Eşimin eski günlüğünü buldum

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .

Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .

Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .

Ben zaten şimdiki Duygularını sorguluyorum

Biz size ne söylesek boş.
Kimse bilemez.
Sadece eşiniz size bilgi verebilir. Ama bence sormayın.
Fazla kurcalamayın.
Kendi evliliğinize bakın.

Madem ilkinde mutlu olamamis, siz mutlu edin

bence saklayabilir
o onun geçmişi
benim de ikinci evliliğim ama kızıma tuttugum günlüğüm vardı hamileyken
eski eşime dair anılarda var çünkü o zaman ben öyle bir bendim
şimdi herşey değişti ama o da benim geçmişim
saklamam şimdiki eşimi sevmediğim ya da eskiye özlem duydugum anlamına gelmez

Sizinle İkinci evliliğini yaparken Bunları düşünüp tartıştınız değil mi? Aradan geçmiş kaç sene..., neden eski eşini durup dururken Kafana taktın ki, boşanmış geçmiş gitmiş işte . Aklı onda kalsa neden seninle evlensin . Boşuna tadını kaçırıyorsun . Bulduğun günlükte aksi bir durum da yazmıyor . Herkes nihayetinde kaderini yaşıyor . Öyle olsaydı acaba böyle olurmuydu diye evham yapmışsın ve biraz garip olmuş bu düşüncen.

Bir kere yaptığınız eşinize karşı saygısızlık sakin bana ama o benim esim demeyin olabilir ama günlük özeldir izinsiz okumak ve de gereksiz yere dertlenmek adam ne anlattıysa o bazen gerçekten erkeklere üzülüyorum sorun çıkarmak için sırada bekliyor gibi bi hali var çoğu kadinin

Neyini dert ettiniz bu yazanların?
Size anlattığı gibiymiş işte.

Ayrıca asla ahlak bekçiliği yapmam ama bu yaptığınız şey çok mu çok çirkin. Eşiniz de olsa habersizce en özeline dalmışssınız. Duygularını, kimseye söyleyemediklerini, iç hesaplaşmalarını gizlice okumuşsunuz, yıllardır günlük tutan birisi olarak çok ayıpladım sizi. Şimdi diyeceksiniz "Sen bulsan sen de okurdun." hayır okumazdım, okumadım da.

Ayrılırken seviyor muydun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…