ESIMIN ESKI SEVGILISI://

Kıza niye saydırdın ,kızla ne alakası var?
Bu kısmı bende cok merak ettim. Eşine diyemediklerini ona demiş olsa gerek. Ayıp yahu evli barklisiniz. Gecmis gecmiste kalmis. Kadin kocani ayartsa anlicamda, birsey yapmamisken ona saymakta neyin nesi? Allahtan kadin olgunmusta cvp vermemis..

KK yeni bir elifff'e hazır değil henüz...
Kocanın özel hayatına izinsiz dalma, hırsız mısın sen?

izinsiz daldığım yok benm kendi adıma face yok vardi ama bana seninkini kapat arada benimkine girersin kendi adina olmasan istemiyorm dedi yani izinsiz girme fln yok

bence eşiniz merak edip bakmış sonrada nasıl kıvırsam diye ilk aklına gelenleri sıralamış.

adamın eski sevgilisi adama mesaj atmış
eşinin gercekten red edıcı mesajını gördü isen cok takılma
evet engellemesı daha uygun olurdu ama belkı de akıl edemedı o anda

arama yerinde o kızın ismini arattıgı için cıkmıstır ama benım asıl aklıma takılan sey su oldu
kızın profiline girince sadece eşinizin eskıden ona yolladıgı sarkı mı herkese acık olarak duruyor profilde

eski kız evli ise eşi bunu gormedı mı ?

kız bence eşinize yem atmış , yoklamış,
siz oltaya gelmeyın , eşinizin yanında kedi gbi masum olun , siz masum olursanız o daha cok uzulecektır sizi üzdüğü için , ama siz bagırıp cagırıp eşinizin üzerine giderseniz kendini daha da bastırmaya calısır

ağlamayı bırakın , toplanın .
burda hata kızın hatası keske kıza da mesajlar yazmasaydınız ama olan olmuş
bu kızın konusunu da birdaha açmayın eşinizin aklına iyıce sokmus olursunuz
ama uzaktan da bakın gözlemleyın eşinizi

herkese acık olarak birtek o görünüyor ve kızda sadece 16 kişi ekli

herkese acık olarak birtek o görünüyor ve kızda sadece 16 kişi ekli

kız bilerek açık bırakmıs işte
bak sen bana bu sarkıyı yollamıstın bızım guzel gunlerımız olmustu derdınde
kıza sakın bırdaha bırsey yazmayın
eşiniz sizi sevmese sizle evlenır mıydı hiç.

kızın konusunu da kapatın belli ki kız mutsuz ve hala arayısta
sizin mutlu olmanızı hazmedememıs belki de

yorumlarınız ıcn cok tşk ederm

Eşin ulaşamadığı için ara ara hatırlayıp bakıyo bence
Çoook eksi bi istek olsa unuturdu bile, atmıştım ha yeni değil vallahi tillahiler bana inandırıcı gelmedi

Ben şunu anlayamadım kızın feysinde profil sayfasında esinizin yıllar önce paylaştığı bir şarkı ve bir not var. Kendi eşi de görebilir acaba kendi eşinden de mi çekinmiyor bu kadın ?

Demekki evlendikten sonra arkadaşlık isteği gönderdi. Çünkü kız evlilik için tebrik ettiğinde illa isteği görüp iptal eder yada kabul ederdi. Ayriyetten esin merak edip kızı takip ediyor. İnsan midesi bulandı kişiyi takip etmez istek göndermez belliki eski aşkıni merak ediyor hala. Boşa kıza hakaret etme

Ben şunu anlayamadım kızın feysinde profil sayfasında esinizin yıllar önce paylaştığı bir şarkı ve bir not var. Kendi eşi de görebilir acaba kendi eşinden de mi çekinmiyor bu kadın ?

anlaşılan cekinmiyor veya cok geniş bir kocası var

acaba unutamadi mi diye kiza agzima geleni saydim .

kıza neler söyledin? ne gibi şeyler yani? şikayet edebilir çünkü seni. ayrıca bence en önce eşine kızmalısın midesi bulanan insan girip de faceine bakmaz merak etmez arkadaşlık isteği de yollamaz. hadi çok önce istek attı diyelim ki hiç inanmıyorum ama öyle olsa bile senle evlendikten sonra isteği iptal edebilirdi. en azından kız reddeder ya da kabul ederdi.

sanki kızdan çok suçun büyüğü kocanda gibi. alttan alma kapama konuyu laf salatası yaparak bu kadar kolay sıyrılamasın!

ayrıca madem kız tebrik mesajı atmış, bu da ağzının payını vermiş nerde mesajlar okutsun?

ah pardon silmiştir dimiiii...

Bence büyütecek bişey yok. Ben de eşinin yakalandığı gibi yakalanmıştım eski sevgilimin profiline bakıp yaa aşk özlem vs değil sadece can sıkıntısı o ne yapmış bu ne yapmış arada bakıyordum. Yakalandıktan sonra face İ kapattım. Eşim de uzatmadı neyse ki çünkü gerçekten sevgi aşk özlem unutamama vs değil saçma sapan bir merak. Elinin altında olunca face öyle girip bakmıştım işte.

Ben olsam takılmazdım çünkü kendim de yaptım ve hiçbir art niyet olmadığını çok iyi biliyorum. Yine de yanlış birşey tabiki ama çözümü sosyal paylaşım sitelerini kapatmak.

Hmm msjlaşma da varmış bunu görmemiştim. Bana da eskisi msj atmıştı hayırlı olsun nişanlanmışsın diye msjı silmiştim hemen cevap da atmadım ama onu engellememiştim eşim engellenmişlere bakıp bu kim diye sormasın diye

bende bunu anlamıyorum işte insan eskiyi niye merak eder ki sanırım hiç anlayamayacağım da

bende bunu anlamıyorum işte insan eskiyi niye merak eder ki sanırım hiç anlayamayacağım da
Bilmem ki ünide ev arkadaşımla da mesela çok yakındık tam mezun olacağımız sıralar saçma sapan bir mevzudan dolayı küstük görüşmüyorduk ona da bakıyodum ne yapmış diye. Nedenini bulamadım ama face İ kapatalı kaç sene oldu mesela bir dünya da ortak arkadaşımız var ama bir kere bile sormak aklıma gelmedi. Yada merak etmedim aklıma bile gelmedi. Ama face varken öyle otomatik aratıyodum boş zamanımda. Yani özel bir merak da değil, ille öğrenicem ne yapıyormuş falan değil.

okudum kı zatn mesajları silmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…