- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Halı hareketi öyle derken bunu düşündürecek ne hareketi var mesela?Ben 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalarHalı hareketi öyle derken bunu düşündürecek ne hareketi var mesela?
Ya onuda dusunuyorum.aslinda biz cok zor evlendikyani emın ol halaa eski sevgilisini seviyor olsaydı
seni bir şekilde boşardı ,
kafanı bulandırıp evinin huzurunu kaçırma
Aklimda hep.ayni seyler icim huzursuz acabami dusunuyormu kendine sordum ilk.siralar kendini aldatmis bizmkide birakmisBoşuna vesvese yapmayın. Başkasında gözü, gönlü olan adam ailelere karşı durmaz. İstememişler direnmezdi.
Ya onuda dusunuyorum.aslinda biz cok zor evlendik
Yol Allah a şükür hic bir sey yapmaz oyle."Duydum" demişsiniz. Onu bunun lafına bakıp yuvanızı dağıtacaksanız buyrun adliyeye.
Ablacım başına dert mi arıyorsun?
Ne biliyorsun sen kocanla kavga et ayrıl diye kulağına su kaçırmadıklarını.
Kocan seni aldatmıyorsa, dövmüyorsa, sövmüyorsa bir sorun yoksa aman deyim kendi yuvanı kendın bozma.
Evet onuda düşünüyorum icimi bir kurt kemiriyor öyleBoşuna vesvese yapmayın. Başkasında gözü, gönlü olan adam ailelere karşı durmaz. İstememişler direnmezdi.
Yok yani sorduğumda.hic konusmak istemiyordu huzursuz oluyor gibiydi nerde yasadigini falan daha halen biliyorduDinledigi sarkilara takilmayin
Bende her tarzdan dinlerim
Ne aldatildim nede unutamadigim biri var
Sarkilarin disinda baska biseyini gordunuzmu
Onuda düşünüyorum.ben dile getirdiğimde oda oyle soyluyor ne diye kalacagim yaninda.sevmesem dyryani emın ol halaa eski sevgilisini seviyor olsaydı
seni bir şekilde boşardı ,
kafanı bulandırıp evinin huzurunu kaçırma
12 senedir düşünüyorum ara ara hep aklımda bu12 sene sonra mı böyle düşünüyorsunuz
Evet galiba öyle oldu yoksada kafasina soktum ben onun simdide düşünüyor diye ben kendi kendimi yiyorum12 yıl diyorsunuz yahu. 12 yıl önceki sevgilimi yolda görsem tanımayabilirim.
bence ısıtıp ısıtıp aynı konuyu getirirseniz hiç yoktan adamı onu düşünmeye sevk edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?