- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Onuda düşünüyorum.ben dile getirdiğimde oda oyle soyluyor ne diye kalacagim yaninda.sevmesem dyr
Evet galiba öyle oldu yoksada kafasina soktum ben onun simdide düşünüyor diye ben kendi kendimi yiyorum
Öyle bana sıkıntısı olan bir insan degil ama bem onun kafasini yedim kaca sene dahada öyle ama dile getirmiyorum.kendi icimde sureklikadınlar sevmesede çocukları için katlanır
ama erkeklerde o hissiyat yoktur , bir kavgaya bakar
Bende dinliyorum böyle şarkılar hiç böyle sorunum olmamasına rağmen?Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
[/QUOTE
Malesef çoğu erkek bir kadini sever bi sekilde evlenemezler erkek sirf yuva kurmak için baskasi ile evlenir ya görücu usulu yada seviyo(mus) gibi yaparak sonra evlenerek hata yaptiginin farkina varir bir baska kadinla bi sekilde karsilasir sonra aaaa benim bundan onceki yasadigim ask acisida neymis ben bu kadina tutuldum digerini hic sevmemisimki eee bide evde hanim coluk çocuk bekliyo nolacak simdi---- der evdeki ablamiz anlayana kadar bu böyle devam eder böylece evlendikleri kadinlarin cocuklarinij hayati kararir.. suphelen dur artik ömrünce biseylere hayir demesini bilmeli bu erkekler bi kizi seversin aile karsi cikar kadinin arkasinda sevdiginin arkasinda dursana baska canlar niye yakiyosun. Aldatildin terkedildin mi biraksana onu unutana kadar bekle kardesim ne diye hayatina baskalarini yara bandi yapıyorsun. Cok sinirlendim yaaaaaa
Not bende yarabandi olarak kullanildigim için böyle yazdim
vesveseleriniz kuruntularınız boş değil unutmuyorlar Allah belasını versin aynı durum şarkılar vs vs bilmem neler konuşmayın üstüne basmayın başka şeyler eodaklanın Allahından bulsun düşünüyorsa daBen 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
Dinlediği şarkılara, izlediği filmlere bu kadar anlam yüklemeyin bence üzerinden 12 yıl geçmiş az buz bir zaman değil.Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Rahat mı batıyor Allah aşkına.. 12 yıl geçmiş karpuz kapuğunu ortaya saçmaya ne gerek var ki
12 sene cok uzun bir süre degil bunu simdi düsünmek ve dert edinmek icin ? Agrimayan basinizi agritmayin ..Ben 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
Nasıl bi hali hareketi var nasıl vardınız bu kanıyaBen 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
aynını yazacaktım valla12 sene sonra mı böyle düşünüyorsunuz
Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Rahat mı batıyor Allah aşkına.. 12 yıl geçmiş karpuz kapuğunu ortaya saçmaya ne gerek var ki
ya bu beni çok huzursuz ediyorvesveseleriniz kuruntularınız boş değil unutmuyorlar Allah belasını versin aynı durum şarkılar vs vs bilmem neler konuşmayın üstüne basmayın başka şeyler eodaklanın Allahından bulsun düşünüyorsa da
sizde doğrusunuz ama ben evlilik hayatimda kolay şeyler yasamadim tamam ne istersem yaptı elinden geldiği kadar dayagini kötü lafını istemiyorum seni dedigini duymadim tabi aldatması olmadi degil tabi nerdeydin 12 sene o mu kalacak diye dusune bilirsiniz ama arada o kadar benim yanimda yokmuş gibi harektleri varki ben huzursuzum işteunutmasa nolur insan evladıyız dönem dönem geçmişi yad ederiz..sen sadece üzülürsün böyle şeyleri düşünme bazen insanlar geçmişi düşünür hüzünlenir sonra yeniden kendi dünyasına gelir .eşiniz duygusal biriyse belki birşey onu hatırlatıp efkarlandırmıştır bazn hüzünlü müzik dinlemek insana iyi gelir kendini hüzne boğmak istemiş olabilir eğer bir erkk biriyle evlenmek isterse onu kimse durduramaz onunla evlenirdi.siz kendiniz üzmeyin .hepimizin unutmadıgı kişiler olur ama yola yanımızdaki ile devam ederiz.
Ya aslında sadece şarkılar demeyelim de hareketleri yanimda yokmus gibi halleriZaten sarkıların hepsi ayrılık şarkısı yaboş şeyleri kafaya takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?