yalnız kadına şiddet uygulayan eski eş, sizin şimdiki eşiniz mi yoksa kuma gittiği kişi mi anlayamadım.
Kadının ya ahlakı ya psikolojisi bozuk. mahkemeler normalleşince velayet davası patlatın diyeceğim de sizin görüşünüz ne bu konuda?
eşiniz bu kadının ne olduğunu biliyordur yüz vermeyecektir ama yine de eşiniz açık mekanda buluşmak için diretsin. ve mutlaka boşanma protokolünde çocukları ne zaman nasıl göreceği bellidir, o kadar da alttan almasına gerek yok yani.
Kuzenimin eski eşi de yıllarca çocukları sakladı, polisler mahkemeler... böyle manyak tipler var, başkası kaptı (!) diye kıymete biniyor. kuzenimin ikinci evliliğinden çocuğu olduğunu öğrenince peşine düştü. rahat vermedi eşine, mesajlar, adamı baştan çıkarma çalışmaları, eski fotolarını yeni çekilmiş gibi yollamalar.... sırf huzur kaçırmak için yalan dolan... velayet kuzenime verildiği halde kendi görüş gününde aldı kaçırdı çocukları vs. en son işi gücü ayarlayıp başka şehre taşındı kuzenim.
[/QUO
Şiddet uygulayan ikinci eşi , eşim çok huzursuz ederse görüşmem çocuklarla yasal yollardan denerim diyor. Eve gitmemesi konusunda hemfikiriz ben de parkta gör dedim. Bu kadın yakindir eşimi çıldırtır , biz de aynı şekilde kaçıp memlekete gideriz olacağı bu ..