Esimin eski sevgilisi

kadınlar sevmesede çocukları için katlanır
ama erkeklerde o hissiyat yoktur , bir kavgaya bakar
Öyle bana sıkıntısı olan bir insan degil ama bem onun kafasini yedim kaca sene dahada öyle ama dile getirmiyorum.kendi icimde surekli

Amann kimler kimler unutuluyor be canim.
12 yıl olmus . Bırakacağım diyorsan yapıdan bırak. Ne o öyle ayrılık şarkıları dinleyip uzaklara dalmak. Çok arabesk. Serpil Çakmaklı mi eski sevgili de.

vesveseleriniz kuruntularınız boş değil unutmuyorlar Allah belasını versin aynı durum şarkılar vs vs bilmem neler konuşmayın üstüne basmayın başka şeyler eodaklanın Allahından bulsun düşünüyorsa da

Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Dinlediği şarkılara, izlediği filmlere bu kadar anlam yüklemeyin bence üzerinden 12 yıl geçmiş az buz bir zaman değil.
Size karşı tavrı tutumu nasıl eşinizin?
Sizi sevmese ailesine rağmen evlenmezdi değil mi?

unutmasa nolur insan evladıyız dönem dönem geçmişi yad ederiz..sen sadece üzülürsün böyle şeyleri düşünme bazen insanlar geçmişi düşünür hüzünlenir sonra yeniden kendi dünyasına gelir .eşiniz duygusal biriyse belki birşey onu hatırlatıp efkarlandırmıştır bazn hüzünlü müzik dinlemek insana iyi gelir kendini hüzne boğmak istemiş olabilir eğer bir erkk biriyle evlenmek isterse onu kimse durduramaz onunla evlenirdi.siz kendiniz üzmeyin .hepimizin unutmadıgı kişiler olur ama yola yanımızdaki ile devam ederiz.

yahu evli olunca acıklı şarkılar dinlenmeyecek, velev ki bir yerde çaldı zevk alınmayacak diye bir kanun mu var?
resmen dertsiz başıma nasıl dert alayım diye düşünmüş bunu bulmuşsun

12 sene cok uzun bir süre degil bunu simdi düsünmek ve dert edinmek icin ? Agrimayan basinizi agritmayin ..

Nasıl bi hali hareketi var nasıl vardınız bu kanıya

Bi erkeğin 12 yıl sonra bile hala bi kadını unutamamış ve şarkı dinleyecek kadar aşkını unutmadığına beni kesseniz, çenemi vurdura vurdura merdivenlerden sürükleseniz, giyotinin başında inan deseniz, duvara duvara popomu vursanız inanmam...

Yeni biri içindir o gereksiz duygusallık

Rahat mı batıyor Allah aşkına.. 12 yıl geçmiş karpuz kapuğunu ortaya saçmaya ne gerek var ki
ya bu beni çok huzursuz ediyor
sizde doğrusunuz ama ben evlilik hayatimda kolay şeyler yasamadim tamam ne istersem yaptı elinden geldiği kadar dayagini kötü lafını istemiyorum seni dedigini duymadim tabi aldatması olmadi degil tabi nerdeydin 12 sene o mu kalacak diye dusune bilirsiniz ama arada o kadar benim yanimda yokmuş gibi harektleri varki ben huzursuzum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…