Ebru lütfen canım muhattap olma, dünden beri herkesin sinirleri yeterince gerildi, herkes aynı düşünse hayatın anlamı olmaz, elbette ki herkes farklı düşüncelere sahip, biz başkalarının düşüncelerini her nekadar onaylamasakta, herkesin düşüncelerine saygı göstermemiz lazım, çünkü bize yakışan budur, devam ederek bazı kişilerin seviyesine inme lütfen.
ortada bu kadar evlilik öncesi ilişki yaşayan insan var hepsini sonuda hep aynı ben onları kınamak veya yadırgamak amacıyla söylemiyorum erkekler evlilik öncesi ilişki yaşadığı kadını karısı yapmak istemiyo bu böyle benm doğrummu asla tabiki onaylamıyorum ama kadınlaırımız kızlarımız da artık bunu anlamaları lazım illa hamile kalmasıda değil mutlaka karşısına bir yerden çıkıyo ileriki hayatında bir korku bir endişe yaratıyo tabiki herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez ben üzülürüm bir gerçek var ama kimse görmüyo
ya bu nasil bir dusunme tarzidir arkadasm .boyle bir hakki varmi adam belki istemiyo diyosun..bu adam gerizekalimi bu kadinla birlikte oldugunda o isi yaparken cocuk olacagini hic dusunmedimi korunsaydi ozaman saldim cayira mevlam kayira yapmis adam.birde gecmis onu savunuyorsun ..arkads adam cocuk yapiyo o an icin zevk yasiyo sonrasini dusunmuyo o kadin kendilingnden hamile kalmadi yani iki tarafdada suc var evlenmedn cocuk yaparsan olacagi budur..bide sonradan ogrenmis diyo sanki cocuk kandiriyo arkdsda inanmis yav ne kadar safiz biz kadinlar ya hemen kandirmasinida biliyo masum rolune giriyoone kadar saçma evlendi diye suçluyorsunuz.ya diğer kadına ne demeli babanın haberi olmadan hamilelik yaşıyor. adama hiç söylemiyor adam belki istemiyor ama hiç önemli değil ben doğururum baba istemem diyorsa yapacak bir şey yok.
kimse kimseyi zorla baba yapamaz.
en baştan çok saçma bir olay.
adam tavrında haklı ama çocukların günahı yok onlara istemese de babalık yapmak zorunda.
olan maalesef çocuklara oluyor
kadına bak hamile ve gizlemiş.korunmamış baştan.eşinden gizlemiş.hatalar zinciri.eşini zorlama derim onunda bunu kabullenme süreci var.maddi yardım yapacak mı,senin adına bu acı.zamanla eşin vicdan azabı çekecek,hele çocukları görmeye başlarsa bu çok artar.Bu seni rahatsız edecek.çocukları gördükçe eski eşle muhatap olacak .ki çocuklar küçük.böyle işgüzarlık yapıp hamile kalan kadınlara sinir oluyorum.çocukların geleceğini düşünmüyorlar mı?erkeğide istemdışı bu hale sokmak.birde suçu atarlar hep başka şeye.olayın 1 numaralı aktörü siz değilsiniz.bir yerde onların sorunu.
Iyide insanlara hic bir turlu yaranilmiyor.Hani nerde kurtaja hayir diyen yazik gunah aldirma cocuguna bak diyen KK kadinlari?? Daha iki once herkes kurtaj cinayettir cocugunu dogrusun hamile kalan bayanlar diyordu. Simdi gene herkes hemfikir olmus niye cocugu dogurmus diyorlar... Ustelik erkegin korunmasi bayanin korunmasindan daha kolay, prezervatif kullanabilirdi tam olarak korunma sayilmasa geri cekme yontemini kullanabilirdi.Bu da ise yarardi bence bir nebze. Kimse bilerek birinden hamile kalmaz bence...KK kadinlari eger konu sahibi hamile ise, kurtaj cinayettir der, konu sahibinin esi birinden evlilik disi cocuk yapmissa hemen bayani suclar neden dogurmus diye... KISISINE gore muamele bu olsa gerek.
yaşı geçiyor doğursun mu?buna ego denir.çocukları ve babayı düşünen yok.oysa onlar adınada karar almaya girer bu.bir kişi değil iki kişide kendi korunmasını o an ,düşünüp kollamalı.yoksa hooop kürtaj diyen yok.sözüm ona laf atanlar.son model telefon kullanmayı biliriz o zaman çağın gereği olarak korunmayıda öğrenicez.Ben evlendiğimde bu konularda cahildim.buna rağmen bir doktor ve eczacının yanına gittim.hap kullan dedi.netim felan yok.bir iki kitabada baktım.kulaktan dolma bilgiler yerine.şimdiki nesil böylemi.yinede es kaza şeyler olabilir.ama en az zararla durumu mantıklı bir yere çekmek gerekir.Konuya gelirsek ben eşinin bir sucu olduğunu düşünmüyorum. Kadin gizlemistir olabilir belki yası geciyordur dogurmak istemistir Adama söylese git aldir diyecek bakmam diyecek mantıklı yani. Üstelik kadın kendisi bile söylememiş hamile olduğunu baskasından duymuş konu sahibinin eşi. Cocuklari göstermeyi de istemiyormuş kadın, demek ki kendi basına büyütmek istiyor yük olmak istemiyor olabilir tekrar muhattap olmak istemiyor olabilir baskasının hayatına karışmasını istemiyor olabilir biten iliskiyi sindiremeyip hala konu sahibinin esine öfkeli olabilir görmeye bile katlanamayabilir yani istemiyordur bir sürü nedeni olabilir. Bence eşinin sucu yok yüzleşmekten korkuyordur ve bu cok normal, etkilenip ilişkinize zarar vermek istemiyor olabilir doğal olarak.
yaşı geçiyor doğursun mu?buna ego denir.çocukları ve babayı düşünen yok.oysa onlar adınada karar almaya girer bu.bir kişi değil iki kişide kendi korunmasını o an ,düşünüp kollamalı.yoksa hooop kürtaj diyen yok.sözüm ona laf atanlar.son model telefon kullanmayı biliriz o zaman çağın gereği olarak korunmayıda öğrenicez.Ben evlendiğimde bu konularda cahildim.buna rağmen bir doktor ve eczacının yanına gittim.hap kullan dedi.netim felan yok.bir iki kitabada baktım.kulaktan dolma bilgiler yerine.şimdiki nesil böylemi.yinede es kaza şeyler olabilir.ama en az zararla durumu mantıklı bir yere çekmek gerekir.
Açıkcası ben 35 yasımda olsam bir de iliskim olsa hamile kalsam o hamile kaldığım kisi de baskasiyla evlenecek olsa, yani bana aldir diyeceğinden emin olsam ben de söylemem sonuçta anne olmak istiyordur kimseye yük olmadan. Kendi kendisine yetecektir imkanları, belki de cocuklarına baba olacak baska biri vardır hayatında. Her ihtimali düşünmeliyiz bence. Yani ben de 35ime gelsem evlenmemiş olsam ve bitmis bir iliskimden hamileysem ben de dogurmak isterim.
kaderi zorlamak olumsuz sonuçlarıda beraberinde getirebilir.Bu şekilde dünyaya gelen çocukların hem kendi içlerinde mutsuz hemde toplumu mutsuz etme ihtimalleri yüksek.kimse kendi egosu için böyle bir işgüzarlık yapmasın.gitsin evlat edinsin.35 yaşına kadar gez toz,onu bunu beğenme sonra hemen el çabukluğu ile hile yap.sözlerim sert gelebilir ama arka planda bir vicdan var.Başka insanların hayatına ,sınırlarına girme işinden hiç hazetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?