Eşimin eski sevgilisi

Önce eşinizin ağzına sonra o...o nu ağzına bişey edin işte ahlaksizlar

Eşime dedim madem öyle beni niye çağırmadı kahveye ki o bile doğru değil. Çekinmiştir diyor senden
yok artık bır sız eksıktınız zaten saka mı yapıyorsunuz bunları konusmanız bıle ılgınc geldı bana
sız aynısını yapsaydınız esınız sıze sorar mıydı sız boyle cevap verseydınız ne derdı
bırde dalga gecmıs
Kendisine soruyorum . Eski sevgiliyle evli bir adam oturup ne konuşur ortak ne noktanız olabilir .. benimle dalga geçiyor . Beni ayartmaya çağırmıştır diyor . Yani kızlar ben kötü niyetliyim
hah olması gereken bu cunku kabul edılecek bırsey degıl

Yakar yıkar .. boşanmaya kadar gider belki
yav he he 13 sene sonra ılk kez yazdıysa kaza gecırdıgını nerden bılıyor depremde ılk aklına kocanız mı gelmıs bak sen su ıse cocugunun babası gelmemıste eskı sevgılısı gelıyor he
deprem bahane tabıkı

tamam iste ciddi bir tavir sergilemeniz gerek. sizi kaybetmekten korkmali. iyice haslamalisiniz. ustunu orter affeder gecerseniz devami gelir bu isin.
kocası konu sahıbını kaybetmekten korkacak gıbı mı duruyor sızce
kaybetmeye korksa eskı sevgılısıyle gorusup flortlesmezdı zaten
konu sahıbı tavsıyedekı gıbı blof yapmayın ıyıce haslamak azarlamak kadar basıt degıl konu cunku sonunda affetmek olunca ıstedıgınız kadar surundurmus sayın kendınızı bos sonucta bunu yemıs yutmus kabul etmıs olursunuz yıne yapar ve yıne bahanesı hazır olur rest cekmedıgınız ıcın ıkıncıyı daha kolay yapar adam sızı zaten gozden cıkarmıs olmalı boyle gırısımlerde bulunup macera aradıgına ustelık bırde dalga gectıgıne gore

benim tavsiyeme blof deyip ayni seyi kendiniz tavsiye ediyorsunuz. ne kafasi bu kafa? ben blof yapsin demiyorum.

evet ulasamayacagi cigere uzanip evliligini zedeleyen ama karisindan ayrilmak istemeyen tonla adam var.

Bu tarz bir yazışmanın altında nasıl iyi niyet aranabilirki? Eşinizin aklı hala eski sevgilide, resmen birbirlerine kur yapıyorlar. Zaten size en başta yolunu yapmış ihtiyacı olsa giderim diyerek.

Kendisine soruyorum . Eski sevgiliyle evli bir adam oturup ne konuşur ortak ne noktanız olabilir .. benimle dalga geçiyor . Beni ayartmaya çağırmıştır diyor . Yani kızlar ben kötü niyetliyim
Suçunu bastırmak ve kötü niyetli olduğunu düşünmen için seni yönlendiriyor.

Esinizin kaza yaptigindan falan haberi varsa bunlar bayagi bayagi gorusuyorlar. Kadinin yanina gitmeyi planliyorsa bu iliski kafada bitmemis ikisi icin de. Esiniz abarttiginizi soyleyerek uste cikmaya calissa da bu durum normal degil. Siz eski sevgililerinizle yazissaniz esinizin tepkisi ne olurdu?
Kafasi baska birinde olan adami ben yanimda istemezdim. Bence esiniz kendini kandirmasin, eski sevgili eskide kalmamis.

Kesinlikle çok yanlıs eski sevgiliden arkadas olmaz. Oo ne güzel öpüşüyorduk ddiyemı muhabbet edecekler Allah aşkına. Çok yanlıs dusunuyorum bilmiyorum belki ben kıskanc oldugumdan böyle dusunuyorumdur. Ama bence yanlıs. Kibarca uyarın evliliğinize zarar verdiğini konusmasını istemediğinizi sakince dile getirin. Umarım çözersiniz probleminizi

benim tavsiyeme blof deyip ayni seyi kendiniz tavsiye ediyorsunuz. ne kafasi bu kafa? ben blof yapsin demiyorum.

evet ulasamayacagi cigere uzanip evliligini zedeleyen ama karisindan ayrilmak istemeyen tonla adam var.
ben tavsıye vermedım kı ?
affetmeyın dedım dırekt
sız ıyıce haşlayın dedınız :)
haşlamakla cozum olsa ıkısını de kızdırıp kızdırıp pısırırdık sorun cozulurdu
bazı seylerın affı yok ihanet gıbı ıyıce haşla once demek sonunda barısırsınız burnundan getırde demek e barısacaksa affedecekse burnundan getırmeye gerek yok adam o kısıma razı gelır zaten yeterkı sussun dıye
sevgılısı olup karısından ayrılmak ıstemeyen de temızlıgı yapan yemegı yapan kadın var halı hazırdakı duzenı bozmayayım dıyen erkek
karısını kaybetmekten korktugu ıcın degıl yanı
korkan zaten aldatmaz

Eşinizin eski sevgilisiyle konuşması, ona dair anıları saklaması bile saç-ma-lık. Direkt duygusal olarak aldatılıyorsunuz. Çift taraflı kur var burada yahu.
Kendinize saygınız varsa, yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Altı sene önce eskiye gömülmeyen konuların bir daha unutulmasını beklemeyin.

affetmeyin diyorsunuz bosan demek yani?

konu sahibi bosanmayacak bu cok net. ayrica haslayin derken oturun cocuk gibi azarlayin sonra opusun barisin demiyorum. haslamakla ilgili kavramlarimiz farkli demek ki.. ciddi bir sekilde bu aldatmadir kabul edemem.. ayriliyorum.. aklindaysa o kadinla sen de rahat rahat gorussun desin bakalim.. tamam seni kaybetmekten korkmuyorum ayrilalim derse adam ayrila gider is. hayir ayrilmam derse yaptirimlar getirir. sifreleri kaldirir, sosyal medyayi sildirir, kontrol eder.. ha yapan bu durumda da yapar da..

karsısında gevrek gevrek benı ayartmaya geldı dıye dalga gecen adam var
bu adamın senı kaybetmek ıstemıyorum demesıne ınanılır mı ?
agzının ıcı masal anlatır gıbı yalan kaynıyor kadını cıddıye almıyor deger vermıyor
ınsan yerıne koyup karsısına alıp konustuguna degmez konu sahıbının boyle bırseyı kabul edebılecegıne ınanmak ıstemem konuları da ben olsam napardım dıye okuyorum bazı konularda cok netımdır ıhanet ve sıddet hıc bır turlusu bana gore asla kabul edılemez kangren parmak gıbı kesın ve keskın tavırla kesılmelıdır baska cozum yok

ne sıfre kaldırması ne sosyal medya kaldırması cozum olmaz
adam ıkıncı telefon kullanır ıs yerınde bırakır hatta bu belkı adamın sevgılısıyle bagını daha da guclendırır dedıgınız gıbı yapan her turlu yapar o guven kırıldı bı kere asla artık duzelmez

Bence kesinlikle eşinizin telefonunun sifresini saklamasını kabul etmeyin.
Sifre vermiyorsa sakladıgı bir seyler vardır eminim ki.
Ya sifre ya ben deyin secimini yapsın.Boyle bir insana resti cekmeden hicbir sey anlamaz.gerekirse ayrı yaşayın.kimse vazgecilmez degil.

Kadın eger evlıyse yaptıgı iğrenç .Eşinizinde cevap vermesı ıgrenc.Hiç bartöıosunuz.Ben olsam kadını arardım.Evet esım sıze cevap vermıs ama neden kocamla kahve ıcmek ıstedınız?Buna elitlık dıosabız ben elıt deılım derdım.Eşinin haberı varmı bunlardan derdım.Eşiminde bır guzel burnundan fıtıl fıtıl getırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…