- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Belki benim yaptığım evham ama buna benzer şarkıları indirmiş dinliyorduBen de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa...
Çok naziksinizBen de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)
Sizce Müslüm Gürses'in hangi şarkısını dinleseydi sorun olmazdı?Ya Allah aşkına başka şarkısımı yokta bunu dinliyorsun dedim
10 yıllık evliymiş.ilk kez olmadığı belliKonu sahibi acil soyle kacinci kez sordun
Konu sahibi acil soyle kacinci kez sordun
10 senelik evliler yalnız. Yani cicim ayı derken ilk 2-3 yılı kastediyorsunuzdur belki diye dedim:) baya 10 senelik evlilermiş. Kaçıncı sorusu bu acaba. Herhalde bu adam.ilk defa şarki dinlemiyordurBunu yapan erkek olsa topa tutulurdu (hatta daha demin açılan bir konuda topa tutuldu geçmişi kurcalayan erkek)
Sizin de yaptığınız gerçek anlamda berbat bir davranış.
Adamın geçmişi hoşuna gitmiyorduysa evlenmeseydiniz. Kendinize eline el değmemiş, ya da değse de bunu sizden gizleyen biriyle evlenseydiniz.
Sihirli annem dizisindeki gibi 'zaman geriye aksiin' diyemeyeceğinize gore neden en güzel günlerinizi,cicim aylarinizi zehir ediyorsunuz ki? Ne yapabilir yani adam, geçmiş değişebilir mi?
Bu tartışma nasıl bir sonuca ulasabilir ? Ne dese tatmin olursunuz?
Hiç...
Zamanı geriye alamayacağınıza göre çözümü olacak bir tartışma değil. Anca aranızı bozmaya, sizi yıpratmaya yarar.
Eki Görüntüle 2808260
işte bunlar hep ozguvensizlikten
Ajjajaj oha 10 yillikta zaten eskiyi unutamadiysa adam cok zor10 yıllık evliymiş.ilk kez olmadığı belli
Deli gibi cankan dinliyorum bazen. Zavallı kocişim.Belki benim yaptığım evham ama buna benzer şarkıları indirmiş dinliyordu
Yaranamadım favorim. Onu dinlerken kocamın bakışları altında eziliyorum. Kim bilir ne düşünüyorDeli gibi cankan dinliyorum bazen. Zavallı kocişim.
Noolmuş olabilir? Seks yapmışlardır ama ooon ssne önce yani.Önceki hayatını benden sakladığı için mi bilmiyorum bu sorgum
Sizi ilgilendirmez ki adamın sizden önceki yaşamı. Bilseniz ne değişecekti mesela?Önceki hayatını benden sakladığı için mi bilmiyorum bu sorgum
İyide kardeş 10 senedir bitmedi mi bu sorgu, siz hep Mezdeke tadında mı şarkılar dinliyosunuzÖnceki hayatını benden sakladığı için mi bilmiyorum bu sorgum
Düşünsenize konu sahibi benim dinlediğim şarkıyı dinlese, aşkını sır gibi senelerdir sakladim falan:)) abov sormadan dalardı adama:)Çok naziksiniz
Ohhoo bende yeni evlisiniz sandıydım..10 yıl olmuş o unutmuştur da siz unutamamışsıniz..Kızlar dediğim gibi belki suç benden bi başkasından duymak için sizlere yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?