• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

Eşinin sana karsı Davranışlar nasıl peki
İyi anlaşıyoruz. Ufak tefek söylenmelerin dışında bir tartışmamız olmuyor. Ama nasıl anlatsam böyle etrafımda pervane olan bir adam değil. Ajandasına not almış mesela geçmişte düğün hazırlığı için, "bitanemin akrabaları" yazmış. Bizim düğün hazırlığımızda ailem için öyle bir tabir kullandığını sanmıyorum. İşte benim takıldığım yerler de buralar. Yoksa dediğin gibi ben de kızı kıskanmıyorum. Sadece o duygular kafamı kurcalıyor.

Ilk evlendiğimizde özellikle annemle ilgili tartışmalarda hep onun adıyla kızardı bana
sız esınız ılk esınden ayrıldıktan kısa sure sonra mı evlendınız?
bız esım ılk evlılıgını resmen bıtırdıkten 4 yıl sonra evlendık ve oncesındekı surecıde sayarsak ayrı evde yasama vs 6 yıl geçmişti ustunden..

Bir de zar zor çalıştığım tüm emeğime ayrılırken konmak istedi . Ne kadar beni. Dese de o paralar benim bunun için onunla ahirette hesaplaşacağız Demiş.
birkaç yıldır evliyiz diyorsun eşini hiç tanıyamadın mı , nasıl biri olduunu aşağı yukarı biliyorsundur zaten.
bazen kadınlar da böyle yapıyor mahkeme her zaman boşanmada kadından yana oluyor erkekler de haksızlığa uğrayabiliyor.. oabilir yani bi tanıdığımız var boşanırken eşi iliğine kemiğine kadar aldı. nafaka zaten alıyor. başka şehre taşındı oğlunu görmesini engelledi. altınlar için dava açtı ki zaten altınları daha once almış ama almamış gibi tekrar mahkemeyi kazandı. sonra bir tazminat davası daha açtı 40.000 kadr borç çıkarttı, adam kanıtlayamıyor bir tülrü çünkü kızın babası avukat ve çevreleri çok geniş her yerden sıkıştırdı garibanı. bunu da sırf yeniden evlendiği için yaptı yeni karısını kıskandı.

İyi anlaşıyoruz. Ufak tefek söylenmelerin dışında bir tartışmamız olmuyor. Ama nasıl anlatsam böyle etrafımda pervane olan bir adam değil. Ajandasına not almış mesela geçmişte düğün hazırlığı için, "bitanemin akrabaları" yazmış. Bizim düğün hazırlığımızda ailem için öyle bir tabir kullandığını sanmıyorum. İşte benim takıldığım yerler de buralar. Yoksa dediğin gibi ben de kızı kıskanmıyorum. Sadece o duygular kafamı kurcalıyor.
Şey olabilir belki o dönemlerde daha yası küçük olabilir ilk sevgilisi falan olabilir o Yüzden yazmıştır . Onun dışında var mı başka şeyleri ?

sız esınız ılk esınden ayrıldıktan kısa sure sonra mı evlendınız?
bız esım ılk evlılıgını resmen bıtırdıkten 4 yıl sonra evlendık ve oncesındekı surecıde sayarsak ayrı evde yasama vs 6 yıl geçmişti ustunden..
Bizimde üstünden yıllar geçmişti o Kafamı kurcaladı zaten o kadar zaman geçmesine rağmen ama eşimin bana birkaç kez Arkadaşlarının adıyla da seslenmişliği var .

birkaç yıldır evliyiz diyorsun eşini hiç tanıyamadın mı , nasıl biri olduunu aşağı yukarı biliyorsundur zaten.
bazen kadınlar da böyle yapıyor mahkeme her zaman boşanmada kadından yana oluyor erkekler de haksızlığa uğrayabiliyor.. oabilir yani bi tanıdığımız var boşanırken eşi iliğine kemiğine kadar aldı. nafaka zaten alıyor. başka şehre taşındı oğlunu görmesini engelledi. altınlar için dava açtı ki zaten altınları daha once almış ama almamış gibi tekrar mahkemeyi kazandı. sonra bir tazminat davası daha açtı 40.000 kadr borç çıkarttı, adam kanıtlayamıyor bir tülrü çünkü kızın babası avukat ve çevreleri çok geniş her yerden sıkıştırdı garibanı. bunu da sırf yeniden evlendiği için yaptı yeni karısını kıskandı.
Eşimin haksız olduğunu suçlu olduğunu düşünmüyorum . Çünkü fedakar ve yumuşak kalpli biridir. Zaten o boyutta aralarında ne yaşandığını fazla umursamıyorum . Sadece eşim zor günler geçirmiş bunu biliyorum .

Çok güzel yazmisiniz çok teşekkür ederim anlamak imkansız ya ne olmuş biz kadınlara koca ya artık aldık tapuyu herşeyi benim ne özeli oluyor günlük çok özeldir lisede bende yazdım çok hemde birgün sağolsun anne babam okumuş güya bakacaklar ama aylarca konuşmak istemedim çok kirildim nefret ettim yazmaktan en özel alanım kimse bakamaz bende bakmam asla eşim diye sahipli malim değil ya tab8 ki kendi özelimiz olmalı ama anlamazlar dediginiz gibi nerdeyse nefes sayısını takip edecekler
Günlük konusunda bende mağdurum anlıyorum sizi.
Insan kendini çıplak kalmış gibi hissediyor :( Hala özel şeyler yazmaktan korkarım bu yüzden .

Çok benzer olmasa da anlıyorum sizi. Ben de erkek arkadaşımın notlarını bulmuştum. (tamamen tesadüf harici diski bendeydi başka dosyayı açarken yanlış bir yere tıklayınca görmüştüm.) Beni sevdiğini biliyordum ama yine içim acayip kötü olmuştu.
Hiçbir şey aynı kalmıyor ki, boşuna içinize dert etmeyin huzursuz olduğunuzla kalırsınız. :)

Bunu sonradan söylemiştin öncesinde bilmiyordum.

Birde çocuğa güzel şeyler yazılır çizilir çiçeği böceği falan, neden onları yazmış ki yani? O kısım biraz saçma geliyo bana.
İçerikte annesinin ailesi ona herseyi farklı anlatmasın diye bunları açıklama Gereği duyduğu yazıyordu

Çok benzer olmasa da anlıyorum sizi. Ben de erkek arkadaşımın notlarını bulmuştum. (tamamen tesadüf harici diski bendeydi başka dosyayı açarken yanlış bir yere tıklayınca görmüştüm.) Beni sevdiğini biliyordum ama yine içim acayip kötü olmuştu.
Hiçbir şey aynı kalmıyor ki, boşuna içinize dert etmeyin huzursuz olduğunuzla kalırsınız. :)
Beni anlayan birilerinin olması sevindirici :))

Bende Tesadüfen buldum . Öyle aramadım yani . Bunları okuduktan sonra baska Şeyler Aradım ama bulamadım

:) güzel fikir.
Çok acı Şeyler de yazıyordu ama içinde ... Bir de benim eşim edebiyata ilgilidir kendi şiir yazar notlarının içinde baska notların içinde bir aşk şiiri buldum kendi yazdığı ama ayrıldıktan yıllar sonra Yazılmış eski bir faturanın arkasına yani fatura ayrılmaktan yıllar sonraya ait ama o şiir kime Yazılmış olabilir o dönemde ben yoktum benle tanışmadan 2 yıl evvel ayrıldıktan da 7-8 yıl sonrası

Peki sizce eskiyi seviyor olabilir mi veya özlüyor ?
Bu öyle bir şey değil ki, eski sevgilimizi hatırlarız, bazen şu an çok güzeldi deriz ama bize yaptıkları her zaman baskın gelir. Şu an bizi sevene daha da bağlanmamızı sağlar. Neden böyle oldu, çok üzüldüm vb düşünüyordur ama o kişiyle yeniden deseler istemez, aklında o tarz fikir olsa zaten sizinle evlenmezdi.

Bu öyle bir şey değil ki, eski sevgilimizi hatırlarız, bazen şu an çok güzeldi deriz ama bize yaptıkları her zaman baskın gelir. Şu an bizi sevene daha da bağlanmamızı sağlar. Neden böyle oldu, çok üzüldüm vb düşünüyordur ama o kişiyle yeniden deseler istemez, aklında o tarz fikir olsa zaten sizinle evlenmezdi.
Bir iki kere sormuştum beni sevmeyen birini sevmeye hakkım olmaz Demişti

Back
X