Ne yapmayı planlıyorsunuz??Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
Adamdaki rahatlığa bak heleAynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
Neden o tel şifresi için onun beynini yemiyorsunuz şu an. Eşinizin üstünde bu kadar mı etkisizsiniz, bu kadar mı yaptırımınız yok?Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
Bu olaydan sonrası sizin bilmediğiniz bir şifre olmaması lazım artık o telefonda.Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
Yanıma geldi pişkin pişkin gelme dedim sakın : çünkü yapacağı hiçbir açıklama o mesajları anlatamaz . Bilemiyorum şaşırdım kaldım boşanmak da geçiyor şuanki ruh halimleNe yapmayı planlıyorsunuz??
Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilk
Bence artık şifre ortak olmalı yoksa ne canını acitirsa onunla tehdit etYanıma geldi pişkin pişkin gelme dedim sakın : çünkü yapacağı hiçbir açıklama o mesajları anlatamaz . Bilemiyorum şaşırdım kaldım boşanmak da geçiyor şuanki ruh halimle
BalıkBence artık şifre ortak olmalı yoksa ne canını acitirsa onunla tehdit etburcu n?
Benim burcum balık onun Başak
Alik işte sinir oldum bu adama yahuBenim burcum balık onun Başak
Telefon şifresi devlet sırrımıymış kiAynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
iyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Kırmızı çizgi benim içinEşimin de eski sevgililerinden biriyle iletişimi vardı, esasında ben çok problem etmem böyle şeyleri aradan yıllar geçmiş farklı şehirlerdeler, bizim iki çocuğumuz var falan filan fakat karantina döneminde kadın bayağı bayağı eşime sardı, zamansız çok fazla aramaya başladı. Muhtemelen tüm gün evde olduğu için (kadın avukat ve adliyeler kapalıydı sanırım o zaman) biraz can sıkıntısından biraz boşluktan bilmiyorum artık. Belki de romantik ilişki aradı Allah bilir gerçek niyetini. Günlük paylaşım gibi birşeyler yazıyordu artık. Eşim madem rahatsız oldun benim için çok önemli değil dedi en son Nisan ayındaki mesajlarına aramalarına dönmeyince konu kendiliğinden kapandı. Kadın mesajı aldı sanırım sonrasında aramadı yazmadı.
Konu dediği gibi önemsizse ama seni bu kadar rahatsız ediyorsa o zaman evliliğini düşünerek iletişime son vermesi lazım sanki o herşeye rağmen görüşmek istiyor ve bunun için seni üzüyor gibi geldi.Bozulmakta haklısın.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Burcu ne alaka?Bence artık şifre ortak olmalı yoksa ne canını acitirsa onunla tehdit etburcu n?
Size ne acaba? Size ne? Yaşadığım kafa beni bağlar.Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Burcu ne alaka?
Kadının konusu güme gitmesin diye birşey yazmıyorum.Size ne acaba? Size ne? Yaşadığım kafa beni bağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?