• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

Eski esime gram sevgim yok ama biriyle kavga ediyorsam ağzımdan direkt onun adı çıkabiliyor:KK70:
Ayrıca anlamıyorum evlenip boşanmış insanı tercih edip evlenip sonra neden bu kadar dert etmek?
Eski esler daha mağdur valla ya nedir bu çektiğimiz:KK57:
Eski eşimin yeni eşi benim whatsap durumuma bile bakar öyle bir merak. :KK70:
Son olarak söylemeden gecemiycem biriyle evlenince sahibi olmuyorsunuz.
Gelmişini,geçmişini,içsel hesaplarını,duygularını,git gellerini bilme ya da sorgulama hakkı vermiyor.
Insanların özel alanı vardır kadınlar utanmasa kocalarının iç sesini duymak isteyecek.
Çok güzel yazmisiniz çok teşekkür ederim anlamak imkansız ya ne olmuş biz kadınlara koca ya artık aldık tapuyu herşeyi benim ne özeli oluyor günlük çok özeldir lisede bende yazdım çok hemde birgün sağolsun anne babam okumuş güya bakacaklar ama aylarca konuşmak istemedim çok kirildim nefret ettim yazmaktan en özel alanım kimse bakamaz bende bakmam asla eşim diye sahipli malim değil ya tab8 ki kendi özelimiz olmalı ama anlamazlar dediginiz gibi nerdeyse nefes sayısını takip edecekler

Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak Tartışma boyutuna varıyor .
Bana karsı Davranışları ilgisi herseyi güzel aramızda bir sorun yok
Biz eşimle sevgili olduğumuz dönemde konuştuk bunları
Daha sonra hiç konu açılmadı eğer açılsaydı bende tartışırdım
Her fırsatta eski eşimi hatırlatıp duygularımı ölçse tartsa bende arızaya bağlardım,yalan yok
Kadınlar daha mı güvensiz oluyor
Oluyorsa neden
Şu an sizinle, sizin yanınızda
Ayrıca eski eşimde karalar bağlayıp dağlara düşmedi o da kendi hayatına bakıyor
Kadın eşinizin yakasından düşmüş ama sizin yakanıza yapışmış
Yakasında eski eşimi taşıyan bir kadın bana cazip gelmez tam tersi itici olurdu.

Siz nasıl sorgulardan kurtuldunuz peki ?
Evet herkes sanki ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri yazıyor evlenirken boşanmış olduğunu bilmiyor muydun , onu sevse onla olurdu , anlaşamasa ayrılmazdı vs vs gibi .
Eşimle aram iyi beni sevdiğinden ve Yanımda mutluluk duyduğundan eminim o halde sorun ne diyeceksiniz . Sorun sanki geçmişe duyulan kıskançlık
Maalesef.. Kurtulamadım:KK14: Kurtulmak için de bir ilişki uzmanından(uzman psikologlardan) yardım almak istiyorum ama çok pahalılar. Şimdilik erteliyorum.
Onu sevse onla olurdu vs evet bunları bende duydum. Ama hayat maalesef bu kadar düz mantık işlemiyor. Belki sizinle aynı şeyleri yaşamasam ben de aynı şeyleri söyleyecektim.
Zaman geçtikçe unutuluyor sanıyorum, ama ne zaman bana soğuk davransa endişeleniyorum. Ben bir kızla (hatta kız benim de arkadaşım) msn konuşmalarını okudum. "sen benim kafamı karıştırdın, senden çok hoşlanıyorum" yazmıştı. Bana böyle şeyler hiç yazmadı.:KK43: Bir arkadaşıma anlattım. Onunla paylaşmamı önerdi ama nasıl paylaşayım. Nasıl söyleyeyim? Hadi söyledim diyelim cevapları nasıl dinleyeyim? bazen akıl vermek ne kadar kolay oluyor.
Yani diyeceğim evlense de nişanlansa da hatta o bile olmasa bir sevgi sözcüğü geçmişe dair, insanı kıskandırmaya yetiyor. Ama şunu da biliyorum ki geçmişi değiştirme şansımız yok. Aşık oldu, sevgi, üzüldü, ağladı ama geçti artık. O yüzden önümüze bakmak zorundayız.

bence gecmıse takılmayın orada yazılanlar o ankı duygularla yazılmıs seyler, bellıkı esınız sevmıs ama karsılık bulamamıs belkı eskı este kendınce haklıydı yoksa neden kabul etsın ona karsı yapılan suclamaları bırde su var ınsanlar herkese farklı davranır ....
sızı sevmese sızınle evlenmezdı gecmısı onemsemeyın
Sizin eşiniz eski Eşiyle görüşür mü ?

Biz eşimle sevgili olduğumuz dönemde konuştuk bunları
Daha sonra hiç konu açılmadı eğer açılsaydı bende tartışırdım
Her fırsatta eski eşimi hatırlatıp duygularımı ölçse tartsa bende arızaya bağlardım,yalan yok
Kadınlar daha mı güvensiz oluyor
Oluyorsa neden
Şu an sizinle, sizin yanınızda
Ayrıca eski eşimde karalar bağlayıp dağlara düşmedi o da kendi hayatına bakıyor
Kadın eşinizin yakasından düşmüş ama sizin yakanıza yapışmış
Yakasında eski eşimi taşıyan bir kadın bana cazip gelmez tam tersi itici olurdu.
Bizde sevgili olduğumuz dönemlerde bu Tartışmaları birkaç kez yaşamıştık ama ilerleyen dönemlerde duruldu şimdi zaman zaman karşıma o Kadınla ilgili bazı Şeyler çıktıkça aklıma takılıyor ister istemez. Siz eski eşinizle görüşüyor musunuz ?

Maalesef.. Kurtulamadım:KK14: Kurtulmak için de bir ilişki uzmanından(uzman psikologlardan) yardım almak istiyorum ama çok pahalılar. Şimdilik erteliyorum.
Onu sevse onla olurdu vs evet bunları bende duydum. Ama hayat maalesef bu kadar düz mantık işlemiyor. Belki sizinle aynı şeyleri yaşamasam ben de aynı şeyleri söyleyecektim.
Zaman geçtikçe unutuluyor sanıyorum, ama ne zaman bana soğuk davransa endişeleniyorum. Ben bir kızla (hatta kız benim de arkadaşım) msn konuşmalarını okudum. "sen benim kafamı karıştırdın, senden çok hoşlanıyorum" yazmıştı. Bana böyle şeyler hiç yazmadı.:KK43: Bir arkadaşıma anlattım. Onunla paylaşmamı önerdi ama nasıl paylaşayım. Nasıl söyleyeyim? Hadi söyledim diyelim cevapları nasıl dinleyeyim? bazen akıl vermek ne kadar kolay oluyor.
Yani diyeceğim evlense de nişanlansa da hatta o bile olmasa bir sevgi sözcüğü geçmişe dair, insanı kıskandırmaya yetiyor. Ama şunu da biliyorum ki geçmişi değiştirme şansımız yok. Aşık oldu, sevgi, üzüldü, ağladı ama geçti artık. O yüzden önümüze bakmak zorundayız.
Senden çok hoşlanıyorum eskiden mi Yazılmış ? Siz yoktunuz o zamanlar değil mi ? Ben esasında eşimin eski eşini kıskanmıyorumm ona karşı hissettiği Duyguları kıskanıyorum .

Sizin eşiniz eski Eşiyle görüşür mü ?
evet cunku bır oglu var onunla ılgılımevzularla ılgılı olarak telde gorusurler, eskı esı esımın aılesı ıle hala gorusur ırtıbatı kesmemıs o nedenle dugun ölüm vb özel durumlarda o da ortamda bulunur eşim o tarz ortamlarda yanına gıtmez konusmaz falan ama aynı ortamı paylasırlar hatta paylasırız demek daha dogru olur..

Bizde sevgili olduğumuz dönemlerde bu Tartışmaları birkaç kez yaşamıştık ama ilerleyen dönemlerde duruldu şimdi zaman zaman karşıma o Kadınla ilgili bazı Şeyler çıktıkça aklıma takılıyor ister istemez. Siz eski eşinizle görüşüyor musunuz ?
Ayrıldıktan sonra bir kaç kez ama oğlumuz 19 yaşında
Yani uzun zaman önceydi
Ben eşimin eski sevgilisini bir düğün de kuaföre gittiğimizde gördüm
Gördüğüm an kadının tavrı değişti
Süzmeler,değişik bir tavır
Bir öne çıkma isteği,ben buradayım edaları
Yazık dedim ne kadar da güzel yakıştı mı bu kompleks?
Hani Demet Akalın la Hande Yener reklamı vardı ya koşturuyorlar bir şeyi kapmaya neydi hatırlamıyorum tam
Kendimi böyle bir sahnede düşünmem düşünemem
Ama sizin hisleriniz şu an
Bu sahneyi anımsattı
Eşinizden daha değerli bulun kendinizi hatta her şeyden!

evet cunku bır oglu var onunla ılgılımevzularla ılgılı olarak telde gorusurler, eskı esı esımın aılesı ıle hala gorusur ırtıbatı kesmemıs o nedenle dugun ölüm vb özel durumlarda o da ortamda bulunur eşim o tarz ortamlarda yanına gıtmez konusmaz falan ama aynı ortamı paylasırlar hatta paylasırız demek daha dogru olur..
Selâmlaşmaz mı mesela eşiniz ? Benim elimin eski Eşiyle ailesinin bağlantısı yok eşimin de o Tarafın ailesiyle küs ayrılmış eskiden çocuğu küçükken biraraya Gelmişler çocukla ilgili konularda ama onun dışında pek irtibatları yok.
Peki eşiniz kavga anında eski eşinin adıyla

Kavga anında eski eşinin adıyla seslense ne yaparsınız ?

Ayrıldıktan sonra bir kaç kez ama oğlumuz 19 yaşında
Yani uzun zaman önceydi
Ben eşimin eski sevgilisini bir düğün de kuaföre gittiğimizde gördüm
Gördüğüm an kadının tavrı değişti
Süzmeler,değişik bir tavır
Bir öne çıkma isteği,ben buradayım edaları
Yazık dedim ne kadar da güzel yakıştı mı bu kompleks?
Hani Demet Akalın la Hande Yener reklamı vardı ya koşturuyorlar bir şeyi kapmaya neydi hatırlamıyorum tam
Kendimi böyle bir sahnede düşünmem düşünemem
Ama sizin hisleriniz şu an
Bu sahneyi anımsattı
Eşinizden daha değerli bulun kendinizi hatta her şeyden!
Eşimin eski eşini görsem öyle komplekse falan girmem o hallere de girmem sanırım çünkü çok basitçe davranmış .
Beni. Eşimin de evladı şu an sizin oğlunuza yaşıt

yalan söylememiş işte ben de bir bit yeniği çıkacak zannettim aynı şeyler yazmış kadın da muhtemelen yalan söylemiştir gerçekten de yoksa eşin günlüğüne yazardı pişmanım evet öyle yaptım derdi.

yalan söylememiş işte ben de bir bit yeniği çıkacak zannettim aynı şeyler yazmış kadın da muhtemelen yalan söylemiştir gerçekten de yoksa eşin günlüğüne yazardı pişmanım evet öyle yaptım derdi.
Bir de zar zor çalıştığım tüm emeğime ayrılırken konmak istedi . Ne kadar beni. Dese de o paralar benim bunun için onunla ahirette hesaplaşacağız Demiş.

Kavga anında eski eşinin adıyla seslense ne yaparsınız ?
seslenmez zaten, esım hıc eskı esının adını anmadı yanımda ama annesı bır kez onun adı ıle seslenmıstı guldum gectım kadın zaten agız alıskanlıgı olarak soyledı her halınden bellıydı o nedenle cokta kasmayın bence... agız alıskanlıgından baska sey degıldır.

seslenmez zaten, esım hıc eskı esının adını anmadı yanımda ama annesı bır kez onun adı ıle seslenmıstı guldum gectım kadın zaten agız alıskanlıgı olarak soyledı her halınden bellıydı o nedenle cokta kasmayın bence... agız alıskanlıgından baska sey degıldır.
Ilk evlendiğimizde özellikle annemle ilgili tartışmalarda hep onun adıyla kızardı bana

Back
X