ağzınızdan yeller alsınBu kafa ile devam edin yakında sizin için de çok seviyordum ama paranoyak çıktı boşandım diye günlüğüne yazar.
Siz cidden bu dusunce ile mi yaklasiyorsunuz esinize ?7 yillik birlikteligim var evlenmeye hazir degilim diye beklettim.ve bir gun olsun eski esimi dusunmedigime o kadar emindir erkek arkadasim.Karşılık bulamıyorsa sevgisinden yanında olamaz ama
Olması çok normal değil mi?Ama hala kırgınlıkları var eski eşine karsı
Bende aynı fikirdeyimKimse boşanmak için evlenmiyor. Eski eşine birşeyler hissetmeseydi onla da evlenmezdi. Ama olmamış yürümemiş. O da günlüğünde mutlu bir aile olmak isterdim yazmış. Aşkından ölüyorum yazmamış. Sonrasında ayrılmışlar. Aradığı mutluluğu sizde bulmuş ki sizinle evlenmiş. Eski eşine veya eski hayatına özlem duysa onunla devam ederdi.
Biraz değil çok takıntılıyım ama tuhaf esimin sevgisinden Şüphe duymuyorum sadece eski eşine karsı içinde birtakım Duyguların kaldığını düşünüyorum amaSiz cidden bu dusunce ile mi yaklasiyorsunuz esinize ?7 yillik birlikteligim var evlenmeye hazir degilim diye beklettim.ve bir gun olsun eski esimi dusunmedigime o kadar emindir erkek arkadasim.
Karsilik bulamayip hala birini seviyorsa bir insan gidip baskasi ile iliskiye baslamaz.tamamen beyinden atilmasi ile baslar yeni iliski.
Biraz takintilisiniz muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?