Eşimin Eski Nişanlısı :(

Onu çok sevseydi bırakamazdı şartları zorlayıp onla evlenirdi.Yeterince sevmemiş ki ayrılmışlar.Kıskandığını belli etme,eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.Görümcelerede Gül geç konuyu açarlarsa başka şeylerle ilgilen önemseme ki aman umursamıyor bu konuyu açarak onu kızdıramıyoruz diyip vazgeçsinler anlatmaktan

Benim eşimin eski sevgilisi halasının kızı 5 sene sevgili kalıp ayrılmışlar şuan kızda evli bi çocuğu var eşim kaynanam ben kızın evine gittik seni çok iyi anlıyorum gittiğim zaman biliyordum tabiki ama biraz mecburiyetten gittim malesef ama ikisindende o hissi almadım kapılmadım sadece rahatsızlık duydum orada olmaktan eşi de zaten duymuş galiba biz döndükten sonra kızmış kıza adam haklı yaşanmışlık var sonuçta ister istemez rahatsızlık oluyor eşinin yapmayacagını bilsen bile

Ve bende eşime dedim ne işımız vardı gittik kaldık tamam sen öyle birsey düşünmezsin ama kim olursa olsun rahatsız oluyor adamda rahatsız olup kızmıs sokakta kalalım yine onlara daha gitmeyelim dedim

Haklısınız, üzücü ve rahatsızlık verici bir durum. Ama kimsenin hafızasından geçmişi silemeyiz ki. Yaşananlar kalır bizimle. Lakin eşinizin kalbi sizinle ise, bir önemi olmayacaktır onu görmesinin. İçinizi ferah tutun.

Öncelikle ortalık böyleyken gezmeye giden ex nişanlı için "ay bu aile ne kadar rahat böyle gezmeye gidiyorlar ortalık bu haldeyken" derdim ama benim kvlerde ne işim var işte bunu açıklayamazdım :KK53:

o değil de bir insan neden karantinayı kayınvalideyle bir arada geçirmek ister ki? Çok saçma değil mi?

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Geldi esimin kuzeni olur kendisi😁Bizim aurildi
Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Oldu.Esimin kuzeni olur kendisi😁Biz ayrıldığımız dönem eşim evleneyim artik diye kızın ilgisine cevap vermiş.Sonra yapamamış kizla biz barıştık artik nisanlanacagimiz geceden 1 gun önce son kez yazdı.Ben cvp verdim tabi😏4 sene sonra karşılaştık kizin bana bakışları cok deliciydi.Ben sen şakrak gittim tanistim öptüm çocuğunu sevdim.Gecmis geçmişte kaldı demi?Eşim benimle evli sizde eşinize bu düşüncelerinizden bahsedip aklina bir sey sokmayin

Benim eşimin eski sevgilisi halasının kızı 5 sene sevgili kalıp ayrılmışlar şuan kızda evli bi çocuğu var eşim kaynanam ben kızın evine gittik seni çok iyi anlıyorum gittiğim zaman biliyordum tabiki ama biraz mecburiyetten gittim malesef ama ikisindende o hissi almadım kapılmadım sadece rahatsızlık duydum orada olmaktan eşi de zaten duymuş galiba biz döndükten sonra kızmış kıza adam haklı yaşanmışlık var sonuçta ister istemez rahatsızlık oluyor eşinin yapmayacagını bilsen bile

Ve bende eşime dedim ne işımız vardı gittik kaldık tamam sen öyle birsey düşünmezsin ama kim olursa olsun rahatsız oluyor adamda rahatsız olup kızmıs sokakta kalalım yine onlara daha gitmeyelim dedim
Yalnız senin eş aileside anasının gözüymüş heee :KK70:
Keşke gitmeseydin

Yalnız senin eş aileside anasının gözüymüş heee :KK70:
Keşke gitmeseydin
Ben oturdugum bölgede hastane uyutma uyuşturma yapmadan kürtaj yapıyordu yol bize 3 saat sürüyor diye eve dönemedik malesef kürtaj olmam gerekti bebegimin kalbi durmuştu malesef o gün kürtaj oldum hastanede kalırım sandım fakat yer yok diye gece 3 de taburcu ettiler tek çarem oraya gitmek oldu o kürtaj üzüntüsü agrısı narkoz etkisi benim kafam yerimde degildi zaten bebegin kalbini durdugunu ögrendigimden beri nen ne yaptıgımı bilmiyordum olayın sonrası eve geldiğim zaman idrak ettim naptım diye esimede kızdım konusmadım 😔

Ben oturdugum bölgede hastane uyutma uyuşturma yapmadan kürtaj yapıyordu yol bize 3 saat sürüyor diye eve dönemedik malesef kürtaj olmam gerekti bebegimin kalbi durmuştu malesef o gün kürtaj oldum hastanede kalırım sandım fakat yer yok diye gece 3 de taburcu ettiler tek çarem oraya gitmek oldu o kürtaj üzüntüsü agrısı narkoz etkisi benim kafam yerimde degildi zaten bebegin kalbini durdugunu ögrendigimden beri nen ne yaptıgımı bilmiyordum olayın sonrası eve geldiğim zaman idrak ettim naptım diye esimede kızdım konusmadım 😔
Çok üzüldüm ya ne olursa olsun keşke böyle bir şey yapmasalardı :/

Yaşanmış bitmiş .Yani sana da zor .Ama becerememiş bitirmişler ilişkiyi.Keşke farklı yerlerde otursalardı ama yapacak bişey yok.Eşin evınede baglıymış.Sorun ne ki?Kızı gorunce esınız degısıomu?

Çok üzüldüm ya ne olursa olsun keşke böyle bir şey yapmasalardı :/
Evet ama inanın o durumda ne yaptığımı bilmiyordum ama allah var kız çok cok iyi davrandı gece 3 de corba yaptı acı ekşi yememem icin saolsun . Zaten ben esime dedim ölsemde hastanede yatır oraya götürme bi dakine çünkü hastanemizde bir cok eksik oldugu icin mecbur o ile gidiyoruz büyük sorunlarda

benim nişanlım değildi ama yaklaşık 4.5-5 senelik ilişki yaşadığım insanı az önce bir sosyal medya platformunda gördüm..hatta yaptığı bir yoruma tam cevap yazdim, gönder tuşuna basarken ismini okuyup profil fotosuna bakınca o olduğunu gorup "vay anasını dedim😂 ve mala bak aq gereksiz gereksiz karşıma çıktı, şimdi bide cevap yazıp yuzgoz olacaktım" diye geçirdim içimden ve geçtim... Halbuki önceden adı geçtiğinde kalbim eriyordu😂 fotosunun olduğu hiç bir iletiyi ekran fotosu olarak alıp kaydetmeden gecmiyordum... Ne şiirler ne günlükler yazdim, " sen benim hayatımın aşkısın. Birgün Ayrılsak bile hep en büyük hayranin ben olacağım ve seni hep izleyeceğim (kendisi şarkıcı)"derdim😂 neyse ayrıldık. Ben bir üzül bir kendini yerden yere at(abart abart)... Ayrıldıktan bir yıl sonra eşimle tanıştım 😂 ki tanıştığımız da eşime burcunu sordum. "Yengeç" dedi. Ben de "ühü benim ayrıldığım aşkım da yengec burcuydu, ühü 😢 5 temmuz doğumluydu ühü" dedim. Eşim seksi bir şekilde "benim doğum günüm de 5 temmuz dedi"... Ben şok 😂😂😂 her neyse sgshshsj iyi ki hayatimdan defolup gitmiş 😂 bazen düşünüyorum ama özlediğim yanda hala bir şey hissettiğim için değil. Keşke canım kocişkom(öğkkkk kocişkom dedim böğk) karşıma daha erken ciksaymis diyorum... Ne uzattım ama değil mi? Kısaca geçmişe mazi derler. Karısı sensin. Diğerine karşı hissi bitmiş ki seninle evlenmiş. Hayatında, yanında sen varsın

Babam hala arada eski kayın pederiyle iş yapıyor. Ailecek doğal karsiliyoruz :)
Bence boşuna kuruntu yapıp kendinizi üzmeyin. Tabii ki zamanında sevmiş de nişanlanmis. Nişanlanmak büyük bir olay. Ama daha da büyüğü nişan atma cesareti göstermek
Demek ki gerçekten oluru yoktu ki, gerçekten istemiyorlardi ki Nisan atmışlar.
Bence düşünecek,uzulecek bir konu yok. Kadının nisandan sonra içip dağıtması çok normal çünkü hayal kırıklığina uğramış. Toplum baskısı bir yandan, evlilik için almaya başladığı ceyizlerini başka evlilikte kullanacağını bilmek bile -ne kadar isteyerek ayrılsa da- çoğu kadına acı verir. O yani kocanizi kaybettigi için değil hayalleri yıkıldığı için salmıştır kendini.
Ki geçmiş zaman...
Hiç boşu boşuna üzülüp de canınızı sıkmayın.

Görümce yine yapmış yapacağını... :işsiz: bir çözüm var mesela memlekete gitmeyin. Çok mu şart ? Cümbür cemaat tv karşısına geçip çekirdek çitleyeceksiniz, iki de hava alacaksınız diye bu sıkıntıya değer mi ? Bence değmez. Tatile gidin mesela eşinizle veya olmuyorsa evinizde mis gibi oturun yeter ki kafanız rahat olsun. Yemişim memleketinide, memleketlisinide...

Eşimin büyük aşk yaşadığı dünyalar güzeli sevgilisi bir arka sokağımızda oturuyordu. Bunu bile bile ben orda oturmak istedim. Karşılaşıyoduk elbet ama eşimden yana hiç sıkıntım olmadı, hanımefendi bi kızdı ama olmadı, iyi ki de olmamış yoksa sen olmuycaktın hayatımda demişti. Çünkü ben ayrılık hikayelerine üzülmüştüm, eşim de bana kızmıştı :)) 4 yıl öyle orda yaşadık biz taşınmadan bi 5 6 ay önce de kız evlenip gitti.

Şimdi ben sizin gibi kafamda kurup dursaydım tımarhanelik olurdum diye düşünüyorum. Eşinize de böyle şeyler söyleyip kafasını bulandırmayın. Bitmiş gitmiş sonuçta, emin olun hiçbi anlamı yoktur eşiniz için. Ben kendimden pay biçiyorum da ha mazideki aşk ha ölmüş mezardaki aşk 🤭

hiç bunu sorun etmeyin kendimden pay biçeyim eşimle evlenmeden önce görüştüğüm insan için ölüyordum resmenn ama eşimi tanıdıktan sonra meğer sevgi değil alışkanlıkmış iyi ki eşimle evlendim dedim tam 8 yıl sonra metroda karşılaştık farklı şehirde ve inanın başta şaşırdım ama öyle kafayı çevirdim eşime bir baktım ulan dedim ben ya bu adamla evlenmeseydim şu hayatı onun sesini nefesini yakınınmda hissetmeden tamamlasaydım ne çok anlamsız olurdu herşey dedim. sonra indik durakta. yani geçmiş geçtikten sonra sorun değil ama görümcelerin tavrı mide bulandırıcı ben olsam anlatmazdım

Back
X