Alıntıladığınız mesajdaki bilgilerin yalan olduğunu itiraf etmiş konu sahibi maalesef

Son mesajlara bir göz gezdirirseniz konu epeyce yön değiştirdi.
Evet uyarınızı göz ardı etmeden 40 küsür sayfayı okudum. Zaten yazdıklarım bu tarz konularda ki genel görüşüm. Hikayede adı geçen hiç kimseye taraf olmadan, adalet gözeterek yazdığımı düşünüyorum. Çocuk için üzüldüm açıkcası, her iki tarafta da
bilinçli ebeveynlere sahip olamayacak. Direkt tamamen yalan olduğu yönünde bir itiraf görmediğim için, çocuğu odaya kilitlemek yada odasına göndermek çok farklı değil benim için. Çok afedersiniz biraz laciverti sadece.
Boşanmış bir kadın pek tabii sevgili edinebilir, duygusal ilişki yaşayabilir ama evde muhabbet bilinçli bir anne/baba için uygun değil bence. Daha önce de dediğim gibi, tamamen çocuğun korunma ihtiyacı ve yaşayacağı psikolojik travma olarak bakıyorum olaya. Dışarı da ne yaşarsan yaşa, evde çocuğunu normal aile şartlarında büyütmeye mecbursun, aklı başında bir ebeveynsen tabi.
Diğer tarafta 2.eş olmak çocuğa ödenecek nafakada hiç bir şekilde söz sahibi yapmaz. Bunun için bazı insani erdemlere sahip olmak lazım.Konu sahibi ilerleyen zamanda boşansa o adamın eski eşi olacak ama çocuğu hep öz evladı olarak kalacak. Ben kendisi lüks bir arabaya binip, villada oturup eşinin önce ki evliliğinden olan çocuklarına bırak para göndermesini, görüşmesini bile kabul etmeyen kalbi kapkara insanda !! gördüm. İnşallah konu fakedir de, bir çocuk sevgisiz ve ilgisiz büyüyüp depresyona yatkın bir yetişkin olmaz.
Kısacası bu tarz olayların ne tarafında olursan ol, ister eski eş, ister 2. eş adalet duygun ve muhakame yeteneğin varsa, alacağın kararlar da ve takınacağın tavırda kanunları bile beklemez vicdanına göre hareket edersin. O zaman zaten kimse kimsenin canını yakmaz.