Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

Bence kıza biseyler hissediyor olabilir yani ask falan değil ama onunla olsaydı nasıl olurdu hayalini kurmuş ve onu gormeye hazır değil..samsunda oldugunuda kendi sosyal hesabi olmasada biri face girdiğinde adini girse görür bilir budaa onu mera etti gibi hangi şehirde olduğunu merakını giderdi gibi gösterir..eşinizin değil kizin ondan ayrıldığını duusnuyorum eşinizin tavrindan

trabzonu istemiyorsa giresun ordu da olabilir.. gayet güzel şehirler..
konunuza gelince hiçbir anlam çıkaramadım ben fi tarihinde bitmiş bir ilişki için o şehre gitmek istememesinden..
kendine mi güvenmiyor acaba ararım falan diye..

Acaba kiz da mi polis surekli karsilasiriz doiye mki korkuyor?

şimdi şöyle benim eski nişanlım çalıştığım yerin yanındaki kargoyla çalışıyor işi gereği onun da benim de her gün kargo da işim oluyor ve sevgiliyken her gün görüşürdük ayrıldık 9 ay oldu ve o bu arada evlendi
9 aydır bir kere bile kargoya gelmedi yani ben izinliyken geliyormuş ordaki çalışan kız arkadaşım o anlatıyor hala hafta sonları geldiğinde sürekli senin çalıştığın yere doğru bakıyor diye
gelemiyor çünkü cesareti yok evlense bile hala aşık olduğunu hatırlamaktan korkuyor ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

bence çokısrar etme belki kızdan zor kurtuldu ve tekrar musallat olmasından korkuyordur ne biliyorsun ,hem niye aileye yakın diye tutturuyorsunuz ki ne kadar uzak okadar huzurlu olursunuz. inin sahil de bir ile ilçeye orada misgibi yaşayın gitsin ,
bence çokta üsütüne düşme eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürme boşver

Siz eşinize güveniyorsanız Samsun'da ısrarcı olmayın, başka şehirleri tercih edin. Bu defa Samsun'a gelseniz aklınız büsbütün karışacak. Korktuğu,çekindiği bir şeyler olsaydı eşinizin Samsun'u başka nedenlerden elerdi ve ruhunuz duymazdı.

Huzurlu hayatınızı huzursuz etmeye değmez...

Senden önce de olsa ciddi abazaymış, senden önce 10 20 30 ilişkisi olsa neyse onu anlarım, karşılıklı birsey derim de 300 kız ne demek bel altı şeyler yazıp terslenmiş, ilişki değil yani bu taciz etmiş milleti

Ya dünden evliliğinizi anlatınca çok şeker gelmişti acaba nazar mı ettik :)

Görünce moralim bozulacak veya sinirleneceğim bir insanın olduğu şehre gitmek istemezdim hele yerleşmeyi hiç.
Şu da var; Samsun koskoca şehir denk gelme ihtimalide ya aynı meslek olacak yada nerde olduğunu bilecek. Gerçi körün taşı kele denk gelir o da ayrı bir mevzu.

Eşiniz geçmişe sünger çekmiş, eski hesaplar kapanmış, numara değişmiş ve sizle evli .
Bu kadar şeyin üstüne tekrar aynı yere dönmesi sinir bozucu gelebilir.

Kız belki çok yılışıktır ve size takacağını düşünmüş olabilir . Bence sizin üzüleceğinizi ve huzursuz olacağınızı düşünmüştür.

Nedense eşinizi haklı buldum. Belki o kızla gittiği ortamları hatırlayacak. İlla hatırlanması özlediği vs anlamına gelmez ki. Kendi kendine rahatsız hissedebilir. Hiçbirimiz anılarımızı unutmayız. Hatırlasak bile bizim için önemsiz olanlar olabilir. Belki eşin kötü birşey yaşadı, belki aldatıldı... Emin ol kız eşinin umrunda bile değildir, sadece hatırlamak istemediği şeyleri hatırlatacak mekanlar olabilir.

Samsun güzel şehir. Bakarsın ziyarete gelirim Sık olmasada bazen gittiğim bir şehir.

Konuya gelince; erkekleri anlayabilseydim muhakkak bu konu üzerine kitap yazardım.

bahane olabilir mi belkide o samsuna gitmek istemiyodur bin kere dedim dedin ya belki de kendince böyle bi çözüm buldu gitmemek için

ya bence abartmayın.
adam sizin istememeniz gereken şeyi yapmış.
misal siz bunu başka bir şekilde öğrenseydiniz neden samsuna geldik derdiniz?? üstelik siz kendiniz seçtiğiniz halde.
eski konular için huzurunuzu bozmaya gerek yok. zaten pis bir işi var yoğunluk, stres bir de siz üzerine gitmeyin.

bende takıldım ama xperia benden önce olmuş diyo

Öncesi sonrası mı var adam tacizci, ondan önce yaşanan ilişkileri olsa neyse, adi üstünde ilişki, kız razi erkek razi birlikteler olabilir isterse benden önce 50 ilişkisi olsun eşimin ama, 300 kıza belalti şeyler yazıp yazıp terslenmis kimi tuttururum diye aranmış milleti rahatsız etmiş yahu, bu adam polis, 300 300 300 üç yüz

haklısın benim başıma gelse soğukkanlı olamazdım herhalde adam seri sapığa bağlamış bildiğin bide polis ya bu tmm her mesleğin iyisi kötüsü vardır ama bu suyunu çıkarmış ama işte biz burda ne kadar yazarsak yazalım benden önceydi denecek ve konu kapanacak hep öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…