- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.431
- 798
- Konu Sahibi sersemsinem
-
ne demek izni yok? hergün çalışıyor mu bu adam? hep mi böyleydi? ne iş yapıyor merak ettim.Esim eve gelmiyor ki.. izni de yok.
Yani ne benimle ne cocuklariyla kaliteli gecirdigi hic zamani yok yada o yaratmak istemiyor bilmiyorum.aksam 9.30 dan sonra ne yapilabilir? Hic bisey.
bu saydıklarınız lütuf değik olması gerekenler..siz rica minnet çocuğu tuvalete götür derseniz o da nimetten sayar kendini..zaten olması yapması gerekn birşey bu..Okadar aktif bi hayatim vardi ki, bu kadar sorumluluk bana cok agir geliyor.cocuklarimin ikisi de kucuk oldugu icin istedigim zaman istedigim yere gitme lüksüm yok.anneme yada kv birakacak olsam bile esimin gelip beni almasi gerekiyor cunku koca bi bavul 2 kucuk cocukla disariya cikmam pek mümkün olmuyor.
Her konuda ona muhtac olmaktan cok rahatsizim.
Kavga etmiyorum, rica ediyorum.
Buna ragmen bana bu kadar is vermek zorunda misin diyor.. evet zorundayim.
Ben bebegi emziriken büyügün tuvaleti geldiyse ilgilenir misin demek zorundayim, yada ben yemek yaparken kücügü agladiginda oyalayabilir misin demek zorundayim..
Ama o durumu böyle görmüyor, ondan hep yardim dilendigimi dinlenmesine mahal vermedigimi düsünuyor ve ben buna cok üzülüyorum.çunku isin aslı bu degil, isin aslı yetisemiyor olmam.
Aksam 9.30a kadar iki cocukla ilgilenmek düşünüldüğü kadar pozitif bi durum maalesf degil.
Tek çözüm anlatan ve anlatilani anlayan bi es..
Ama biz en başta bunu beceremiyoruz.
Oturup yorulmadan dakikalarca anlattim, yoruluyorsun ama ben de tükeniyorum, biraz destegini bekliyorum diyorum.fakat ben bunlari anlatirken o "hadi bitirde yatalim" modunda dinliyor beni, cok kiriliyorum.
Aksine, ilkinin biraz daha gec olmasini istedim ama o hemen yapmayi cok istedi.ikincisine spiral+ geri cekilmeyle hamile kaldim.bizim icin cok büyük sürpriz oldu.ben de hazır degildim ama aldıramazdımda.. yani o nekadar ßok yaşadiysa ben de en az onun kadar şaşırdım.2 senede 2 sezeryan dogum yaptimÇocuk sesinden kaçıyor demişsiniz.
Çocuklar eşinizin isteği dışında mı oldu?
Yani sadece siz mi istediniz bebek sahibi olmayı yoksa o da istiyor muydu?
Okadar aktif bi hayatim vardi ki, bu kadar sorumluluk bana cok agir geliyor.cocuklarimin ikisi de kucuk oldugu icin istedigim zaman istedigim yere gitme lüksüm yok.anneme yada kv birakacak olsam bile esimin gelip beni almasi gerekiyor cunku koca bi bavul 2 kucuk cocukla disariya cikmam pek mümkün olmuyor.
Her konuda ona muhtac olmaktan cok rahatsizim.
Kavga etmiyorum, rica ediyorum.
Buna ragmen bana bu kadar is vermek zorunda misin diyor.. evet zorundayim.
Ben bebegi emziriken büyügün tuvaleti geldiyse ilgilenir misin demek zorundayim, yada ben yemek yaparken kücügü agladiginda oyalayabilir misin demek zorundayim..
Ama o durumu böyle görmüyor, ondan hep yardim dilendigimi dinlenmesine mahal vermedigimi düsünuyor ve ben buna cok üzülüyorum.çunku isin aslı bu degil, isin aslı yetisemiyor olmam.
Aksam 9.30a kadar iki cocukla ilgilenmek düşünüldüğü kadar pozitif bi durum maalesf degil.
Tek çözüm anlatan ve anlatilani anlayan bi es..
Ama biz en başta bunu beceremiyoruz.
Oturup yorulmadan dakikalarca anlattim, yoruluyorsun ama ben de tükeniyorum, biraz destegini bekliyorum diyorum.fakat ben bunlari anlatirken o "hadi bitirde yatalim" modunda dinliyor beni, cok kiriliyorum.
ne demek izni yok? hergün çalışıyor mu bu adam? hep mi böyleydi? ne iş yapıyor merak ettim.
bir gün izin alıversin o mümkündür heralde..söyleyin beeraber vakit geçirmek istiyorum,çcukları anneme bırakacağım,sen de izin al..diyin...
buna da itiraz ediyorsa,işin içinde başka şeyler vardır.
ne demek izni yok? hergün çalışıyor mu bu adam? hep mi böyleydi? ne iş yapıyor merak ettim.
bir gün izin alıversin o mümkündür heralde..söyleyin beeraber vakit geçirmek istiyorum,çcukları anneme bırakacağım,sen de izin al..diyin...
buna da itiraz ediyorsa,işin içinde başka şeyler vardır.
bu saydıklarınız lütuf değik olması gerekenler..siz rica minnet çocuğu tuvalete götür derseniz o da nimetten sayar kendini..zaten olması yapması gerekn birşey bu..
o da baba neticede.
2. çocuğu isteedi mi kendisi?
Eyvahlar olsun.. oncelikle sen bi uyku duzenlerini ayarla. En gec 9 30 da yatmalari gerek. Hatta kucugun 8 de. Size vakit kalmiyorki beraber geçirin konusun dertlesin. Esinde anlasilan rahatina duskun biri. Esine zit gidersen hersey bomb.k olur. Bosanmayi düşünme hemen. Asilabilir bir durum bu
Canım bence ilk önce çocukların uyku düzenini değiltirmeye çalış erken uyusunlar hem sağlıklı olan bu hem esinde eve erken gelir hemde sen dinlenirsin biraz
Aksine, ilkinin biraz daha gec olmasini istedim ama o hemen yapmayi cok istedi.ikincisine spiral+ geri cekilmeyle hamile kaldim.bizim icin cok büyük sürpriz oldu.ben de hazır degildim ama aldıramazdımda.. yani o nekadar ßok yaşadiysa ben de en az onun kadar şaşırdım.2 senede 2 sezeryan dogum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?