Aslımda toplum düzeni ideal olsa, hatta ideal olmasına gerek de yok biraz daha adil olsa ben de aynı sizin gibi düşünürdüm ama bence erkekler kendi ırkının hatasını münferit olarak ödüyor. Şimdi düşünün çalışma ortamı boşanmış bir erkek ve kadın için aynı rahatlıkta oluyor mu? Toplum boşanmış kadına dul yaftası yapıştırıyor, kötü niyetli erkekler başka beklentiler içine girebiliyor. Herkes ne yazık ki devlet güvencesi altında çalışmıyor veya prestijli meslekleri olamayabiliyor, hele de boşanmadan önce herhangi bir sebeple çalışmamış olan kadın boşandıktan sonra Sudan şıkmış başlığa dönüyor. Toplum boşanmış kadın ve erkek arasında hiçbir fark görmeseydi, kadınlar iş hayatında erkekler kadar güvenli bir ortam bulabilseydi buna katılırdım ama şu şartlarda kimse kusura bakmasın. Hem iyi anne ol, iyi çocuk yetiştir, hem boşanmanın getirdiği duygusal stresle başa çık hem bir sürü haysiyetsiz adamın cirit attığı ortamlardaki düzgün bi şekilde çalışma mücadelesi ver.. kadınlar bu kadar yıpranmak zorunda değil. Üstelik boşanmalardan çocuklar da çok kötü etkileniyor böyle caydırıcı durumların olması iyi bir şey insanlar evlenirken 2, çocuk yaparken 3 kez düşünmeli. Bizim millet gözü kapalı balıklama atlıyor mesela önceki mesajda dediğim gibi adam var olan çocuğunun odada kilitli kaldığını duymuş totosunu kaldırmamış, ikinci çocuk için tedavi görecek. Bu adam nafakayla frenlensin hiç değilse yoksa bu gidişle üçüncü dördüncüyü alır herbirinde çocuk yapar da ortada bırakır