- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
ne yazık kiBen şahsen böyle bir tacize benden önce olmuş ne var diyemezdim, ilişki başka bu başka, büyük bir risk almış konu sahibi
bende takıldım ama xperia benden önce olmuş diyo
ya bence de değiştirmez de ne biliyim konu sahibi çokta takılmış gibi görünmedi bana bizim burda birşeyler yazmamız ne ifade eder ona takıldım sadece off bilmiyorum yaOndan önce olması neyi değiştirir ki??
ya bence de değiştirmez de ne biliyim konu sahibi çokta takılmış gibi görünmedi bana bizim burda birşeyler yazmamız ne ifade eder ona takıldım sadece off bilmiyorum ya
Bence de tuhaf birşeyler var. Hayır Samsun güzel bi şehir istememe nedeni ne yani eski kız arkadaş içinse çok saçma eski eskide kalmıştır sonuçta. Belkide sizden sakladığı birseyler var bana öyle gibi geldi yoksa neden istemesin . İnşallah biz yanılıyoruzdur da bu arada benim erkek arkadaşım da polis ve yazı gelmiş artık polisler kendi memleketlernde görev yapabiliyorlar haberiniz var mıydı ?evet kızlar bu ikisi arasında Nasıl bağlantı olabilir ben de şok oldum.
Eşim polis ve tayin için tercih dönemi. İşte tercihleri yaparken şehirlerde uzlaşmaya çalışıyorduk eşimle. Ben hem memleketimize yakın olsun istiyorum, hem Deniz kenarı, hem de büyük şehir. Bu söylediklerimi Karadeniz sahilleri karşılıyor. Eşime de taa 2 senedir Samsun'u çok beğendiğimi falan söylerim. Şimdi yaşadığımız şehire zerre kadar istemeyerek geldim zaten ve gerçekten çok zorlandım avuçiçi kadar yer olduğundan, yapacak hiçbir aktivite olmayışından falan..
Neyse işte eşimle konuşurken birkaç şehir işaretledim, onun çalışma saati kötü, bunun insanı alışık olmadığımız tarz falan , eledi eledi Samsun'a geldi bir bahane bulamadı ama istemiyorum dedi. Ben de baya ısrar ettim çünkü geri kalan şehirler memlekete gerçekten çok çok uzak. ve beğendiğim diğer şehirlere de bir kulp buldu hep. Sonunda sert bir sesle " ya niye ısrar ediyorsun bu kadar, belki benim eski kız arkadaşım oradadır " dedi. Kahkahayı patlattım. Espri sandım yani.
Daha önce kız hakkında neredeyse hiçbişey sormamıştım , kendisi anlattığında "daha önce başımdan nişan gibi birşey geçti " diye sadece neden ayrıldınız dedim "sevmiyordum ayrıldım" dedi. Sevmiyorsan niye nişanlandın falan dedim neyse zör bela nişan değil kendi kendilerine taktıkları bir yüzük olduğunu anladım. İsteme verme falan olmamış. Pastane yüzdüğü diye yıllardır dalgasını geçtiğim şeymiş. Gerçek bir nişan dahi olmadığını anlayınca konuyu kapatmıştım.Başka bişey anlatmana gerek yok olmuş bitmiş dedim.
Ben bu kadar önemsiz görürken eşimin Cidde'n o kız Samsun'da yaşıyor diye Samsun'u istemesini elbette espri sandım. Tekrar konu açıldı işte Samsun'u kaça yazsak dedim. "Offff niye ısrar ediyorsun anlamıyor musun uzatma Samsun işini" dedi! Adam ciddi ciddi istemiyor!"yahu saçmalama kimdir o kız benim hayatımı etkilesin vereceğim tercihe o müdahil olsun, nerden biliyorsun sen hem o kızın hala Samsun'da yaşadığını " dedim. Şimdi de aklınca espri yapıyor geçen ay görüştük hahaha falan diye . Bir iki güldüm ama cidden aklım karıştı şimdi. Ne alaka eski kız arkadaşın yaşadığı şehire gitmemek. Görsek nolcak? Kendine mi güvenmiyor? Görse etkileneceğini falan mı düşünüyor? Hala orda yaşadığını nerden biliyor?
Ben Samsun yazılacak diye rest çekersem yazar, çünkü dediğim gibi buraya zerre istemeyerek onun hatrı için geldim ve 3 senedir bir sonraki tayinde ben nereye istersek Oraya gideceğiz diye bin kere söyledim. Ama kafam karıştı..
adam 300 kıza bel altı msj atmış bide onu bilsenHımmm hem merak hem tedirginlik uyandırdıeşiniz bana güven vermedi ama samsunda diretmemenizi öneririm sonra senin yüzünden demesin ki samsun gelmesi de zor zaten ilk tercihte
Evet zaten geçmişte başkası ile görüşmüş kıskançlığı değil ağır sapık imajı çizmişti ama 3 sene geçti hala o benim face değildi diyorum niye anlamıyorsun diyor konusu açılınca.Alıntıladığım mesaja bir ben mi takıldım
gizlediği birşey var kesinlikle tavrının sertleşmesinden anlaşılıyoEvet zaten geçmişte başkası ile görüşmüş kıskançlığı değil ağır sapık imajı çizmişti ama 3 sene geçti hala o benim face değildi diyorum niye anlamıyorsun diyor konusu açılınca.
Kendi tlfu vermiş kendi iş yerine çağırmış kızları (polis olmadan önceki iş yeri), kendi resmi kendi ismi. Yani onun kendine ait olmadığına çocuk bile inanmaz.
neyse onlar taa evlenmeden önceki konular onlar kapandı ama samsun olayında durum felaket ilerledi. sabah surat yaptım, bana Samsunu açıklamazsan karışmıyorum git tercihlerini kendin kendin git dedim. mesele inanılmaz büyüdü. resmen canavara döndü yinebirbirimize girdik.
sakin sakin sordum anlatmadı ben bağırdım o bağırdı , kalktı üstüme yürüdü uzatma artık diye!!!!!! uzun süredir bu kadar büyük tartışma olmamıştı aramızda. gözlerim dolu dolu geldim işe. şu anda nefret ediyorum ondan!! nereye gidiyorsa defolsun gitsin!
bu bahsettiklerim polis olmadan önce yalnız. evlendiğimizde yeni polis olduÖncesi sonrası mı var adam tacizci, ondan önce yaşanan ilişkileri olsa neyse, adi üstünde ilişki, kız razi erkek razi birlikteler olabilir isterse benden önce 50 ilişkisi olsun eşimin ama, 300 kıza belalti şeyler yazıp yazıp terslenmis kimi tuttururum diye aranmış milleti rahatsız etmiş yahu, bu adam polis, 300 300 300 üç yüz
bu bahsettiklerim polis olmadan önce yalnız. evlendiğimizde yeni polis oldu
tabiki sevimsiz iğrenç! mesele dediğin gibi başka kızla konuşması görüşmesi değil sapıkça asılması bir değil iki değil 300e yakın kıza hem de.. ama kendisinin olduğunu kabul etmedi facein(ki buna da inanmadım)Sen ne kadar evlenmeden önce desende bence çok sevimsiz bişey
tabiki sevimsiz iğrenç! mesele dediğin gibi başka kızla konuşması görüşmesi değil sapıkça asılması bir değil iki değil 300e yakın kıza hem de.. ama kendisinin olduğunu kabul etmedi facein(ki buna da inanmadım)
ama şimdiki durum bu değil dediğim gibi. o zaman kk ya üye değildim kimseye de anlatamadım tabi bu kadar ağır sapık imajı çizdiğini. öğrendiğimde sözlenmiştik. ayrılsam mı ayrılmasam mı uzun uzun düşündüm. sonra dedim ki benden önce yazmış kendisi yazmışsa bile. benden önce olduğu için görmezden gelmeye karar verdim.
o ege akdeniz sahil istiyor..
adam polis değil denizci sanki niye takıldım bende anlamadımtabiki sevimsiz iğrenç! mesele dediğin gibi başka kızla konuşması görüşmesi değil sapıkça asılması bir değil iki değil 300e yakın kıza hem de.. ama kendisinin olduğunu kabul etmedi facein(ki buna da inanmadım)
ama şimdiki durum bu değil dediğim gibi. o zaman kk ya üye değildim kimseye de anlatamadım tabi bu kadar ağır sapık imajı çizdiğini. öğrendiğimde sözlenmiştik. ayrılsam mı ayrılmasam mı uzun uzun düşündüm. sonra dedim ki benden önce yazmış kendisi yazmışsa bile. benden önce olduğu için görmezden gelmeye karar verdim.
o ege akdeniz sahil istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?