- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Bir şarkı yüzünden mi adama parladınız. Yaş kaç 14 - 15?Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Şimdi size gelip niye bu şarkıyı dinliyorsun derse ne dersiniz? Seviyorum da ondan dersiniz sanırım. Adam da önce bunu demiş bile olabilir. Direkt parlamış bile olabilir soru absürd çünkü.Sen normal sorduysan neden parliyor ki
Biraz cocuk gibisiniz sorun yok sorun aramissiniz bence..biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
10 senedirKaç yıllık evlisiniz?
Iste ilk kez sorduysaŞimdi size gelip niye bu şarkıyı dinliyorsun derse ne dersiniz? Seviyorum da ondan dersiniz sanırım. Adam da önce bunu demiş bile olabilir. Direkt parlamış bile olabilir soru absürd çünkü.
10 yıldır evlisiniz bir de10 senedir
Yani bir insan şarkıyı sevdiği için dinler. Niye bunu dinliyorsun diye sorusunun altında suçlama, art niyet, ima var. Daha önce de böyle sorular sorduysa parlar.Iste ilk kez sorduysa
Oda seviyorum demek yerine bir anda parladiysa sacma yoksa problem
Vayyyy beee.. 10 sene geçmiş hala her şarkıda onu mu düşünüyor sanıyorsunuz..?10 senedir
Konu sahibi acil soyle kacinci kez sordunYani bir insan şarkıyı sevdiği için dinler. Niye bunu dinliyorsun diye sorusunun altında suçlama, art niyet, ima var. Daha önce de böyle sorular sorduysa parlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?