- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Aynen öyle çünkü bi kaç ay önce böyle degildi.kücügü 11.5 ta büyügü emzigi bırakalı 12.30dan önce uyumuyor.Sanırım cocuklardan kacıyor
bılmem bız erkek olsak boylemı yaparız acaba
aksam cocuklar kacta uyuyor
Ne konusmalar ne konusmalar..dur dur hemen boşanmayı düşünmelere getirme işi.. eşin demek ki biraz rahatına düşkün biri.. aslında insan çocuğuna kıyamıyor yoksa bırakıcan 3 ünü evde çekip gidicen bak o zaman senin ne yaşadığını anlıyor mu anlamıyor mu..
eşinle bu hissettiklerini açıkça konuşmalısın sakin bir şekilde.. sana nasıl hissettirdiğini söyle ona suçlar gibi değil ama ..
biliyorum bilinçli yapmıyorsun ama kırılıyorum vs de..
Eyvahlar olsun.. oncelikle sen bi uyku duzenlerini ayarla. En gec 9 30 da yatmalari gerek. Hatta kucugun 8 de. Size vakit kalmiyorki beraber geçirin konusun dertlesin. Esinde anlasilan rahatina duskun biri. Esine zit gidersen hersey bomb.k olur. Bosanmayi düşünme hemen. Asilabilir bir durum buAynen öyle çünkü bi kaç ay önce böyle degildi.kücügü 11.5 ta büyügü emzigi bırakalı 12.30dan önce uyumuyor.
Ne konusmalar ne konusmalar..
Aglayarak, bagirarak, yalvararak..
Anlatamiyorum.
Ben karsisinda eriyip gidiyorum diye aglarken o bana "abartma askim tek 2 cocuk büyüten sen misin?" Diyor.
Deliriyorum, bu ne gamsızlık.
Esim biraz erken gelse yada 1 gün izni olsa bu kadar çıkmaza girmez durumlar belkide.
Ikinci bebek henuz cok kucuk, degisen ortama belkide tam alisamadi. Onun acisindan bakacak olursak; yorgun bitkin hatta biraz depresif bir es, iki cocuk, bisuru gurultu, sorumluluklar, is stresi..filan var hayatinda. Sizin acinizdan bakacak olursak bu sorumluluklar ve agirliklari kat ve kat fazla evet. Ama kendi verdiklerinizi onun verdikleriyle kiyasladiginiz surece (hatta bunu biz kadinlar devamli yaptigimiz surece) sanirim mutlu olamayacagiz.
Onun uzerine biraz dusmemenizi tavsiye ederim. Annesinde kahvalti etmeyi tercihmi ediyor, etsin. Siz evlatlarinizla kaliteli zaman gecirmeye bakin. Evet havalar soguk, ama yinede cocuklarinizla cikin, aktiviteler planlayin, arkadaslarinizla bulusun.
Ayrica devamli 'anne' olmayin. Arkadaslarinizla bulusun tekrar 'kadin' olarak. Esinizle vakitlice anlasip 'su aksam yokum, cocuklara bakmani rica edebilirmiyim' diyin. Bakamam derse sorun yapmayin, annenize/kv ye birakin. Ama kendi planinizdan vazgecmeyin. Ve lutfen bu yuzden esinizlede tartismayin.
Bakiminiz vs nasil bilemem, ama tekrar ozenin kendinize eger biraz saldiysaniz. Kendiniz icin ama, onun icin degil. Once siz kendinize deger vermelisiniz ki beyfendi karsisindaki kadinin degerli olduguna inansin.
Gitmemenizi tavsiye ederim annenize. Evinizde once duzeni biraz oturtun.
Esim eve gelmiyor ki.. izni de yok.çocukları annenize veya kv ye bırakıp arada bir eşinizle başbaşa vakit geçiriyor musunuz hiç?
bu öküzden bozma odunları kendine getirmek lazım,loğusalık depresyonu yaşıyor zannımca..hem size hem eşinize iyi gelirdi biraz uzaklaşmak.1-2 saat bile olsa.bu şekilde konuşabilir,hasret giderirdiniz biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?