Esimin eski sevgilisi

Cok hosuma gitti inanki msjiniz gerçekten değilimidir

12 sene geçmiş..
çok uzun bir zaman..
somut bir olay yaşamadıysanız sadece evham ile eskileri gündeme getirmeyin bence

aynını yazacaktım valla
Onuda gördüm ama hiçbirini kabul etmedi eski sevgilisini kabul etmediği gibi

12 yıl olmuş sanmıyorum şarkılara bakmayın bazı şarkıları severiz illa bir şey yaşamak gerekmez

Başkasını da gördüysen neden hala eski sevgili diyorsun
Ya dogru diyorsun ama ben esimi çözemedim adam beni seve seve aldı ama sanki benle olmaktan mutlu degil kafası baska yerlerde sanırım gelip gidiyor yada ben ona güvenmiyorum öyle oldugunu düşünüyorum

Yine seninki iyi, elinin yanına tanıştıkları tarihi roma rakamıyla dövme yaptırmış kalsaydı...... Napardın.

Yine seninki iyi, elinin yanına tanıştıkları tarihi roma rakamıyla dövme yaptırmış kalsaydı...... Napardın.
Oo daha da kötü olurdu oyle olsa adamin kolu kesecekmisim demekkisendemi öyle dusunuyorsun yoksa

Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Esiniz eski sevgilisinden bir darbe yemis. Unutamamasi sevdiginden cok yasadiklarini hazmedememesindendir. Sizin icin durumunu boyle gormeniz ona daha faydali olacaktir. Seven adam 12 sene 2 cocuktan sonra da gider. Acisi gecmemis yasadiklarinin. Es ailelerinin de agzi hic durmaz, adamin ask hayatini geline anlatmaktan galiba zevk aliyorlar. Ne yapabilirsiniz? Aslinda hic birsey. Ozel bir sey yapmaniz gerekmiyor. Mutlu olun, adami darlamayin, gozlerinizde kiskanclik degil acima ile karisik avutma gorsun. Esiniz de rahatlar o zaman. Butun bunlari duzgun bir adam oldugunu varsayarak yazdim.

Oo daha da kötü olurdu oyle olsa adamin kolu kesecekmisim demekkisendemi öyle dusunuyorsun yoksa

Flörtten öteye geçememiştik, ama bilemiyorum yani.. Onu ne kadar çok sevdiğini düşünür ve kıskandım. Eğer sevgili olsaydık yine biterdi çünküü insanı delirtir kıskanmak.. Kanser hücresi gibi, insanın kanına bir girdimi.. Ama senin durum da kötü he, kızı çok sevmiş belli.

O tarih gecmis, mazi olmus. Tedavulden kalkmis. Bir heves yaptirmis. Pismandir belki gordukce. Bir de sol yuzuk parmaginda takili alyansin icinde bir tarih var. Onemli olan o.

Şeytan seni durtmus arada bana da oluyor.

Ateş olmuyan yerden duman çıkmaz.. Kimsede kendini durup dururken huzursuzlık çıkartmaz... Düşünsene eşinin eski sevgilisi boşanmış çocuklu (eşinle tanıştıkları için boşsnmış) Kadında kendisinden 6 yaş büyük... Herkes karşı bu işe ama kocan herkesi karşısına almış sonra ayrılıyorlar senle tanışıyor evleniyor bu olaylardan sen evlilik den sonra haber oluyor napardın? (böyle Bi durum göxlemliyorumda fikrinizi sormak için yazdım.

Diger mesaji, bu mesajinizi gormeden yazmistim. Kiskanclik insani somuren bir duygu. Bunyede yasamasina izin vermemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…