Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

10 sene içinde hiç izin hakkı yok mu ?. Muğla falan da çok güzel özellikle bodrum
Yo izin hakkı elbette var ama senede 1 kere olacak.. Hani bayram seyran hafta sonu falan hiç uzun izinleri olmuyor. Bayram'da 1 gün belki izin veriyorlar. Yakın yer olsa 1-2 günlük gidip gelme imkanı olur. Bir de Allah nasip eder çocuk olursa yardımları olur yakında. Sık gider gelirler görmeye sevmeye. Yaşlılık da var. Hastalık falan olsa uzaktan uzağa ha deyince de gidilmez.. Yani çok çok uzak olmasının bir çok dezavantajı olur bizim için..

Nerelisin canım hemşerimiyiz yoksam

hııımmm
not yaz cebine koy o zaman
ya bu konuyu bana açıklarsın ya da seninle konuşmuyorum diye
tavrını da kesin koy, anlasın
valla enteresan bu kadar kaçması

Söyledikleriniz mantıklı doğru diyorsunuz. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur.

kafanızın karışması konusunda haklısınız.iki ihtimal var ya o kızdan aşırı derecede nefret etmiş karşılaşmak istemiyor yada anıları falan depreşir gibisnden istemiyor.
düşününce kızı unutmamış olsa şimdiye kadar çoktan hissederdiniz gibime geldi.siz eşinizi daha iyi tanırsınız acaba takmıyor gibi görünse de kızı arasıra araştırıp hala samsunda yaşıyor olduğundan haberi mi vardı? kızı da bilmiyoruz belki takıntılı bir tip orda olduğunuzu bilse huzursuz edecektir.

hııımmm
not yaz cebine koy o zaman
ya bu konuyu bana açıklarsın ya da seninle konuşmuyorum diye
tavrını da kesin koy, anlasın
valla enteresan bu kadar kaçması
Evet galiba, sert bir resti haketti. Ya anlatırsın bana doğru düzgün yada git tercihlerini kendin yap kendin git nereye istiyorsan demeyi planlıyorum.

Bence kafanizi hic karistirmayin. Eşinize güvenin. Kizlarinda yazdigi gibi siz soylemeden o samsuna gitmek isterdi. Bendr 8 aylik evliyim ve esimin 5 yillik beraber oldugu kiz bizimle ayni yerde oturuyor . Ve icimde en ufak bi şüphe kusku yok. Çünkü eşime güveniyorum. Sende güven ve içini rahat tut.

Ben nefret ettigini dusunmuyorum eski sevgilisinden, ya onunlayken utanacagi su an sizin ogrenmenizi hic istemeyecegi birsey ya da birseyler yapti ve kulaginiza gelmesini istemiyor ya da ona karsi duygulari icten ice bitmis degil.. Belki de eski sevgili bi bahanedir bu konularin disinda birseyler olmustur. Cok ucu acik bi durum, kocaniza israr etmeli ve ogrenmelisiniz bi sekilde bence. Hemen konuyu kapatmasi normal degil

Ya açıkçası şimdiye kadar ne nefret ne aşk hissetmedim kızdan bahsettiğinde, çok umursamazdı tavırları. Dediğim gibi zaten şu tercih olayına kadar hiç konusu dahi açılmadı. Facebook vs sosyal paylaşım sitelerinin hiçbirini kullanmıyoruz. Kız ile ilişkili bir arkadaşı yok, ayrıca evlendiğimizde tamamen kendi isteği ile cep tlf nosunu değiştirdi. Sen de değiştir dedi, "neden değiştireyim benim görüşmek istemediğim insan beni arayamaz , gerek yok böyle şeylere benim numaramı bulmak isteyen 2 dakikada bulur numaramı değiştirsemde bütün muhtarlarda olacak numaram, senin de değiştirmene gerek yok " dedim yok ben değiştircem dedi ve yeni hat aldı. Yani kızın ulaşabilme imkanı yok kendisine.
Çok çok çok sıradışı bir durum olmazsa, kız karşıma çıksa bile dinlemem ki. Konuşturtmam eşimin arkasından yani. Neden çekiniyor eşim anlamıyorum?

Duygusu bitmemiş olsa devam ederdi ilişkileri diye düşünüyorum. Tabi tek taraflı sadece eşimin anlattığı kadarıyla biliyorum ne kadar doğrudur ama kızdan ayrılan eşim olmuş. Kızın ısrarları ile yüzük takılmış. Eşim işin ciddiye gittiğini görünce ayrılmış.

Öğrenmemi istemeyeceği ne olmuş olabilir ki?

bana da ortada değişik bir durum varmış gibi geldi.kızı unutmuş olsa da belki kulağınıza gelecek bir şeylerden çekiniyor olabilir.erkekler bizim gibi değil pek siz umursamıyor sanarken umursamış da olabilir.yada kızla ilgili duyduğu bir şeyler vardır.ama ne olursa olsun umrunda olmasa tedirgin olmazdı samsun için.bir de eşinizin her dediğine inanmayın hepsi de kız beni zorladı zaten sevmiyordum diyorlar aşklarından ölseler bile.bence güzellikle eşinizin ağzından almaya çalışın işin aslını.siz kızdıkça ters tepebilir.geçmişi takmadığımı biliyorsun gerçekten düşüncen ne söyle deyin.şimdiye kdar güvenimi kıracak bir şey yapmadın ama şu tavrın benim kafamı karıştırdı sorun neyse söyle falan deyin.
bu arada samsun çok güzel bir şehir umarım sorunları halledip orayı seçersiniz :)

Eşime güveniyorum zaten. Ki şaşkınlığım burda. Samsun'a gitsek ben bir şekilde kızın orda yaşadığını öğrensem zerre umrumda olmazdı. Ama kendine güvenmiyor imajını çizen eşim şu anda

Bir ihtimal daha geldi aklıma şimdi, ben geçmiş konusuna ne kadar duyarsızsam eşim de o denli kıskanır. Bir kere deliye dönmüştü benim üni yıllarında anılarımdan bahsederken. Gerçekten gözü dönmüştü. Acaba kendisi için benim eski erkek arkadaşımın olduğu şehiri yazmak bir facia olacağından, benim de öyle düşündüğümü mü sandı? Ama beni tanıyor, ve kızın Samsunlu olduğunu ilk söylediğinde " saçmalama ya kimdir o kız da benim tercihimi etkilesin, kendini yorma geçmişi kıskanmadığımı biliyorsun " dedim. Tamam o zaman deyip senin için sorun olmazsa yazalım demesi değil miydi makul olan?

Eşimin geçmiş ile alakalı yalan söylemesi bile umrumda değil ki . Yani ben onun anlattıklarına doğrudur mutlaka demiyorum ama umrumda değil. Ne yaşanmışsa yaşanmış. Bitmiş gitmiş.. Hiç önemli değil. Ben eşimin bugünü ve yarını ile ilgileniyorum sadece.

Ama eşimin geçmişi ile ilgili hala umursadığı birşeyler var... Orası artık kesin gibi..

Bu akşama kadar hep sakindim bu konu açılalı 2 hafta oldu. Yarın son gün ve artık sakinliğimi koruyamayacağım

Ya adam akıllı anlatır, yada kendi tercihini kendi yapıp kendi başına gider

En doğrusu ondan gerçeği öğrenmeniz.çünkü çok ucu açık bir konu ve epeyce ihtimal var.siz umursamadığınz için belki de onun umursadığı şeyleri fark edemediniz.erkek arkadaşım benden çok önceki kız arkadaşından kendi ayrıldığını sevmediğini demişti.sonradan kendim öğrendim ki kızı bırakmış ama snra da barışmak için çok uğraşmış kız dönmemiş bızımkı pişman oldgnda iş işten geçmiş bana yarım anlatmş olayı yanı .takmadım tabiki benden öncesi beni ilgilendirmez diye. demem o ki size anlattıkları eksik olabilir .

Bence eşiniz birşeyler hissediyor olsa(nefret yada özlem gibi)hiç eski nişanlım Samsunda orası olmasın demezdi..size ondan hiç bahsetmezdi bile..başka bir bahane bulurdu ama onu söyleyip sizi huzursuz etmezdi..kendi kendini niye ele versin?
Başka bir nedeni var bence..ama ne ve neden saklıyor bunu anlamak zor..konuşun sorun bakalım ne diyecek..sakin olun ve bence kafanıza takmayın hiç. .

Ya Eşinizin yerinde bende olsam istemezdim ya ne bileyim eşimle yeni bir sayfa açtıktan sonra güven sevgi unutamamak değil bu aklına bile gelmesin. Mesela Samsun la ilgili başka anısı yoktur Samsun deyince akla hep o gelebilir.o yüzden istemiyordur. Ayrıca Samsun şehir olarak güzel ama olaylar nedeniyle temelli başka şehire yerleşen biliyorum olaylar fazla saçma sapan bunu da göz ardı etmeyin

Yakın zamanda kızla irtibata geçmiş olmasın o yüzden oraya gitmeye çekiniyor olabilir mi sizin duymanizdan korkabilir aklıma bu geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…