Eşimin eski sevgilisi

Kırmızı çizgi benim için eski sevgili muhabbetine kılım yani normal arkadaşı değil ki? Nasıl normal göreyim

Belki eşim saklamadığı için rahatsız olmadım, bahsetmişti hep x aradı x yazdı ama o zamanlar ayda iki ayda birdi ,bi kez bizim yaşadığımız yerde bi duruşması varmış onun için gelecekti bilmem ne o zamanlar ilgilenmemiştim. Fakat sonradan baktım çok arayıp soruyor bende ne gerek var dedim biçok kadın gibi

Eski sevgili en sevmediğim

Benimde böyle tatsız bir anım var.

Eskiyse eskide kalsınlar bir zahmet.

Madem art niyet yokmuş konusmalarında, birlikte istanbula gidin, size de kahve ısmarlasın. Oturup konuşun amacı neymiş, neden mesaj atıyormuş surekli. Esiniz nasıl yani derse, hani art niyet yoktu konuşmalarınızda dersiniz

Eski sevgili evlenince kıymete biniyor bazılarında galiba. Ölsün yaşamasın mı istiyorlar kendilerinden sonra ne?

Kadın hissediyor bana göre durumun tatsız bi hal alıp almadığını. Ben mevzunun renginin değiştiğini hissetmiştim. Karantina dönemindeki can sıkıntısına meze edecekti benim kocayı

Anlatırsan dinleriz kuzucum

Allah sabır versin bacım sana ben senin yerinde olsam çoktan kapının önüne koymuştum bu adamı 1değil 2 değil kaç kere adam hata yapmış

Bacım sen deli misin ? Şifresini eşşek gibi vericek yok öyle bir şey eşler birbirinden şifre gizleme gibi bir lüksleri yok. Evlilik kurumuna aykırı hayır ben ki evlilikte bireysel sınırları aşmayın derim ama telefon şifrelerini eşler bilmiyorsa orda dururum öyle bir lüksü yok. Bu tarz şeyler boşanma sebebi evlilikte eşlerde gizlilik olamaz

Son düzenleme:
Yuh artık..yani ona bunu deseydiniz.ne demek ya eski sevgili kahve içmeler başbaşa hemde.
Eşinizi çok ama çok sert bir şekilde uyarıp böyle birşey olursa terk edeceğinizi söylerseniz ciddiye alır Her halde..yani başka çare de yok sanki

Eski sevgili evlenince kıymete biniyor bazılarında galiba. Ölsün yaşamasın mı istiyorlar kendilerinden sonra ne?
Bilmiyorum katip nedir dertleri.

Arkadaş olarak görüşmek falan da beni aşan şeyler açıkçası.

Bir yerde tesadüfen denk gelirsin o anlık bir konuşma olur ama özellikle niye ararsın, iletişim kurmaya çalışırsın yıllar önce ayrıldığın insanla? Nitekim niyetinin iyi olmadığını görmüş olduk bizde.

Hiç yazıp sinirlerimi bozmak istemiyorum Burcak

Benim kocayı da meze yapmak istediler de önce kendi sonra ben mani oldum geçti gitti neyse ki.

eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez .
Ya ben bunu anlamiyorum bir insan telefonunun şifresini nasil eşine söylemez. En yakin 2 arkadaşım bile benim sifremi bilir ya..
Baya flörtleşmişler, üzgünüm. Her gün kk ya girmemle üzülmem artıyor (

Benimkinin bi sürü eski sevgilisi olmuş, hayret kimse hortlamadı 9 yıldır. Biri hortlasa da mahalle şenlense.

Kizlar felaketi firsata cevirin bunu her olayda hayat mottosu yapabilirsiniz :) yani ben olsam madem alageyikler gibi oturmamizi istiyor der gider eski bi sevgilimle görüşürdum gerci o kadar vizyonsuz değilim yeni birini bulur adet yerin bulsun diye eski sevgilim derdim. Sen de yap gitsin. Bağırmaktan anlamaz yorma kendini.

Adam bariz yalan söylüyor. Yıllardır aramayan kadın şimdi neden arasın durduk yere. Büyük ihtimalle arasıra hep iletişimleri vardı ama siz yeni denk geldiniz. Evli bir insanın eşinin bilmediği bir telefon şifresi olamaz bana göre. Evet herkesin özel hayatı var ancak o telefonların şifresi bilinir, açıp bakmazsın belki ama o şifreyi bilirsin. Eşinizin size şifresini söylememesi bile başından beri bir haltlar karıştırdığını düşündürttü bana.

Laftan anlamıyorsa bir süre mesafeli durup gözlemleyin. Bende şifre koyuyorum ve benim de arkadaş kalabilecekken sana saygısızlık olmasın diye konuşmadığım sevgililerim vardı ,madem görüşmek normal bende bir tanesine kahve ısmarlayayım diyin eşinize. Ama tartışmadan sakince söyleyin, bir kurt düşsün içine. Telefon şifrenizi de değişip sürekli elinizde telefonla dolaşın bakalım ne yapacak. Karaktersiz adam elin kadını için kendi eşini huzursuz ediyor. Böyleleri evlenmese de eski sevgilileriyle bir ömür mutsuz beter yaşasalar.

Pardon da kadın evli olduğunu bile bile nasıl istediği gibi davranabiliyor mantıklı mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…