- 22 Mayıs 2020
- 25
- 16
- 3
- Konu Sahibi Polyanna36
Merhaba.. Ben 36 yaşındayım, ilk evliligimden iki çocuğum var. İkinci eşimle beş yıl önce tanıştık , o dönem yeni boşanmış ilk evliliğinden olan iki çocuğunu göremediği için bunalimdaydi.. Çok geçmeden öğrendik ki eski karısı komşuları olan bir esnaf adama kuma gitmiş hamileymiş falan... Eşim çok araştırdı ama çocuklari her seferinde kaçırıp görüştürmediler.. Şimdi gelelim bize eşimle evleneli 2 yıl kadar oldu, birbirimize hala çok aşığız.. Ve benim şu hayatta eşimden ve çocuklarımdan başka kimsem yok.. Gelelim asıl mevzuya ; eşimi 2 gün önce eski eşi arıyor çocukları göstermek istediğini evliliğinin bittiğini falan anlatıyor.. Eşim tabi beni hemen arayıp söyledi , eşime seninle konuşmam caiz değil, eşin kabul ederse çocuklar için onunla iletişime geçeyim demiş.. Velhasıl aradı konuştuk, size anlatmam gereken şeyler var dedi , dışarda buluşmak istedi. Benim 8 aylık bebeğim var dışarısı tehlikeli eve gel dedim.. Geldi tanıştık konuştuk eski eşinden şiddet görmüş, çocuklar buna şahit olmuş ve bu yüzden 7 yaşında ki oğlu babasını yani eşimi görmek istemiyormuş getirmemiş.. Ama çok pişmanım senin bir suçun yok bu evlilik benim yüzümden bitti demeye geldim falan dedi.. Sonra zırt pırt eşimi arayıp gece 2 de eşime çocuklarin videosunu atınca rahatsız oldum. Ve ona artık benimle iletişime geçmesini eşimi aramasina müsaade etmediğimi söyledim.. Bana tamam abla nasıl istersen diyip beni anında engelledi.. Eşime de ben kimseyle uğraşamam benim için yalnız sen ben ve çocuklarım var.. Göreceksin de gizli geliceksin eşine söylemeyeceksin.. Söylersen çocukları göremezsin dediği halde eşim bana aynen mesajlarını attı ... Eşim asla eşimden gizli iş çevirmek diyerek onu ikna etti.. Fakat bu sefer de tek geleceksin sen ben çocuklarım olalım diye mesajlar geldi.. Hatta bir mesajını aynen aktarıyorum; sen ben ve çocuklarım olacak bir tek Allah bilecek buraya geldiğini , sonra nolur bilemem , sen ben Allahualem .! Aynen bunu yazmış eşim sadece tamam yazmış .. Ama eve gelince bana seni de götürcem ona söylemeden dedi.. Ben üç gündür bitik haldeyim , çocukların bize gelmesine müsaade etmiyor.. sadece benim evimde görebilirsin diyor.. Eşime savcılığa şikayet edelim öyle gör diyorum.. Beş yıldır görmedim mahkemeler de görülmüyor yine uzayacak çocukları benden kaçıracak diyor.. Benim Allah'tan başka sığınacak kimsem yok .. Ama bu kadın evliligimizi şimdiden sarsmaya başladı.. Ne yapacağımı bilmiyorum istemsizce ağlayıp duruyorum.. Eşim de bu halime kahroluyor.. Sen gönlünü ferah tut benim onunla ısım olmaz bu saatten sonra, o senin saçının her bir teline kurban olsun ben sana aşığım diyor , ama huzursuzum mutsuzum sanki ailemizin üzerine kara bulutlar çökmüş, sanki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi.. Ne olur bana akıl verin yardım edin..