ESIMIN ESKI SEVGILISI://

onada baktm kasımdan öncekiler yok kasımda da atılmıs olarak gözükmüyor zaten kasımda da biz evlendik

Benimkinin de eski nisanlisi seni rahatsız etmek istemem ama konusmaliyiz demişti.
Telefon bendeydi. Yırtık dondan çıkan ... Gibi ortaya çıkma şimdi işine bak yazmıştım. Eşim yazdı sandı tabi.
Yani bir şey olacağından değil de işte ortaya çıkıyorlar bazen eskiler.
Arada yine ortaya çıksa da saydirsam deşarj olurum diyorum ciddiye bile almiyorum ben.

sende az değilmişsin

Birincisi medeni bir insan tebrik etmek için arayabilir bu gayet normal.esiniz niye terslemis kızı anlamadım. İkincisi siz niye kıza saydiriyorsunuz ne suçu var kızın?üçüncüsü bitmiş gitmiş bir hikaye neden bu kadar buyutuyorsunuz?

Cunku bu kizin profilinde hala benim Esimin paylastigi paylasim duruyor ve sadece o acik herkese 6 sene paylasimi hala silmemis ve herkese acik yapmis

Bence kocan unutamamis. İstek eski olsaydi profile girdiginde geri çekerdi.
Bence esin kıza yem atmış kızda istememis

Vay be! Yazılanları okudum da biz ne ara bu kadar 'geniş' olduk yahu? Tabii ki yazamaz, ne alaka yani, bunun medeniyet ile zerre kadar alakası yok. Zamanın da duygusal anlam da birşeyler paylaşılmış ve bitmiş. Ne gerek var tekrar hortlamaya? Ben bunda kesinlike iyi niyet aramam hem yazan da hem de cevap verende. Konu sahibi arkadaşım sende biraz sakin olmayı dene, tamam tablo çok çirkin ama bu demek değil ki sürekli görüşecekler.

Suan bosa esinle arani bozma ona sadece sana guveniyorum boyle bisey yapmazsin seni sewiyorum de arayi yumusat ama takibide birakma

Eşinizin o kızın profiline ne zaman baktığını ne zaman istek gönderdiğini facebooktan öğrenebilirsiniz yalnız sormanıza gerek yok. ''Hareketler dökümü'' kısmında ''arananlar'' a bakarsanız eşiniz hangi gün hangi saatte kaç kere kimin profiline bakmış kime istek atmış kimi dürtmüş hepsi gün gün tarih tarih yazıyor.Sanırım o kısma bakmayıı bilmiyorsunuz.

Bence bu kadar abartmayın. Kız eski sevgilisi, zamanında sevmiş, sevilmiş bit iliski paylasmislar. Sizinle evlendi diye o gecmis yok olmuyor. Merak etmiş bakmistir. Niye bu kadar problem haline getirdiniz? Bakınca ne oluyor anlamadım.

Lütfen eşinizin geçmişine biraz sayginiz olsun. Aynı saygıyı eşinizden sizde bekleyin.

Burada eşinizin gonderdigi arkadaşlık isteği eski bir zaman aitmis. Siz de şifresi var madem kaldırın. Eşiniz ile de güzelce konuşun kızı takip etmen hoş olmuyor beni incitiyor diye. Sizi hissettirdiklerini paylaşın ve konuyu kapatın.

Kıza da ağzıma geleni saydim demişsiniz. İnsanlar dava edebilir seni demiş. Orayı anlamadım kıza küfürlü mesaj falan mı gönderdin?

Merak edip bakmıştır profiline bunda bir şey yok ama istek göndermesi saçma. Anlaşılan yeni göndermiş eskiden zaten arkadaşmışlar ki şarkı göndermiş. Eski olsa isteği geri alırdı. hareketler dökümünden belli olur ne zaman gönderdiği. Yeni bir şey yoksa eskileri çok da kurcalamayın. Herkesin geçmişinde bir sürü arkadaşlıklar vardır. Sizi tercih etmiş bitmiş.

Haaah bir tane daha ben Benim bu siteye açtığım ilk konumdur, kimselere gidemedim de kk kadınlarına sığındım. Sağolsunlar beni bir güzel aydınlattılar, şimdi bambaşka bir boyuttan bakıyorum olaya.

Benimki henüz istediğim gibi çözülemedi, bazen iyiye gitti bazen kötüye. Şuan evlenme ihtimalimiz üzerine konuşuluyor, galiba yakında aile ile tanışma işine girilecek. Ama benim kafamda halaaa deli sorular.

Az daha bekleyin kk, evleneyim, ben de benzer bir konu ile karşınızda olacağım, bu iş çözülecek gibi değil, zaten ben de iyice paranoyak oldum

Cok hiddetlisiniz.
Sakin olun bi.
Ilk olarak: yazilan mesajlari gordunuzmu?
Ne yaziyor?

Öncelikle kıza mesaj atmanız ve saldırmanız yersiz olmuş bence. 2011 senesinde hissettiği duygular yazdığı şeyler için de eşinizi suçlayamazsınız. Siz eşinizden önce hiç ilişki yaşamadınız mı, birini sevmediniz mi? Geçmişi deşmek öncelikle insanın kendine sonra ilişkisine zarar verir. Mühim olan şu an, şu an onunla değil de sizinle evli değil mi?

Ben insanların sosyal medya, telefon vs karıştırmasını doğru bulmuyorum. Öncelikle güven olmalı bir ilişkide. Eski sevgilisine de bakmış da olabilir o illa ki bir şey hissettiği anlamına gelmez ki eşiniz sevecen karşılamamış kızın mesajını. Tamam hiçbirimizin hoşuna gitmez belki ama herkes sırf meraktan uzundur konuşmadığı, irtibatının olmadığı insanlara ya da eski sevgililerine bakmıştır. Bu hayatındaki insanı sevmiyor demek değildir ki.

Buradaki yorumlara istinaden de gaza gelmeyin, evlilik sizin evliliğiniz güvenip güvenmemek sizin elinizde. Eşinizi tanıyan da sizsiniz. Takılı kalmayın derim ben.

Valla art niyet arama ama takipte ol bende meraktan bakarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…