Eşimin eski sevgilisi

Ne yapmayı planlıyorsunuz??
 
Adamdaki rahatlığa bak hele
 
Neden o tel şifresi için onun beynini yemiyorsunuz şu an. Eşinizin üstünde bu kadar mı etkisizsiniz, bu kadar mı yaptırımınız yok?
 
Bu olaydan sonrası sizin bilmediğiniz bir şifre olmaması lazım artık o telefonda.
 

Vay be 13 yil sonra halen ayni numarami? Nerden biliyor o bölgede yaşadigini? Yalan! Onu gectim, kadinla resmen flört ediyor, iltifatlar havada ucuyor.

Bu bagirip cagirilcak bir olay degil. Bosanmazsan adam tekrar bulusur o kadinla. 13 yilda unutmamis adam, 43 yildada unutmaz. Bagirip, bisey yapmayarak havlayan köpek misali olur.
 
Yanıma geldi pişkin pişkin gelme dedim sakın : çünkü yapacağı hiçbir açıklama o mesajları anlatamaz . Bilemiyorum şaşırdım kaldım boşanmak da geçiyor şuanki ruh halimle
Bence artık şifre ortak olmalı yoksa ne canını acitirsa onunla tehdit et burcu n?
 
Telefon şifresi devlet sırrımıymış ki
 

Eşimin de eski sevgililerinden biriyle iletişimi vardı, esasında ben çok problem etmem böyle şeyleri aradan yıllar geçmiş farklı şehirlerdeler, bizim iki çocuğumuz var falan filan fakat karantina döneminde kadın bayağı bayağı eşime sardı, zamansız çok fazla aramaya başladı. Muhtemelen tüm gün evde olduğu için (kadın avukat ve adliyeler kapalıydı sanırım o zaman) biraz can sıkıntısından biraz boşluktan bilmiyorum artık. Belki de romantik ilişki aradı Allah bilir gerçek niyetini. Günlük paylaşım gibi birşeyler yazıyordu artık. Eşim madem rahatsız oldun benim için çok önemli değil dedi en son Nisan ayındaki mesajlarına aramalarına dönmeyince konu kendiliğinden kapandı. Kadın mesajı aldı sanırım sonrasında aramadı yazmadı.

Konu dediği gibi önemsizse ama seni bu kadar rahatsız ediyorsa o zaman evliliğini düşünerek iletişime son vermesi lazım sanki o herşeye rağmen görüşmek istiyor ve bunun için seni üzüyor gibi geldi.Bozulmakta haklısın.
 
Ben hazmedemezdim muhtemelen bu sohbeti..
 
eşiniz sanki tesadüfen sokakta karşılaşmış da muhabbet etmişler gibi bir noktaya indirmeye çalışıyor olayı. bence bu da içten içe bir yönelimde olduğunun kanıtı.
bir de hadi duydu aradı, ki bu da çok anlamsız, neden üzerine mesajlaşma.
belli ki birbirlerini yoklamışlar ve ikisi de yeşil ışığı almış.
 
Kırmızı çizgi benim için eski sevgili muhabbetine kılım yani normal arkadaşı değil ki? Nasıl normal göreyim
 
Ben böyle pişkin kocayı var ya fukara sümüğü gibi kafasını duvara yapıştırır kıvılcımı bırak ateş çıkartırım. Ben olsam ne olacak ayartmaya çalışıyor dediğinde sende ayartılmaya meraklıymışsın der donuna kadar alır ortada dımdızlak bırakırdım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…