Eşimin eski sevgilisi

okadar haklısın ki ....o kadininda saçını başını yolmak lazım kahve ismarlayacakmis resmen eşine yürümüş canım kadını ara bence bu nedemek oluyor de sert bı şekilde
Eşime dedim madem öyle beni niye çağırmadı kahveye ki o bile doğru değil. Çekinmiştir diyor senden

Eşime dedim madem öyle beni niye çağırmadı kahveye ki o bile doğru değil. Çekinmiştir diyor senden
Off kusura bakma ama eşin tam dayaklık. Pişkin herif! Evli adamı tek başına görüşmeye çağırırken çekinmeyen kadın, karısını çağırırken çekiniyor. Kocan hiç mi utanmıyor bu saçma cümleleri kurarken

ayh ne saçma ilişkiler yaa lütfen eşiniz toparlansin kendine gelsin ...nedir bu ya kahve içmek essen cekinip cagarmamak bitek adamı cagarmak ..nedir ya ayh çok sinirlendim:dd

Sen önce o şifreyi kaldırt bahanesini bulmuşken yoksa sen de şifre koyarsın
Sonra bende arıyayım mı diye ince ince sor gözünde bi canlandırsın bakalım hoşuna gidecek mi

Konu sahibi durumuna çok üzüldüm esin senden hiç çekinmeyen seni yok sayan terbiyesiz ahlaksiz biri üzgünüm...Sifresini bilmediğin gibi resmen seninle dalga geçiyor yok konu olsun diye sordum yok senden cekinmistir o yüzden seni cagirmamistir....Bu ne cüret bu ne utanmazlik yahu...Allah sana sabır versin

o zaman ben de tüm eski sevgililerime yazıyorum normal bir olaysa, iyi insanlardı bir kahve içicem diyin, sen onu engellemediğin sürece gevşek gevşek davrandıgın sürece bana da karısamazsın diyin. telefonuna bi daha şifre koyma diyin. koyarsan aynısını yapmaktan çekinmem diyin bakalım ne diyecek :).

Şifresini hala bilmiyor musunuz?
Bilmiyorum demezsiniz inşallah.

Eşinize aynı şeyi yapacağınızı söyleyin. Gidip eski erkek arkadaşınıza bir mesaj atıp kahveye davet edeceğinizi söyleyin. Sakınca görmüyorsa boşarsınız.
Yok müsaade etmiyorsa bir cinnet geçirip ortalığı ayağa kaldırır sonra gidişata bakarsınız.
Terbiyesizler... Eşiniz de, kadın da...

Ben bu k.k okuduğum kocalardan yıldım. nasıl rahatlar ya.gayet haklisiniz ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim...

Tüm konuşmaların ekran görüntüsünü alın ve karşıdaki o.. Kadının kocasına yollayın sonrada evinizdeki o ş.. Adamı boşayın sonrada oturun cümbüşü seyredin ben olsam bunu yapardım kocasını aldattığı için çocuğunun velayetini de alamaz o o.. Kadın eşime de çocuğum varsa göstermezdim

Esiniz sizi ve tepkilerinizi hic ciddiye almiyor farkindasiniz dimi. Yasadiginiz seyden daha kotu olan birsey varsa o da bu bence.
Duruma agirliginizi koyamayacaksiniz oyle gorunuyor.

Kesinlikle abartmıyorsun uz benim de çok ciddi bir ilişkim oldu ayrılmak zorunda kaldık ben çok sonra ben eşimle o da başka biriyle evlendi. Ben evlendiğim de bana yazmıştı bir kere iyimisin sana iyi davranıyor mu falan diye iyim merak etme yazmıştım. Öyle kısa bir konusma geçmişti ama benim durumum seninkini en bir tık farklı ben eşime söylemiştim ki keza eşim evlenmeden öncede biliyordu ama o evlendikten sonra helak lik isteyip bir daha asla yazmadı. Şimdi kaza geçirmiş yazmış merak etmiş der susam ama kahve içmeye çağırmak biraz geniş bir meshep olmuş o olmaz yani eşinize bunu doğru yolla anlatın kendinizi örnek verin yiyip bitirmenize gerek yok kendinizi ha kadın dediginiz gibi boşanmışsa ve eşiniz de hala onu çok seviyorsa ve gitmeye megilli bir adamsa bu sizin değil onun suçu çünkü ilk başta size gelirken o kadar şevmiyormus demektir. Üzülmeyin konuşmayı deneyin

ıkısı ayrı ayrı yuva kurduktan sonra mı akılları baslarına gelmıs bır anda ıyı anlasır olmuslar

esınız resmen onceden yerını yapmıs yardım ısterse ulasırım yaparım dıye yakalandıklarında sıze dıyecek kı daha once demıstım senden saklamadım yaardım ıstedı o yuzden konustuk demek ıcın
allahın cezaları
ben olsam ekran goruntulerını alır kadının kocasına yollarım
esımı de bosarım
cunku aldatıyor
sız eskı sevgılınızle boyle konussanuz esınız ne yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…