Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

Sevgilisinden ayrılan herkes il mi değiştiriyor ayrıca,sokakta metroda metrobuste bakkalda çakkalda karşılaşıladabilir ne var ki bu da başını çevirir geçersin, bazıları acaba kız mi çok yapışkan demiş öyle olsa bunca sene ulaşırdı bir şekilde devir iletişim devri

Garip geldi bana eşinizin tepkisi.
Üzerinden seneler geçen bir ilişkiden neden bu kadar korkar ki bir insan??
İçime kurt düşerdi doğrusu.
Bir de sizden önce 300 kızı taciz etmiş ne demek ya??
300 arkadaşım.
3-5 değil yani.
Ki 3-5 bile çirkin.

Bence de tuhaf birşeyler var. Hayır Samsun güzel bi şehir istememe nedeni ne yani eski kız arkadaş içinse çok saçma eski eskide kalmıştır sonuçta. Belkide sizden sakladığı birseyler var bana öyle gibi geldi yoksa neden istemesin . İnşallah biz yanılıyoruzdur da bu arada benim erkek arkadaşım da polis ve yazı gelmiş artık polisler kendi memleketlernde görev yapabiliyorlar haberiniz var mıydı ?

Amaaan aradan kac yıl gecmıs eskı sevgılısı yaslanmıs coluk cocuga karısmıstr grse nlcak bişş hıssedecegını dusundugunu sanmyrum ama o sehırdekı anılarını unutmamıstır eskı sevglısıyle gttgı mekanlara senınle gtmek ıstemyrdur sende zrlama arkana bakma cunku gecmısı degıstremezsn anca kendını uzersın brak o sehır senın ıcınde ukte kalsın esını zrla oralara gturup hatıralarını canlandırtma ben suna takıldım kendı aralarnda taktıgı dandık yuzuk neden nişan olrk kızıda nısanlım olrk anlatyr bunu onmsz bişi gıbı anlatması lazımken ne dıye nişanlım dıyr ynı

Bence bu kadar inat etmeyin.
Esiniz engel oluyorsa engel ettiren vardir belide yani belkide hayirli degildir onu kastediyorum.samsun tum heryere uzak.tatile gitseniz uzak.bence baska sehirler dusunun.balikesir mesela cok cici bir sehir.ilerde yasamayi cok isterdim.sonra bursa.aydin..cok alternatif var.

Hımmm hem merak hem tedirginlik uyandırdı eşiniz bana güven vermedi ama samsunda diretmemenizi öneririm sonra senin yüzünden demesin ki samsun gelmesi de zor zaten ilk tercihte

Hımmm hem merak hem tedirginlik uyandırdı eşiniz bana güven vermedi ama samsunda diretmemenizi öneririm sonra senin yüzünden demesin ki samsun gelmesi de zor zaten ilk tercihte
adam 300 kıza bel altı msj atmış bide onu bilsen

Alıntıladığım mesaja bir ben mi takıldım
Evet zaten geçmişte başkası ile görüşmüş kıskançlığı değil ağır sapık imajı çizmişti ama 3 sene geçti hala o benim face değildi diyorum niye anlamıyorsun diyor konusu açılınca.
Kendi tlfu vermiş kendi iş yerine çağırmış kızları (polis olmadan önceki iş yeri), kendi resmi kendi ismi. Yani onun kendine ait olmadığına çocuk bile inanmaz.

neyse onlar taa evlenmeden önceki konular onlar kapandı ama samsun olayında durum felaket ilerledi. sabah surat yaptım, bana Samsunu açıklamazsan karışmıyorum git tercihlerini kendin kendin git dedim. mesele inanılmaz büyüdü. resmen canavara döndü yine birbirimize girdik.
sakin sakin sordum anlatmadı ben bağırdım o bağırdı , kalktı üstüme yürüdü uzatma artık diye!!!!!! uzun süredir bu kadar büyük tartışma olmamıştı aramızda. gözlerim dolu dolu geldim işe. şu anda nefret ediyorum ondan!! nereye gidiyorsa defolsun gitsin!

gizlediği birşey var kesinlikle tavrının sertleşmesinden anlaşılıyo

bu bahsettiklerim polis olmadan önce yalnız. evlendiğimizde yeni polis oldu

Sen ne kadar evlenmeden önce desende bence çok sevimsiz bişey
tabiki sevimsiz iğrenç! mesele dediğin gibi başka kızla konuşması görüşmesi değil sapıkça asılması bir değil iki değil 300e yakın kıza hem de.. ama kendisinin olduğunu kabul etmedi facein(ki buna da inanmadım)

ama şimdiki durum bu değil dediğim gibi. o zaman kk ya üye değildim kimseye de anlatamadım tabi bu kadar ağır sapık imajı çizdiğini. öğrendiğimde sözlenmiştik. ayrılsam mı ayrılmasam mı uzun uzun düşündüm. sonra dedim ki benden önce yazmış kendisi yazmışsa bile. benden önce olduğu için görmezden gelmeye karar verdim.

o ege akdeniz sahil istiyor..

Ne sebeple, bi kere iş yükü az değil sahillerin eşim de polis, ailelerde orda değil anladığım kadarıyla

adam polis değil denizci sanki niye takıldım bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…