Esimin, eski karisinin gozu ne zaman doyacak?

o kadinin istedigi teklifle ilgilenmeyin bence...Mantikli birsekilde cozulebilir.Bir cocugun rizki 2016 sartlarinda 1750lira olmamali.Gerci onunda bir standrt yasami olabilir fakat durumunuz belli

Kocasi tarafindan cani yakilan kadinlara " bosan donuna kadar al" deniyor. aman efendim bosandigin adam ya yeniden evlenirse gecim sikintisina duserse denmiyor.
Adam benim canimi yakacak cocugumla ortada kalacam ondan sonra adama acir miyim? acimam. Peki yeni karisinin nasil gecindigini dusunur muyum? bana neee!!
Kadin donuna kadar aliyor iste neyi konusuyoruz ki? Demek ki cani yanmis!

anlamıyorum ya kadınlar kendilerine nasıl yakıstırıyor bunu..kadın tek yasıyorsa kira veriyorsa zor durumdaysa anlayabilirim bu durumu ama evi barkı varsa bunu yapma sebebi sadece hırstır 1350 lira az bir para degil millet o paraya geciniyor neredeyse..

Canim o.kadar nafaka baglanmaz.
Mahkemeye hep fazla talep edilir ama o kadarini alamaz.
Senin evinin de kira oldugu, 2 cocugunun oldugu goz onunde bulundurulur

Kadinin intikam falan aldigi yok. Kac sene olmus zaten. O kendini ve cocugunu dusunuyor, kendine gore hakli. Siz de kendinize gore haklisiniz. Calisip cabaliyorsunuz resmen kadina giden parada sizin alinteriniz var. Zor bi durum. 700 tl nafakayi ne kadar arttirmak istemis orasini anlamadim 1750 mi? Hic bir hakim o kadar nafaka vermez o maasa. Bir de kadin ne kadar borc takmis ki bunca sene ode ode bitmedi. Esiniz de safmis baya kusura bakmayin. Kadinin alesine tatil, araba onlarin uzerine resmen ailecek yemisler bahsettigi gibiyse.

Tek amaci size rahat vermemek aç gözlü kadın demekki, İnkalar mal varlığı varken insan utanır aldığının fazlasını istemeye.

+1
Çocuklu kadın kolay boşanmaz. Aldatıldıysa, psikolojik şiddet varsa tazminatını çatır çatır alacak.

Burda eski eşe pislik atmayla olmaz konu sahibesi yok çok açgözlü bilmem ne, bir de o kadına sormak gerek ne çekmiş?

O kadın sizi düşünmek zorunda değil , nasıl geçinir demek zorunda değil. El kadını sizi düşünmek zorunda hiç değil. Beğenmiyorsanız çocuklu adam almicaktınız bu kadar.

Cevap hakkı olmayan bir insan hakkında bu şekilde yorumlar yapmanız doğru değil. Burda gelip eski eş hakkında dırdır yapmanızı da ben gencim güzelim demenizi de hiç hoşgöremicem kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Ağzına sağlık
Yine duygularima tercüman olmuşsun
Ayrica konu sahibi ilk basta zaten1300 veriyoruz falan yazmisti ama kadin 700 lira nafaka aliyormus
Gerisi tazminatı mi neymis
Ev kendisinin bile olsa kadinin buyuyen çocuğa 700 lirayla bakması kolay mi
Burada ki kadinlar eski ese gurursuz falan saydirip durmuslar bir gün kendilerinin de boşanmış es olabileceğini unutup olay nafaka alan gurursuzlara gitmis
Kendilere iki cocukla 1000 liraya geçinmeye çalışsın bakalim gurursuz oluyorlar mi olmuyorlar mi

Parası varken yapıyorsa iki çocuk olan bir aileden nafaka arttırmamalı bence. Bir de borçlarını ödüyormuşsunuz, hayır maddi durumu olmasa bir şey demem ama varken yapıyorsa biraz düşünmeli bence. Ayrılık sebebi neyse o da kızdırmış olabilir belki, bilmiyorum...
Hukuksal yoldan halledilebiliyorsa yapmaya çalışın.

+1
Adam ondan çocuk yapıyor bundan çocuk yapıyor ohhh ne ala olan kadınlara çocuklara oluyor. Çocuklu adamdan çocuk yapmak bana akıl karı gelmiyor.

Eski eş sizinle olan evliligi halan kabullenememiş bunun hazım sızlıgı var iyi bir avukat tatabilirseniz 1300 den daha az nafakaya mecbur edersiniz kendisini cünkü eşinizin bakmakla yükümlü oldugu 2cocugu daha oldugunu ve sizede aldıgı maaş belli kişi başına 1700 kime düşüyorda 1tek cocuga düşsun pirinç giderken evdeki bulgurdan olma ihtimalide var avukatınız iyi olmalı.

Bir kadın mutlaka çalışmalı ve tek başıma kalsam kaç çocuğa bakabilirim diye düşünerek çocuk doğurmalı bence,çünkü çocuk önce annenindir, rahmine düştüğü anda diğer herkesin pabucu dama atılır, dünya berbat bi yer herkes ama herkes adilik yapacakmış dünyada tek başına kalacakmış gibi güçlü ve dirayetli olmalı bir kadın

Boşanan bazı kadınlarda da şu var: çocuk sanki sadece babanın,hiçbir giderine ortak olmuyolar, evlenen tarafa ceza veren bir tavra giriyorlar, birlikte çalıştığım bi abiye gelen telefonu biliyorum: bilmem nerde yemek yedik hesap şu kadar tuttu kızının miktarı şu kadar hesabıma at...artık bu kadarda olmamalı yani, hakla asalaklik ayrı şeyler

Hanimefendi sadece 1 kredisi yok. Garanti, akbank, denizbank ve is bankasindan cekilmis kredileri var. Biri araba digerleri esimin yillik izine gidemeyip, kadinin anne ve kardesleri ile gittigi tatil, aldirdigi ziynet (dugun harici) kiz kardesine evlenirken aldirdigi oturma grubu, salon, 3 adet beyaz esya, ceyiz eksikleri vs. Nin kredisi ( kiz kardesi odeyecekmis ama odememis) bir kismini kredi olarak odedik bir kismi icra dosyasi olarak yoksa suren kredi 11 sene degil. Odedigimiz kredinin harici icradaki dosyalar ve kredi kapatmaya ugrasiptayetisemedigimiz esimin kurumdancektikleri vs.

Arkadaş cidden anlamıyorum eşin şu durumları belgeleyemedi mi yani, baldıza eşya bilmem kime araba bilmem tatil bu ne yaa

Mayısta boşanmış, eylülde sizle evlenmiş. Kadın aldatıldığını düşünüyor büyük ihtimalle. ehh burdan bakınca da öyle gözüküyor açıkçası. Görür görmez evlenmişsiniz birbirinizi. Onun acısını çıkartıyordur.
Yasalar konusunda ise, ayrıca çocuklarınıza ne yiyip ne içireksiniz acaba? Hiç mi düşünmüyor bu mahkemeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…