Kırmızı çizgi benim içineski sevgili muhabbetine kılım yani normal arkadaşı değil ki? Nasıl normal göreyim
Eski sevgili en sevmediğimBelki eşim saklamadığı için rahatsız olmadım, bahsetmişti hep x aradı x yazdı ama o zamanlar ayda iki ayda birdi ,bi kez bizim yaşadığımız yerde bi duruşması varmış onun için gelecekti bilmem ne o zamanlar ilgilenmemiştim. Fakat sonradan baktım çok arayıp soruyor bende ne gerek var dedim biçok insan gibi
Eski sevgili evlenince kıymete biniyor bazılarında galiba. Ölsün yaşamasın mı istiyorlar kendilerinden sonra ne?Eski sevgili en sevmediğim
Benimde böyle tatsız bir anım var.
Eskiyse eskide kalsınlar bir zahmet.
Eski sevgili en sevmediğim
Benimde böyle tatsız bir anım var.
Eskiyse eskide kalsınlar bir zahmet.
Allah sabır versin bacım sana ben senin yerinde olsam çoktan kapının önüne koymuştum bu adamı 1değil 2 değil kaç kere adam hata yapmışiyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Bacım sen deli misin ? Şifresini eşşek gibi vericek yok öyle bir şey eşler birbirinden şifre gizleme gibi bir lüksleri yok. Evlilik kurumuna aykırıAynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
Bilmiyorum katip nedir dertleri.Eski sevgili evlenince kıymete biniyor bazılarında galiba. Ölsün yaşamasın mı istiyorlar kendilerinden sonra ne?
Hiç yazıp sinirlerimi bozmak istemiyorum BurcakKadın hissediyor bana göre durumun tatsız bi hal alıp almadığını. Ben mevzunun renginin değiştiğini hissetmiştim. Karantina dönemindeki can sıkıntısına meze edecekti benim kocayı
Anlatırsan dinleriz kuzucum
Ya ben bunu anlamiyorum bir insan telefonunun şifresini nasil eşine söylemez. En yakin 2 arkadaşım bile benim sifremi bilir ya..eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez .
Baya flörtleşmişler, üzgünüm. Her gün kk ya girmemle üzülmem artıyor.bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Benimkinin bi sürü eski sevgilisi olmuş, hayret kimse hortlamadı 9 yıldır. Biri hortlasa da mahalle şenlense.Bilmiyorum katip nedir dertleri.
Arkadaş olarak görüşmek falan da beni aşan şeyler açıkçası.
Bir yerde tesadüfen denk gelirsin o anlık bir konuşma olur ama özellikle niye ararsın, iletişim kurmaya çalışırsın yıllar önce ayrıldığın insanla? Nitekim niyetinin iyi olmadığını görmüş olduk bizde.
Hiç yazıp sinirlerimi bozmak istemiyorum Burcak
Benim kocayı da meze yapmak istediler de önce kendi sonra ben mani oldumgeçti gitti neyse ki.
Yakarım bu gezegeni bendeBenimkinin bi sürü eski sevgilisi olmuş, hayret kimse hortlamadı 9 yıldır. Biri hortlasa da mahalle şenlense.
Akıllari varsa hortlamazlarBenimkinin bi sürü eski sevgilisi olmuş, hayret kimse hortlamadı 9 yıldır. Biri hortlasa da mahalle şenlense.
Bi tane alacam ya. Mora boyayacam onu.Akıllari varsa hortlamazlar
Beyzbol sopasıyla karşılarsin onları artık
Pardon da kadın evli olduğunu bile bile nasıl istediği gibi davranabiliyor mantıklı mı buKadin istedigi gibi davranir cunku herkes kendinden sorumlu. Size iyi gunde kotu gunde diye soz veren esiniz. Kadin yazdi cagirdi diye cevap vermesi buyuk hata. Hos evlenmeden once de bunun sinyalini size vermis. Zor durumda kalsa arasa vs.diyerek bu yolu zaten onceden yapmus. Esiniz abarttiginizi dusunuyor cunku kendini temize cikarma derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?