Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kusura bakmayın, biz ne dediğinizden cok nasıl söylediğinizle ilgilendik! Kaçırmışız.

Canım bence acıma acınacak hale düşersin. Bırak çocuklarını görmek istemiyorsa, karşı taraf da göstermek ve bişeyler talep etmek istemiyorsa bu şekilde yaşasınlar. Neden dertsiz başına dert edinesin ki? Bi şekilde eşin çocuklarını görmek istese ya da kadın illa ki çocuklarınla birlikte ol dese bu sebepten dolayı eşinle o kadın görüşmüş olacaklar, bunu kaldırabilecek misin iyi düşün derim ben.

Ben hâlâ konu sahibinin konuyu açtığı zamanki yazısında vicdan azabı çekiyorum demesine takıldım. Neden vicdan azabı çektiğinizi anlayamıyorum.

Ben hâlâ konu sahibinin konuyu açtığı zamanki yazısında vicdan azabı çekiyorum demesine takıldım. Neden vicdan azabı çektiğinizi anlayamıyorum.

"Çocukların annesine git" demesi gerekiyordu ve o bunu yapmadı. Onun için mi acaba :S

p.s.:"ayrıntı bilmediğim icin farazi konuşuyorum"

Adam kendi çocuklarını görmek için çabalamıyor. Çocukların annesi babalarına göstermiyor. Ama siz hepsini biraraya getirmeye çalışıyorsunuz.

canm bu çok uzadı sen hiç karışma kendinide üzme zaten birbirlerini sevseydiler zaten sen engel olsanda onlar yine birleşirlerdi seninle bir alakası yok ama adam çocuklarını görmek isterse engel olma sonuçta onun çocukları senle alakası yok vicdanı olmayan çocuk yapan vicdansızların vicdanı sızlasın senin yerine ALLAH yardmcn olsun

bir toparlamam gerekiyor galiba yine...
ben eşimi çocukları görmemiz için ikna etmeye çalışıyorum...bu doğru....fakat kendisi bu konuyu benimle konuşmak istemiyor...bu yüzden konu açılmadan kapanıyor...bu da doğru...fakat bu çocuklarla ilgilenmek istemiyor anlamına gelmiyor...ki öyle değil....
yanlız BENİMLE bu konuyu konuşurken rahatsız oluyor tabiiki çünki bu konuda suçunu biliyor...bende çocuklar daha küçük yaştayken bir bağlantı kurulsun istiyorum...eşim bu konuyu hiç kafasına takmıyor o çocukları hiç düşünmüyor gibi birşey yok...taktığını ve umursadığını biliyorum...fakat bunu BANA karşı gösteremiyor...
ben bu yüzden buraya yazdım....ne yapayım...nasıl yapayımda benimle konuşsun artık bu konuyu diye bir destek yada fikir bekledim...
hepimiz hata yaptk ama her ne olursa olsun ben eşimi desteklemeye devam edeceğim ve o çocuklarla sağlklı bir ilişkisi olması için herşeyi yapacağım...

hata yapmış olabilirsiniz hatasız kul olmaz!
yinede sizin yaptıgınızı kimse yapmaz helal olsun
baskası olsa görüştürmemek için elinden geleni yapardı....
devam edin yılmadan konusmaya çalısın eşinizle

Son düzenleme:
Burda hiç kimse kimseye ahlak dersi vermeye kalkmasın lütfen herkes kendi yaşamından sorumludur. Herkesin düşüncesi farklı farklı olacaktır bunu burda uzun uzadıya tartışmaya hiç gerek yok.Ortada iki masum çocuk var.Sorun evlilik öncesi yada sonrası yaşanmış olan ilişkiden öte çocukların şu an babasız kalması.Arkadaşlara sormak istiyorum konu sahibinin eşi ikizlerin annesi ile evlenmiş olsa bayan hamile olduğunda boşanıp başka biriyle evlenip nişan yapmış olsa vicdansız olmayacakmıydı.Evlendiler yürütemediler ayrıldılar mı olacaktı. Vicdansız baba kalıbından çıkarıp hangi kalıba sokacaktınız acaba.2 melek varken babasının yada annesinin hatasını mı bulmaya mı çalışalım.
Konu sahibi arkadaş gelince nasıl güvendin şaşırdım ben.Sonuçta işin iç yüzünü bilmiyor olabilirsin belki o bayanda en az senin kadar aşıktı eşine yada eşin ona.Aşık olabilirsiniz eşinizde size aşık olabilir ama bu evliliğe onay vermeyip ayrıldığınızdaki duyacağınız üzüntü o 2 minik canın hayatları boyunca duyacakları üzüntüden daha dayanılmaz olamazdı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
vicdan azabı çekiyorum evet....çünki burada o çocuklarla ilgili yazılan herşey doğru....bir baba çocuklarına sahip çıkmalı....eğer bir ilişkiye giriyorsa herzaman bu ihtimali (her iki taraf içinde söylüyorum) düşünmeli...
benim acım o çocukları babalarından ben esirgedim düşüncesi....yani bir yandan ben olmasaydım belki o çocukların yanında olacaktı...bir yandan da öyle yinede olmazdı diyorum...
eşimi gerçekten çok seviyorum ve bana olan sevgisinden ve saygısından kesinlikle şüphem yok...burada yansıtılalan gibi kötü vicdansız biri değil çünki....çok büyük hata yaptı evet...çocuklarla iletişim kurmak istedi...mesajları okudum biliyorum yani...ama annesi kabul etmiyor...

İnşallah eşiniz bu desteğinize layık olur. Ama sizin desteğinizle, çabalarınızla çocuklarıyla görüşecekse....

Vicdan azabı çekmenize gerek yok,rahat olun bence..siz ve eşiniz üzerinize düşeni yapmışsınız,annesi görüştürmek istemiyorsa kendi bilir.İlerde çocuklar büyüyünce babalarını görmek isteyecekler ama,o zaman engel olamaz.

Bana öyle geliyor ki,eşinin ailesi bu kadınla ilişkisini biliyormuş ve asla onaylamamış.
Kadın hamileyim deyince,önünü kesmek için apar topar seninle tanıştırıp evlendirmişler.
(Dikkatini çekerim,eylül'de kadın 3 aylık hamile,yani kürtaj zamanı geçmiş.)
Sen yurtdışından gelmişsin,bu aileyi ve eşini tanımıyormuşsun.
Geçmişten haberin tabii ki yokmuş,önceki eşle çocuğu haliyle kabul etmişsin ama diğer kadını bilseydin etmezdin.
Diğer kadını da "yeni öğrendik" diye oldu bittiye getirmişler.

Şimdi ne yapılır ? Senin yapman gereken birşey yok.Sonuçta sen de mağdursun.Eski sevgili herhalde sorumluluğu almış,dayatması yok.Kürtaja karşı olabilir veya yaşı geçmeden son kez çocuk sahibi olmak istemiştir,bilemeyiz.Belki de evlenmeyi umuyordu,sevdiği adamdan çocuk istedi ama terkedilince gurur yaptı.Bunları sen düşünmek zorunda değilsin,eşin düşünecek çünkü içyüzünü O biliyor.
Senin asıl eşinden emin olmanı ve güvendikten sonra çocuk yapmanı öneririm.

ileriyi düşünende bi sonuca varamaz ama arkadaşım vicdanında rahat olsun kardeşim herkes kendi hatalarından mesuldür kocan olarak aldın tamam ama günahlarınız ortak değil

sizin vicdan azabı cekmenize gerek yok. siz ögrendiğinizde evlenme kararında vazgeçseydiniz gidip o bayanla evleniceğini hiç sanmıyorum. öyle olsa sizinle tanışmadı bile. bu konuda en masum sizsiniz, kendinizi suçlamayın.

eşimin ailesi bu konuyu kesinlikle bilmiyor...tahmin ettiğin gibi değil hayal43 kardeşim...dediğim gibi ben o sene ağustos ta geldim tr'ye ve onun ailesiyle çok yakından tanıştım....aileler çocuk arkadaşı dediğim gibi ....onun ailesi beni çok sevdi bende olnları....eşim ıstanbulda olduğundan dolayı onunla ailesi bu konuyu açınca daha sonra tanıştık...

sizin hatanız değil bence bu olanlar , bu yüzden vicdanen rahat olmalısınız öğrendiğinizde aileniz üzülür diye onlara bağlı kalmadan kabul etmeseydinz belki cok farklı olacaktı. ne olursa olsun ortada 2 coccuk var eşiniz istese de istemesede yıllar sonra annesine babam kim dye mutlaka soracaklar o zamn şimdikinden daha da sorunlu olacaktır bence ince ayrıntılarına kadr düşünülmesi gereken bir konu 2 can var ve eşiniz onların babası onları görmezden gelme gibi bir hakkı yok .. umarım eşiniz doğru bir karar verir.

Bu olayın içinde anlatılanlardan farklı şeyler olduğu kesin, bir kadın bir erkekten hamile kalıyor, hamileliğini bundan gizliyor, adam evleniyor, o çocuk doğruyor, nasıl yani ya, nasıl bir mantıktır bu. Kadın nasıl olurda bunu gizleme gereği duyar, nedir onu gizlemeye iten sebep, nasıl olurda bir başkasıyla evlenmesine izin verir, kadından hiç söz edilmemiş burada, bu kadın hiç mi tepki göstermedi, bu düğüne neden engel olmadı, göstermediyse neden göstermedi, adam buna neden sırt çevirdi, hamile bir kadını ortada bırakacak kadar aşağlıkmı yoksa????? ve bunun gibi bir sürü sorunun cevabı bulunmadığı sürece bu konu çözülmez, şu an bizim yaptığımız "yargısız infaz" dır, bu da en az Allah katında evlenmeden önce yaşanan ilişki kadar günahtır!!!!!!!!!

inanilmaz gercekten
zavallli cocuklar onlari babasiz birakmaya ne hakki varki
bencillik bu baska hic birsey degil
madem hata yapiyosun
yaptigin hataninda sorumlulugunu alicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…